Big Brother - Most Wanted - 2017

• 211 274
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 2 370
На мен ми хареса коментара на Джино за игнорирани, явно се е сблъсквал с подобни психо и луД/Ни хора. Тази техника е позната под името grey rock, дори- ако не можеш да се отдалечиш физически от психопата,то просто не го провокираш и го игнорираш. Като живяла дълго време с подобно чудо, ми беше много интересно като научих за това, естествено пак от форума го научих, но е абсолютно вярно. За съжаление и ББ се включи в помощ на ЛуД/На, за да има сеир, а вече не е смешно. ББ да не залитне към ония чудовищни експерименти, дето накрая хората наистина се вживяват и пострадат. Дано, след като ни излъчват стари кадри, да са ни показали каквото там е станало, и да са го прекратили. Подобен тормоз е смешен на екран и за малко, но на живо и за дълго време е абсолютен кошмар.

# 2 371
Искам да видя Луна в словесен двубой с Шеф Петров Smiling Imp
Внимавай какво си пожелаваш, че и догодина ще има каст. После да няма хър-мър 😉😂

# 2 372
Тази верно ли е 71 набор, както се представи на медицинското лице? Определено запецна за отговора.

# 2 373
  • София
Да, нали за сеир сме се събрали тук! А и на мен ми е интересно да гледам дали останалите ще съумеят да измислят нещо, за да й запушат устата. В момента виждам само това, че не могат да се организират и тя затова ги прави луди. Не казвам да я бият или нещо подобно, но групата може да бъде достатъчно силна. Игнорирането е най-работещият начин, тя няма да издържи. Джино нали я сърба попарата.
За годините - не ме питат всеки ден на колко години съм и се замислям, дори и аз често казвам кой набор съм, а не на колко съм, защото ще трябва да го смятам.

# 2 374
Аз си мисля, че в този сезон Биги изтърва нещата от контрол. То от толкова лигавене и заобикаляне на правилата, вече съвсем разпусната работа стана. Трябваше да изгони Луна веднага, не да прави номинации и да събира стотинки от смс-и. Още по-малко пък да гони други заради нея, ау, как ли пък ще се трогне тя от разбиването на нечии мечти, то такъв социопат не се трогва от нищо, освен от собственото си величие!

# 2 375
  • София
Киро или Мариела вън в понеделник Simple Smile

Предполагам, че Киро ще е вън. Нордел сега като е номинирана ще се развихри. Луда си остава със сигурност, ще я оставят та съвсем да се изложи тази кукувица. Тя ще помисли, че хората я харесват и съвсем ще ги побърка.

# 2 376
Тази верно ли е 71 набор, както се представи на медицинското лице? Определено запецна за отговора.

1871  вероятно Smile

# 2 377
  • У дома
Добро утрооо, снощи гротеската е спрях и преустанових гледането Sickтемата ми е интересна и не се напрягам от простотия затова си оставам с вас Hug
В крайна сметка кои са номинирани Whistling
Дано наистина изкарат психарката ЛуДа, нагла простачка, не ми е приятно въобще да гледам такава простакеса с петенции до небето, говори като каруцарка в някоя селска кръчма Sick

# 2 378
  • somewhere near the sea
Луна наистина е голяма актриса. В миналото си участие беше избрала ролята на жертва- миличка, наранена, отстранена, нежна. Мълчеше в повечето случаи и се изолираше. Сега виждаме друга Луна. Улицата е влязла в нея- агресивна, вулгарна... Интересно превъплъщение. Щом и Захажаева през по-голямата част мълчи....
Изпуснах момента, когато са я номинирали служебно. Но да отстраняват участник заради нея не е справедливо.

# 2 379
Този Биг Брадър ми е най-интересен и смешен от всичките досега  moresmile Луна,Фънки и Динко естествено правят самото предаване смешно  tooth .От снощния епизод дъх не ми остана да се смея с лафовете на Динко и Луна,просто голямо поздравление на Биг Брадър за това  smile3501 Жалко ,че само един месец ще се радваме на простотиите им  Mr. Green

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 09:03 от elpi

# 2 380
Не  я приемам за гледане Луна, до толкова, че ми се приисква да сменя канала.

# 2 381
  • София

Луна (служебно), Динко, Захажаева, Фънки, Киро, Нордел

# 2 382
  • somewhere near the sea

Луна (служебно), Динко, Захажаева, Фънки, Киро, Нордел
Един ли ще напусне?

# 2 383
  • Варна
Уф, ту мач ми дойде снощи Луна на мен. Не разбирам ББ защо го позволява това поведение. Има ли изобщо правила там и ако да, защо не се спазват? А и групата, как пък не успяха да се организират и да я неутрализират. Не разбрах, защо пратиха  всички на елиминация, пак нарушават собствените си правила, или ги променят както им падне. Искам да видя и останалите, ама как да стане с Луна насреща. С една дума, да я вади вън ББ искам. Иначе, така както са ги наредили, предполагам Кирчо е аут.

# 2 384
Добре де как се неутрализира такова чудо като Луна. И това с наказването на групата изобщо не ми харесва, защо не наказват нея, ами всички останали.

Общи условия

Активация на акаунт