Big Brother - Most Wanted - 2017

• 214 538
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 135
Аз съм за Куката или Коцето. Динко ММ го познава лично ,но аз не и нямам мнение преди да го видя. Въпреки ,че с тия монтажи и показване на определени неща и от там не бих си изградила обективно мнение,но все пак .

# 136

Здравейте на всички! Доизчитам ви и идвам да коментирам по актуалните теми.
Относното, този дето снощи правил кекс, както всичко друго в милата ни родина, песента е едно бледо копие на PIKOTARO - PPAP (Pen Pineapple Apple Pen)
https://www.youtube.com/watch?v=Ct6BUPvE2sM

Дори и клипа е сходен. Аматьорско изпълнение, при положение, че в тубата има над 150 страници с имитация. Мерси, ама не мерси!

# 137
  • София
Благодаря за новата тема!
Готови ли сте за довечера?
Не знам защо, но и този  ББ не очаквам да бъде интересен.

# 138
  • Сандански
Благодаря за новата тема!
Готови ли сте за довечера?
Не знам защо, но и този  ББ не очаквам да бъде интересен.

Моляяяя Луна + Динко =? Снощи правих кекс Joy

# 139
и този  ББ не очаквам да бъде интересен.
И аз нямах очаквания, докато не разбрах, че майката на Албена Вулева /със или без нея/ и Луна ще влизат Mr. Green

# 140
  • София
Значи, ще има смях в къщи!  Peace

# 141
Благодаря за темата. Очаквам с нетърпение новия ББ.
Випа ми допадна горе долу, като изключим това, че не исках Тото да печели. Марги заслужаваше победата, но аз лично симпатизирах на Мегз.

# 142
Тя и Захажаева е трудна за издържане, честно да ви кажа, между Захажаева и Мегз, предпочитам Мегза.
Луна... това вече ще е пълна гавра, тя изобщо не е в час. Един път направиха сеир с нея, ама втори път не е забавно.

# 143
  • София
Аз си мисля, че ще е интересен този Брадър.

# 144
  • София
Предполагам, че Луна сега е подготвила друг сеир. Нали трябва да е интересна и в обектива нон стоп.

# 145
  • София /Абсурдистан
То заприлича на психиатрия вече.

# 146
Приятели,
днес Светлана поема към поредното си предизвикателство! Тази вечер за втори път тя ще прекрачи прага на най-известната къща в България. Нашето момиче ще озари с усмивка и чар "Big Brother MOST WANTED".
След като във "ВИП Брадър 2015" достигна полуфинал, нека този път й пожелаем да изкачи с лекота и финес още едно стъпало и да я видим борбена и смела на финала!

Започнах да обмислям гледането   Thinking
Засега никой не ми допада, а доста от спряганите са ми и неприятни.

# 147
  • гр. Шумен
Тя и Захажаева е трудна за издържане, честно да ви кажа, между Захажаева и Мегз, предпочитам Мегза.
Луна... това вече ще е пълна гавра, тя изобщо не е в час. Един път направиха сеир с нея, ама втори път не е забавно.
Захажаева да не се бори за приза "най-възрастен участник"? Радвам се че влиза, преди беше гостенка и си живееше живота, нека да я видим като участник.
Въпреки всичко, май МАриана Попова ще влезе - https://www.vbox7.com/play:a6c3496f2e

# 148
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

А какъв е проблема една жена да е компаньонка, ако й се иска?!
Проблем няма, но е уронващо престижа и не е никак дамско.  Peace
Е, не е като да няма... Макар и най-древна, тая "професия" не е узаконена в България...
Законността е отделен проблем. Ари пита нещо съвсем друго.  Rolling Eyes

# 149
Аз също мисля, че Луна си е подготвила друга програма за това пребиваване. Не ми е много интересна честно казано. 😒
Мариана Попова нали е опровергала слуха, защо продължава да се говори за нея? Аз лично предпочитам да не я гледам, но пък кой ли ме пита.

Общи условия

Активация на акаунт