Big Brother - Most Wanted - 2017

• 211 032
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 2 700
  • Испания
Май Луна не е само една.

# 2 701
  • София
Не казаха ли от индианците ? Или аз не съм чула?
Не, по-скоро аз не съм.  Blush Значи ако и двамата трябва да са от индианците.....  Thinking Хмм.... тогава Дий и Линдарева.  Rolling Eyes

# 2 702
  • Варна
Къде ли са пламнали любовни искри?
Сигурно Дебора и Коцето Joy
Може и Джино да е дал нишан. Линдарева и тя палавница го раздава. Без огнена вода Дебора я изключвам по дифолт.  Joy

Залагам на Дий и Линдарева. Simple Smile

# 2 703
Зоритууу и Динкуууу ❤
Тя върти влажни очи, той й бил показал, че има специално отношение към нея, пък той, глупакът, като осъзна, че се издъни в кавалерството, каза, че ще й се реванширааа....

# 2 704
  • Испания
По-вероятно ми се струва да е между Динко и Дебора.  Thinking
Не казаха ли от индианците ? Или аз не съм чула?

Да. Така казаха.

# 2 705
Линдарева завъртя  гъзурника върху бизона , очевидно флиртува с някого тази палавница.

# 2 706
  • София
Линдарева завъртя  гъзурника върху бизона , очевидно флиртува с някого тази палавница.

Ауууу клакъв поглед извади Линдарка когато беше върху бика!!! Май нещо друго си представяше.  Party

# 2 707
Линдарева завъртя  гъзурника върху бизона , очевидно флиртува с някого тази палавница.

Ауууу клакъв поглед извади Линдарка когато беше върху бика!!! Май нещо друго си представяше.  Party

Е, то само един селски бик имаше в публиката...

# 2 708
Ох , поглед , а устата как я отваряше Rolling Eyes
Някоя добра душа , ако иска , да постне кадър. Направо се беше филмирала People Dancer

# 2 709
Аз изпуснах този момент. Биковете преди или след самоизбора на Диню бяха? Зорка още не е била разочарована...

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 23:10 от Маpи

# 2 710
  • Бургас
Ох , поглед , а устата как я отваряше Rolling Eyes
Някоя добра душа , ако иска , да постне кадър. Направо се беше филмирала People Dancer
Аз искам кадър на Луна, осукана в завивката.  Joy Joy Joy

# 2 711
Положението тази вечер беше: "Хвани единия, удари другия!". Искам да свършва тази мисия, не е интересна вече.

# 2 712
Аз имам няколко въпросителни - защо индианците ядяха от храната на каубоите (това след номинациите)?
Ако действително са спали цяла нощ навън, защо й е на Линдарева да се пудри обилно (имаше кадър, в който си минаваше лицето с четка)?
Защо жените не си чистят грима?
Защо примерно Светлето, дето е на топло, все още е с прическата, с която влезе, т.е. не си е мила косата?
Ако си спал на двора, в чувал, няма ли поне малко да си схванат, след толкова време на студено защо поне не подсмърчат?
Как се топлят на огън, който няма пламък, а само пушек?
Ей такива ми ти работи  newsm78 Whistling newsm78

# 2 713
  • Испания
Лозарева:

# 2 714
  • София

ЕПИЗОДА от тази вечер 18.11.2017

ЛИНК

Общи условия

Активация на акаунт