Big Brother - Most Wanted - 2017

• 211 083
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 2 715
# 2 716
Ей този участник искам сега да е в брадъра в това положение с Луна и Динко от снощи  https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … 0Yf4G6Ub74ZR_RLED      Joy

Емо Къртицата!  Joy Joy Joy Може да се впише в такава среда!  smile3521

# 2 717
  • Някъде в Матрицата
Линдарева завъртя  гъзурника върху бизона , очевидно флиртува с някого тази палавница.

Ауууу клакъв поглед извади Линдарка когато беше върху бика!!! Май нещо друго си представяше.  Party

Е, то само един селски бик имаше в публиката...

И едЖин селски бек. 😂

# 2 718
  • Испания
Ох , поглед , а устата как я отваряше Rolling Eyes
Някоя добра душа , ако иска , да постне кадър. Направо се беше филмирала People Dancer
Аз искам кадър на Луна, осукана в завивката.  Joy Joy Joy

# 2 719
Аз имам няколко въпросителни - защо индианците ядяха от храната на каубоите (това след номинациите)?
Ако действително са спали цяла нощ навън, защо й е на Линдарева да се пудри обилно (имаше кадър, в който си минаваше лицето с четка)?
Защо жените не си чистят грима?
Защо примерно Светлето, дето е на топло, все още е с прическата, с която влезе, т.е. не си е мила косата?
Ако си спал на двора, в чувал, няма ли поне малко да си схванат, след толкова време на студено защо поне не подсмърчат?
Как се топлят на огън, който няма пламък, а само пушек?
Ей такива ми ти работи  newsm78 Whistling newsm78
Тези мисии явно не са им по 24 часа, защото като бяха всички вътре, и нали ги наказаха, че някои не са с костюмите. Сигурно стоят по няколко часа навън, няколко часа вътре.

А защо Светла Умното не си е мила косата - не знам, това явно са новите модни тенденции, нали и Мегз стоя с пеГуката 3-4 дни.

# 2 720
За други работи дали си мият, хич не щА и да мислА  no

# 2 721
Хаха Луна е карикатура просто.

# 2 722
  • София
Да, бе, да, кой ще ги остави и през нощта навън! Денем седят и нощем се прибират. И тренирани да бяха, нямаше да издържат денонощно навън. А нощем е отвратително студено, вече си е зима.

# 2 723
  • София

Явно СЕДМИЧНАТА мисия, съвсем не е седмична и вече е приключила.

Поне това се вижда от единственото ЖИВО, което за малко ни показват зад Александра

правя малки гиф-чета, за да не товаря много страницата, но и така се вижда..

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 00:04 от Mari_Mar

# 2 724
Аз имам 1 въпрос. Защо на Динко, "Биг Брадър" му казва "господин"?

# 2 725
Първото му име е Господин, а Динко - съкратено.

# 2 726
Аз имам 1 въпрос. Защо на Динко, "Биг Брадър" му казва "господин"?
Така се казва - Господин, галено - Динко.

# 2 727
Исках да видя Джино как язди бика с контузения крак...Пак не показаха всички.Нали уж само Захажаева нямаше да участва...

# 2 728
Вождът доста се изложи с влизането си вътре.  Айде, не харесва Захажаева, да беше друг предложил, вместо да се самономинира. От студа не вярвам да се е уплашил, по-скоро тъгуваше по лукса и нали си е семпла душица, реагира първосигнално.
Лунната днес разиграваше други етюди, също толкова противни. Подозирам, че ББ насаме доста й е набивал канчето. Нали има скорошния горчив опит от протакане с Миглена, бързо е взел мерки. Като се замисля, освен заплаха да й резне от хонорара, друго не би я смирило така. То пък едно смирение - от бясна хала, в лигава Станка, няма мерки и теглилки тая жена.
Фънки ме попиля от смях с уплашените мимики по време на ездата. С Луна идеално си паснаха в простотията, въпреки, че интелектуалец се писа. Видя се, че без антуража от поддръжници в предишния сезон, си е най-обикновен невротик с речник на селски бек. Да не говорим, че и от Къцковата хипохондрия май е прихванал. Joy Всичко се връщааа...
Захажаева набира скорост, очаквам по-чести включвания.

# 2 729
Къде ли са пламнали любовни искри?

Според мен между Дебора и Джино, той доста я загледа при влизането.

Общи условия

Активация на акаунт