Big Brother - Most Wanted - 2017

• 208 854
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 2 250
  • София
Ау, и Светланка издивя! А сме само в началото на сезона.  Simple Smile

# 2 251
  • Варна
Имам чувството, че по улиците луди и тъпаци не са останали. Всичките заедно събрани.

# 2 252
  • София
Я, не я обиждай!!! Тя е дама!
Докато не си заяви претенциите и не ги защити, за мен не е дама. И точка.  Crossing Arms Laughing

# 2 253
Офф, айде поредната свикнала да й чистят.  Crazy
Ооо, ще е много весело, ако момченцето на Добромир Гущеров е решило, че Светлана не му е вече любимата играчка.

# 2 254
Майкоууу, тия за два дена са се изпокарали всичките, но на нас не са ни го показали  😂😂😂
И на живо 24 часа да е , не можем да проследим всички сюжетни линии Animal Smiley Cat

hahaha hahaha hahaha

# 2 255
  • София
Е, ти пък - не забравяй в кого е "лудо влюбена" в момента Simple Smile
Не съм забравила аз, ама кога се влюби, кога свикна толкова бързо.  Laughing

# 2 256
  • София
Никоя известна жена не си казва истинската възраст.

Тогава няма да ме питате повече! Фръц! Къде ми е белят кон и Бойко Борисов да ми е паж!

# 2 257
Тя вече поне 2 деца мислено му е родила на малкия Гуш.

# 2 258
  • София
Ооо, ще е много весело, ако момченцето на Добромир Гущеров е решило, че Светлана не му е вече любимата играчка.
Ей това вече ще е купон. Дано му светне, докато я няма кухата лейка.

Тя вече поне 2 деца мислено му е родила на малкия Гуш.
Тя може и цял футболен отбор да му е родила мислено, но мисленето й е най-слабата страна.  Laughing

# 2 259
Никоя известна жена не си казва истинската възраст.

Тогава няма да ме питате повече! Фръц! Къде ми е белят кон и Бойко Борисов да ми е паж!
А Динко да ти прави закуска и Светланка да му помага , не искаш ли ? Ей , каква дама си ти , има още да учиш Rolling Eyes

# 2 260
Боже, Ники Пънчев с този раиран костюм прилича на Подлия Роби от Мързел Град!  Joy
На мен ми прилича на инспектор Дюдю.

# 2 261
  • Испания
Само давате идеи кого да вкарат, а после рИвете, че било психиатрия. Угод няма.

# 2 262
Офф, айде поредната свикнала да й чистят.  Crazy

Подозирам, че ако до края на формата продължава да седи, като залепена до Динко и да му позволява да я разнася из къщата, то може, като излезе директно да си отиде в стария апартамент Simple Smile

# 2 263
Тези маймунки не разбраха, че в големия Гущеров трябва да се целят. Малкият е на хранилка при него.

# 2 264
  • София
Имам чувството, че по улиците луди и тъпаци не са останали. Всичките заедно събрани.
Joy

Общи условия

Активация на акаунт