Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 733
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 275
цяла сутрин по Нова говориха как нямало тираджии за 2 бона евро заплата у нас, Джино няма да остане без работа  Laughing

# 1 276
Знаех си аз, че ще се започне шоуто от първия ден. 😁😁 Айде нека се позабавляваме малко. Да побързате да се заредите с чипс, пичиета и всичко необходимо. 😁

# 1 277
  • София
Мен честно казано няма някой да ме дразни крайно от този каст. От предния ме дразнеше адски много Мегз, още от преди влизането си. Мнението ми за нея така и не се промени. От тези, които са сега вътре единствено рапъра някак не ме кефи с позьорското си поведение, но пък може и да променя мнението си. Не ми се гледаше много Светла Кремвриша ама ще я изтърпя някак. Линдарева ми е забавна, не мисля че е злобна и ще прави интриги като Джулка например. Очаквам на Луна да и свият сармите. От Коцето очаквам да е душата на компанията. Имам близък, който е имал работни отношения с него не е еднократно и е разказвал, че е много земен и готин човек. Един и същи бил и пийнал и трезвен. 😁 Верно лигави се малко повече, но поне е позитивен и няма да гледаме избухвания и обиди поне от него.
Ооо, Мегз ще ни се види цвете пред Луна. И аз много се надявам да я поставят на място, че това нейното не се търпи. А Линдарева не е злобна, май само е тъпа.

# 1 278
  • София
Тази Дебора какви физиономии прави в промото. Sick

# 1 279
Майкоууууу

"Не ми викай тихо Ма hahaha  "

тия дали са оцелели днес Mr. Green
Ох , шИ умра. Луна към Дебора- утре ще ми донесеш закуската Joy
А Динко призовава за мир.

# 1 280
# 1 281
Reina, никой не може да ме дразни повече от Мегз. Поне лично мен. Луна ми е някак смешно луда, а оная с хилядите си претенции, с пробутването на гадната си китайска козметика, с нелепите си клипове от Г класата просто адски ме дразнеше. А най вече болните и амбиции. Избягвам такива хора, според мен нищо не трябва да е с цената на всичко в този живот. Това ми е най вече анти в нея.

# 1 282
  • Сф
Светлана и Гущеров за мен са идеалната бизнес двойка. Той и осигурява богат начин на живот, тя му е параван за лявата ориентация. Може и деца да му роди по някое време.
Стига бе! Тоя гей ли е? Щото за гей, че и с пари-  зле изглежда Sad

# 1 283
  • София
Тази Луна откъде пари да се прави на кралица? Тя не беше звезда дори по онова време, когато излезе на сцена. Отвратителна жена просто.

# 1 284
Марчето поне имаше брак с него . Тази Светлана, / според мен !/ му е само кукла , ще си поиграе и ще я остави. Как такава снаха у Гущерови , там е КЛЯАААССС . Joy

# 1 285
 Добър ден!

Като фен на най-лудия и обсъждан съквартирант от прясно приключилия формат искам да съм вярна на себе си и да избера отново Топа на Лудостта. Но тия хора... Crazy Конкуренцията за първото място е просто неуписуемо жестока.
 Няма да ми е лесно.  Crossing Arms

# 1 286
  • София
 Защо трябваше да ги разделят? Не стига, че е само месец и гледаме около 5 часа седмично ( само за Луна и Захажаева няма да стигнат).  Довечера ще видим отново визитките и влизането, после ще се разбере кои са индианци, кои каубои - ще се изпокарат и Шок, невиждано, нечувано ще им сменят местата.
 Ако ББ иска да ни/ги изненада - да ги събере всички заедно, да им взима храна, вода, ток....каквото се сети (алкохолът е по договор). Може без мисии и номинации - оставя ги на самотек.....И победител е - който оцелее!

# 1 287
  • Bulgaria
Е как защо ,нали трябва да гледаме сеири  Laughing Laughing Laughing Laughing
Дебора явно няма да търпи Луна  Laughing Laughing Laughing Laughing Нали е на моите години горе долу ,а младите не търпим някой да ни командва ,особено пък луд като Луна  Laughing Laughing Laughing

# 1 288
  • sofia
Очарована съм от съквартирантите!
Още нямам фаворит, но като махна Гущерица и Джино, останалите са върха!
Това ще е Мега Сеир! Наслаждавайте се!

# 1 289
  • somewhere near the sea
Зрителите са се упражнявали на тема: "Какво ще се случи?"
И понеже знаем, че априори „Биг Брадър“ не се гизди с особено устойчива „драматургия“, не е много трудно да разберем какво ще се случи занапред. По-конкретно в близките две седмици – след това съдбата ще вземе първите си жертви и нямаме предвид изгонване от къщата…

Луна открадва ушанката на Людмила Захажаева. Джино обаче я вижда и издава за кражбата на рускинята. Междувременно Луна се сеща, че няма смисъл да я краде, защото няма къде да я носи и я връща. Когато Захажаева я намира, напада Джино с розата, която той самият й подари, защото я е излъгал. Джино поема удара с достойнството на едно „обикновено“ момче от народа.

Конят на Луна изпада в шок, когато вижда Дебора и Зорница Линдарева да се разхождат под ръка на двора. В резултат напада Константин, докато Луна му дава моркови (от общия бюджет!). Фънки се притичва да разтърве коня и Константин, но Людмила му препречва пътя, пеейки „Панаири“ на Лили Иванова. За наказание Биг Брадър конфискува цигарите и вкарва още един кон в къщата.

DEE предлага на Светлана Василева да направят дует. Дебора вдига скандал, защото не е поканена. Накрая той предлага и на двете и в знак на помирение тримата си стискат ръцете. Мъжът обаче без да иска стисва по-силно ръцете им и те го обвиняват в сексуално насилие. DEE е изгонен незабавно от къщата, профилите му в социалната мрежа са спрени, а Ани Владимирова прекарва ежедневно по два часа с момичетата (П.П. Два часа за всяка).

Докато вари консоме, Мариела Нордел започва разгорещено да обяснява за годините, които е прекарала в Куба и за всичките си мъже. Захажаева се намесва с твърдението, че тя е имала повече мъже от нея. Едвам успяват да ги разтърват от разразилия се спор. Накрая двете постигат споразумение – която първа покори сърцето на Кирил Симеонов, ще се признае за победена.

Луна предизвиква DEE в музикален двубой. Познайте кой печели. Захажаева, естествено! С Hava Nagila на Филип Киркоров.

Общи условия

Активация на акаунт