Big Brother - Most Wanted - 2017

• 212 729
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 90
  • гр. Шумен
Пак по въпроса с клипчето... Миналата година в "Папараци" видяхме Деси Цонева закачулена и пазена от ДВАМА охранители на 15 септември... Разговорите на Мегз са записвани и я охраняваше някаква гуцка... Защо тоя мухъл е пуснат така без надзор да си се вижда с кой си иска и да си коментира каквото си иска...
В сезон 2015 Гъмов се беше срещал с Преслава и Топалски, де са били екипниците? Ритонецът и той знаеше, че "намразиха ме хората" (не че не може да се сети де). А с разговорите си Мегата винаги може - завоалирано, кодирано, както щете го наречете - да научи настроенията на хората отвън. Та те са всеки ден, гуцката не може да знае как са се наговорили с мама да си кажат туй-онуй. Нали и тук беше коментирано, че МЕгз е научила мнението на хората за сватбеното рокле на Алекс и затова почнала да играе театри с истерии и припадъци. А това видео не е никакво доказателство, няма дата, няма дяволи. Може пък мамчето да го е сгълчала след финала, то почти нищо не се чува.
Мегз спомена ли нещо при Гала за клипчето?
То при такъв брадър, когато всички излизат по участия, имат фризьори, гримьори, масажисти, маникюристи, срещат се с децата си и т. н. не знам кой вярва в т. нар. изолация.

# 91
  • Оптимист по принуда
Като я гледам как шие, най-много в ателието в Ямбол да скъсява дънки от съседни магазинчета. Ама ще преживяват де - 3ма бежанеца и стотина подгъва - ей ти го месеца.

# 92
Гала изключително издразни! Мегз коментира Тото и неговото поведение, а тя веднага я нападна ,че и тя може да е получавала информация.Това какво общо има с клипчетата за Тото? Ок, дори Меги да е получавала информация, другите не са! Марги Хранова,Алекс,Джулиана ... А Тото не каза абсолютно нищо, даже не се защити.

# 93
Ха ха Тото Heart как реагира на обвиненията на Мега, с усмивка до ушите !Супер реакция за откачалките и аз така правя !

# 94
Какви са тези прословути видеа относно Тото, за които говори Мегз? Може ли линк?

# 95
И все пак странна реакция, вместо да обяснят дали и защо не е получавал информация, те казват, че и Мегз е получавала. В смисъл...не само не отричат, ами дори потвърждават, че всичко е бутафорно за всички Simple Smile
А аз честно казано дори не съм сигурна дали спят там нон стоп, или само си снимат сценките и си ходят Simple Smile

# 96
Лелееее, чухте ли Миглена как категорично заяви в ефир, че Мария си е компаньонка и наистина прави тези неща. Аууууу, отвратително просто същество

# 97
И все пак странна реакция, вместо да обяснят дали и защо не е получавал информация, те казват, че и Мегз е получавала. В смисъл...не само не отричат, ами дори потвърждават, че всичко е бутафорно за всички Simple Smile
А аз честно казано дори не съм сигурна дали спят там нон стоп, или само си снимат сценките и си ходят Simple Smile
Да,и как на всички се мазнят, а Мегз я нападат ужасно,вкл. и Гала.

# 98
О, даа! ДинчетУ ще я носи на ръце! И джобни ще й дава, няма да й се налага да бачка в клета майка България (КМБ). ГледайтИ и завиждайтИ!

Меги З и Маги Ж - ужас (при Гала). Зачекнаха клипчето, нищо не се разбраха. Тотю дрема като МИСИРКА докато Мегз се плюнчи за несправедливостта.. Освен това каза, че Мария е компаньонка, ама я уважавала. Пък Станислав-Антонов го заплашвали, по телефон и фейсбук, заради приказките му за това кой спонсорирал Мегз. На, аз ви казвам, че туй момиче е Плебс, но я уважавам. Останалите мълчаха като пръцнали по време на разправията.

# 99
Сашето там ли е? Или само тези последните са поканили...

# 100
  • София
Какви са тези прословути видеа относно Тото, за които говори Мегз? Може ли линк?
дадох линк на първа страница на тази тема

# 101
Лелееее, чухте ли Миглена как категорично заяви в ефир, че Мария си е компаньонка и наистина прави тези неща. Аууууу, отвратително просто същество
Е Мичето ще я осъди вече Crossing Arms

# 102
дадох линк на първа страница на тази тема

не се отваря

URL signature expired

# 103
  • София

Не е дамско от нейна страна просто.

# 104
Сашето там ли е? Или само тези последните са поканили...

Тете, Саши спи до обед, как да стигне до Галка? Децата днес пак ще пропуснат училище. Пък и никой не е готвил днес при Галинка - ко да прай Саши там?

Блазе на тия, дет утре ще гледат Гала. Джулка и Мегзи ще се хванат пак за перуГите. 😆

Общи условия

Активация на акаунт