Big Brother - Most Wanted - 2017

• 213 605
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 2 385
  • София

Предполагам, не са казвали, че ще бъдат двама.

# 2 386
Добро утро!

Да ви кажа... май ми дойде прекалено трети ден да ги гледам тези хахавелници. В понеделник и вторник ми бяха смешно-забавни, но вчера се натоварих. Изненадващо за мен Динко ми стана симпатичен на фона на Луна. А тя горката ми беше наистина смешна, но вече смятам, че Нова тотално са го закъсали с рейтинга, щом толкова не се уважават, че да разчитат основно на нея. Мислех, че поне този сезон ще гледам, за да се забавлявам и за разтоварване след работния ден, но уви. Ако ЛунаТА не излезе в понеделник, най-вероятно ще направя като с ВИП-а - чак полуфинала. Не мога да си причинявам всяка вечер да слушам откровени обиди и това да се толерира.

Джино ми харесва отново как се държи, дори в тази компания. Не разбирам тези, които го нападат тук. Абсолютно адекватен е ако не се издъни по-натам, отново ще ми е фаворит за победата.

# 2 387
  • тук, на мястото си
В  неделя ми беше много интересно и смешно, но снощи беше грозно.
Поуката от цялото предаване беше, че щом си от провинцията задължително си тъп,  прост,  пасеш овце и крави, биеш жени, с една дума си  Господин. Включително и това да се подиграваш с едно собствено име, популярно в даден район. 
"Пази Боже сляпо да прогледа!"

# 2 388
Да, наистина идва в повече. Но пък може групата наистина да измисли нещо срещу Луна. Биха могли, но всички са прекалено стресирани, а и не искат да си развалят образа  и имиджа и си мълчат. С повече простотия няма да стане. Подобен човек може да бълва мноооогооо. Дано пък ЦРУ готвачката да е измислила стратегия и заедно с Динко да я приложат.
Иначе Джино е прав, но те едва ли ще го послушат. Тъпи хора.

# 2 389
  • В царството на игрите:)
Надявам се да изкарат лудата, защото поведението и е нетърпимо дори за ББ. Цял час обиди, ругатни и какво ли не и това по национална телевизия ooooh! Жената има нужда от лечение. Щеше да ме изкефи да излязат всички /или поне да поискат!/ и тогава да видим какво щеше да стане..Ама това е характерно за нашия народ - никога няма единомислие и чувство за самосъхранение Rolling Eyes

# 2 390
Смях се аз, но през сълзи.Disappointed Relieved А най-много се смея как всички прекрачват прага с клишето "Влизам в къщата да се забавлявам и да се запозная с интересни хора."
Чудя се колко трябва да си изперкал, та да не си даваш сметка, че те канят в тоя формат единствено за посмешище.Rolling Eyes

Психолозите на Брадъра са за терапия.

# 2 391
Абсолютен социопат е Луна, не мога даже да си обясня как изобщо е работила с хора, докато е имала някаква кариера
Надявам се да я изкарат скоро и да не й дават никакво екранно време където и да е

# 2 392
  • София
Мноооого грозно и пошло стана. Тази агресивна и луда жена трябваше да излети мигновено. Доколкото видях, тя ритна Захажаева няколко пъти. А за помията, която избълва във вид на обиди даже и дума не отварям. Пълна деградация!  #Cussing out

# 2 393
  • В царството на игрите:)
Абсолютен социопат е Луна, не мога даже да си обясня как изобщо е работила с хора, докато е имала някаква кариера
Надявам се да я изкарат скоро и да не й дават никакво екранно време където и да е
Едва ли няма да и дават екранно време при положение, че всичките ни телевизии залагат на скандала и не държат на нивото си...Тук обаче малко прекалиха! ooooh!

# 2 394
  • Бургас
Не  я приемам за гледане Луна, до толкова, че ми се приисква да сменя канала.
И аз няма кво да и гледам на тая.

# 2 395
  • У дома
В крайна сметка кои са номинирани Whistling

Луна (служебно), Динко, Захажаева, Фънки, Киро, Нордел
bouquet
Дано Лудата изкарат, но най-вероятно ще е Кирчо Rolling Eyes
А какво е това с изкарването на хора заради Луна newsm78 Защо някой друг ще изкарат, заради тази кукувица, май ББ/сценаристите тотално изтрещяха ooooh!

# 2 396
Светлето как се издаде, че ББ им казва кого и как да номинират  Mr. Green

# 2 397
А най-много се смея как всички прекрачват прага с клишето "Влизам в къщата да се забавлявам и да се запозная с интересни хора."
На мен най-любимо ми е: "Влизам в къщата, за да намеря себе си". Simple Smile

# 2 398
Добро утрооо!
Аз ако бях на мястото на другите снощи щях да предложа всички да влезем в къщата,а Луна да си седи сама вън,че и огъня щях да й изгася. Да я видим тогава. Така или иначе мисията се провали,те гладуват заради нея,а тя влиза и си хапва,пийва си и й дреме на п...литките. 😖 Ужасно нагла и гнусна женица.

# 2 399
Май първо ги викат в изповедалнята да си кажат кого номинират, после на живо, давали са го в предишен сезон

Общи условия

Активация на акаунт