Big Brother - Most Wanted - 2017

• 210 775
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 170
  • У дома
На Джули устата вече е добила по-нормални размери и в момента ми харесва как изглежда  Peace
Ако я понамали още малко мисля, че ще е още по-красива
Ти пък сега...тя вече сигурно има записани часове за обезобразяване....пардон разкрасяване😂😂😂още в къщата каза, че си е платила ринопластиката😉

В тоя ред на мисли, снощи носа на Светлана не ви ли се видя странен. С грима ли се бяха изгаврили точно на носа й? Уж да е по-малък, а така го бяха котурирали, че само там ми се набиваше погледа...и не, че нещо, но Марчето ми харесва повече от нея. Язък му за претенциите на Гущеров😩

# 1 171
Малко оффтопик по предишния сезон: Петкан и Петканка лъжат-мажат в момента пред Гала за снимките на едно и също място от август. Бая прозрачно. Тя заобиколи въпроса, а той измисли някаква невероятна история в стил "аз я иронизирах, то колажи, то не знам си какво..." Сладурченца мамини.

# 1 172
Малко оффтопик по предишния сезон: Петкан и Петканка лъжат-мажат в момента пред Гала за снимките на едно и също място от август. Бая прозрачно. Тя заобиколи въпроса, а той измисли някаква невероятна история в стил "аз я иронизирах, то колажи, то не знам си какво..." Сладурченца мамини.

Петканка доста се нас%а, ама мъжът й маже ли маже лъжи  Rolling Eyes

# 1 173
След снощния каст се чудя как и защо изобщо съм си губила времето да ги гледам тия скучни хора от предния ВБ!

# 1 174
  • Sofia
По спомен от преди 2год,май в един сезон бяха Захажаева,Джино,Киро,Светлана,Луна....

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 10:27 от Doli

# 1 175
# 1 176
В тоя ред на мисли, снощи носа на Светлана не ви ли се видя странен. С грима ли се бяха изгаврили точно на носа й? Уж да е по-малък, а така го бяха котурирали, че само там ми се набиваше погледа...и не, че нещо, но Марчето ми харесва повече от нея. Язък му за претенциите на Гущеров😩

За носа не знам, обаче очите й ме дразнят адски много. Добре, че има нос по средата, че иначе щяха да се събрани буквално в едно. Опитано е с грим да се направят по-големи, обаче имам чувството, че изглеждат още по-малки, като на мишленце

А за Марчето - ехееее, тя не само е класи над Светлана не само, като поведение, но и като визия.

Ей ги тук двечките, още като приятелки. На никой не пожелавам такива "приятелки", като Светлето

# 1 177
По спомен от преди 2год,май в един сезон бяха кака Зорчи,Захажаева,Джино,Киро,Светлана,Луна....
кака Зори и Захажаева са от един сезон, бяха още Калканджиевите и Йорданка Христова, 2014-та.

Джино, Луна и Светлана бяха заедно, сезонът с Кичето, 2015-та. Тук добавям и КирчА, който беше от ужОбикновения ББ пак от 2015-та.

# 1 178
  • София
По спомен от преди 2год,май в един сезон бяха кака Зорчи,Захажаева,Джино,Киро,Светлана,Луна....
Светлана, Луна и Джино бяха в сезона на Кичка и Ритонците. Джино го бяха вкарали в началото в селската къща и там се засече с Киро.

# 1 179
  • София
Значи да питам дали съм се ориентирал правилно. Значи Константин бил влюбен в Захажаева, обаче тая му обърнала гръб щото харесала Фънки. А пък Кирил бил гадже на Луна или май на някой друг беше, та не разбрах.

# 1 180
  • Сф
Аз си мисля, че Дебора се бъзикаше за индианците.Ще я видим.Коцето ми идва лигня, да видим дали ще се води по Фънки.Има нещо, което не ми харесва определено във Фънки още от преди.Може би вповече гадняр и брутален. Линдарева пипала ли е нещо по лицето? Сега ми изглежда по- добре.Този Кирчо не го знам , изглежда ку ку.Светлана е ужасна.А на Динко нищо не му разбрах от говора.Жал ми е за Джино, къде попадна.
Като цяло големи откачалки са събрали.

# 1 181
  • Sofia
 Зори ми е по-грозновата сега.Много се е правила,но неуспешно

# 1 182
Зорито и на мен ми се видя доста състарена. Доста пияна също. Simple Smile
За разлика обаче от Дебора и Светлана има акъл в главата и малко или много носи някаква интелигентност, най-малкото с начина си на изразяване.
КренВРИшът изглежда адски зле, заприличала е вече на жената-котка (тази с многото пластики). Защо си го причиняват това тия патки, аз не мога да разбера.
Иначе във визитката се показа много надъхана, личи си, че има солидна опора зад гърба си.

# 1 183
  • София
Какви приятелки - Гущеров и хващането на подходящ жених си е бизнес! И те си го знаят.

И на мен ми се видя, че двамата млади лъгаха за снимките преди брадъра. Алекс се опита да заобиколи въпроса, да се направи на неразбрала, а Петканов започна да фантазира. Хайде, последно, колеги от тИливИзиятЪ ли поддържат страницата му или пиарите?

# 1 184
Зори ми е по-грозновата сега.Много се е правила,но неуспешно

Изправяла е носа

Скрит текст:

ПРЕДИ

СЕГА

Общи условия

Активация на акаунт