Big Brother - Most Wanted - 2017

• 214 659
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 215
Аз си мисля, че Дебора се бъзикаше за индианците.Ще я видим.Коцето ми идва лигня, да видим дали ще се води по Фънки.Има нещо, което не ми харесва определено във Фънки още от преди.Може би вповече гадняр и брутален. Линдарева пипала ли е нещо по лицето? Сега ми изглежда по- добре.Този Кирчо не го знам , изглежда ку ку.Светлана е ужасна.А на Динко нищо не му разбрах от говора.Жал ми е за Джино, къде попадна.
Като цяло големи откачалки са събрали.

Изпили си носа,беше голям шум  newsm19 4470

# 1 216
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
По спомен от преди 2год,май в един сезон бяха Захажаева,Джино,Киро,Светлана,Луна....
Мне, Джино беше в един сезон само със Светлана и Луна.

# 1 217
  • София
Актьора Мариан Вълев.😃
Опазил Бог от ГНиЛо! Хич няма да ни липсва,нали си имаме Светланка. 😊😃
Благодаря! Толкова ли е интересен, та го искате вътре?

# 1 218
Нямам представа дали е интересен,но го предпочитам пред Фънки,Киро,Дий (който и да е той,за първи път го виждам и чувам) и т.н.

# 1 219
  • SF
Толкова много тра-ла-ла хора в една Къща, която по принцип е взривоопасна....
Самите участници не са ми симпатични. Не ги познавам, не ги знам какви са в живота, но на екран са несимпатични.
Луна е Луда.
Мариела също е откачена и съм я запомнила с "моите мъже". Като я гледам, какви ли мъже е насъбирала около себе си... Още тогава й се чудех на демонстрациите. Държи се като плеймейтка, а всъщност визията и тотално се разминава със съвременните фантазии на мъжете.
Ди, Ми, Динко... Не ми се коментира.
Захажаева, горката, тя си е доказано луда и Биг Брадър ще й се подиграва втори сезон.
Фънки се напъва да бъде интересен, актуален с жаргоните, характерен, неповторим, но в крайна сметка е тъпанар.

# 1 220
Мда, сега разбрах защо затвориха специализираните заведения за психиатрична помощ.  За нуждаещите се си има къщата на Вип брадър.

# 1 221
А, добър ден!
Ей каква хармония и единодушие струи днес от темата Heart Eyes Всички сме на мнение, че са от луд по-луд вътре Joy В тази връзка да си кажа очакванията. Слагам ги в скрит текст, понеже е доста дълго.
Скрит текст:
Коцето - неговия сезон го гледах отчасти, тъй като бях млада и зелена тийнейджърка тогава. Не се застоявах вкъщи да гледам ТВ, но си спомням, че го харесах от видяното. Райна беше много лигава и това му помогна да изпъкне. За съжаление към днешна дата мисля, че са си разменили ролите. От участието на Райна преди няколко години видях, че тя доста беше пораснала и далеч не беше лиглата от първия ВИП сезон. Коцето обаче все едно кара втори пубертет. Мисля, че ще му изиграе лоша шега това участие. Добре, че няма наистина изкусителни и готини мацки този път, защото не го виждам като зная каква слава му се носи.

Фънки - смесени са ми чувствата към него. На моменти ми харесва чувството му за хумор и ирония (особено самоиронията!), но в сезон 2012 прекали с Къци. Има една граница, която не успява да спазва, за да остане интересен за мен. Очаквам епични сблъсъци с Луна, Захажаева, Линдарева, Дебора... то май не остна някой, за когото да нямам очаквания, че ще попадне в полезрението му.

Захажаева - нямам мнение. Според мен тази жена трябва да я затворят някъде и да не я пускат навън. Съжалявам Албена Вулева с такава майка. Горката жена не си дава сметка, че я използват само за сеир и рейтинг.

Светлана - за втори път нямам думи. Очаквам да е пълнеж, част от мебелировката. Писах го и онзи ден - за мен е една от най-неприятните плеймейтки участвали. Другата е Катрин Вачева. В този подбор само ще стои и ще гледа тъпо (защото умно не и се отдава).

Джино - харесвах го в неговия сезон. Беше ми фаворит тогава, но тук няма да се впише. Прекалено ми идва показността с розите навсякъде, където участва. Направи ми впечатление изказването, че снимките с хубави жени му изиграват лоша шега, защото повечето гледат в него интереса си. Бих казала - каквото повикало, такова се обадило.

Линдарева - пълно куку. Точно на място е в този сезон. Толкова поле за изява ще има, че нямам търпение вече. Joy

Луна - епична! Но в този сезон ще трябва да смени тактиката. Пред Захажаева и Линдарева няма да й мине номера на Кралица, Слънце и т.н.

Кирил - в неговия сезон лоша шега му изиграха останалите от компанията на "алфа" мъжкарите. Мисля, че се пренавиха колко са яки. Ако си е взел поука, мисля, че има шанс да спечели сега.

Дебора - гледах я в Черешката и често у мен това момиче буди съжаление. Нито е красива (май от неуспешни процедури си е състарила много лицето), нито съм чувала вселенския хит, за който спомена във визитката, а колко е глуповата не ми се коментира. Чудя се като сами не се осъзнават тези момичета нямат ли близки, които да им зашелвят по един "шамар" и да ги свалят на земята. Мисля, че ще е една от първите изгонени.

Дий - не съм гледала Фермата, за мен той е съвсем нов персонаж, от който нямам никакви впечатления. Честно казано ми се стори веселяк от визитката.

Динко - пренавит от визитката и медийната си слава и изключително глуповат ми се видя. Няма да се изненадам, ако се окаже готин и пълна противоположност на медийния си образ.

Нордел - не я харесах в Мастър шеф като отношение към останалите. Лицемерно се мазнеше на журито. Но не мога да отрека, че беше добра. Мисля, че си е на мястото в ББ и няма да се изненадам, ако покаже друго свое лице и дори победи.

Пожелавам си този път поне да има един, който да ми хареса и да ми стане фаворит за разлика от ВИП-а.

# 1 222
Луна е толкова мегазле, че дори и в лудостта си няма никакво развитие - пак е идол, пак настоява да я обслужват, пак иска да е президент, от коня помахваше на "тълпите обожатели" все едно е Кралят Слънце....  Confused Би трябвало от някоя институция да се самосезират и да си я приберат. Грозно е да се гаврят с нея.  Confused

# 1 223
Този Кирчо няма да се учудя, ако стане Къцамун №2 за Фънки и ко. Толкова си е повярвал, милият, добре, че в неговия сезон се беше прикаламил към потнЯците, та мина метър, ама сега не вярвам Фънки да го припознае за свой.

# 1 224
А, добър ден!
Ей каква хармония и единодушие струи днес от темата Heart Eyes Всички сме на мнение, че са от луд по-луд вътре Joy В тази връзка да си кажа очакванията. Слагам ги в скрит текст, понеже е доста дълго.
Скрит текст:
Коцето - неговия сезон го гледах отчасти, тъй като бях млада и зелена тийнейджърка тогава. Не се застоявах вкъщи да гледам ТВ, но си спомням, че го харесах от видяното. Райна беше много лигава и това му помогна да изпъкне. За съжаление към днешна дата мисля, че са си разменили ролите. От участието на Райна преди няколко години видях, че тя доста беше пораснала и далеч не беше лиглата от първия ВИП сезон. Коцето обаче все едно кара втори пубертет. Мисля, че ще му изиграе лоша шега това участие. Добре, че няма наистина изкусителни и готини мацки този път, защото не го виждам като зная каква слава му се носи.

Фънки - смесени са ми чувствата към него. На моменти ми харесва чувството му за хумор и ирония (особено самоиронията!), но в сезон 2012 прекали с Къци. Има една граница, която не успява да спазва, за да остане интересен за мен. Очаквам епични сблъсъци с Луна, Захажаева, Линдарева, Дебора... то май не остна някой, за когото да нямам очаквания, че ще попадне в полезрението му.

Захажаева - нямам мнение. Според мен тази жена трябва да я затворят някъде и да не я пускат навън. Съжалявам Албена Вулева с такава майка. Горката жена не си дава сметка, че я използват само за сеир и рейтинг.

Светлана - за втори път нямам думи. Очаквам да е пълнеж, част от мебелировката. Писах го и онзи ден - за мен е една от най-неприятните плеймейтки участвали. Другата е Катрин Вачева. В този подбор само ще стои и ще гледа тъпо (защото умно не и се отдава).

Джино - харесвах го в неговия сезон. Беше ми фаворит тогава, но тук няма да се впише. Прекалено ми идва показността с розите навсякъде, където участва. Направи ми впечатление изказването, че снимките с хубави жени му изиграват лоша шега, защото повечето гледат в него интереса си. Бих казала - каквото повикало, такова се обадило.

Линдарева - пълно куку. Точно на място е в този сезон. Толкова поле за изява ще има, че нямам търпение вече. Joy

Луна - епична! Но в този сезон ще трябва да смени тактиката. Пред Захажаева и Линдарева няма да й мине номера на Кралица, Слънце и т.н.

Кирил - в неговия сезон лоша шега му изиграха останалите от компанията на "алфа" мъжкарите. Мисля, че се пренавиха колко са яки. Ако си е взел поука, мисля, че има шанс да спечели сега.

Дебора - гледах я в Черешката и често у мен това момиче буди съжаление. Нито е красива (май от неуспешни процедури си е състарила много лицето), нито съм чувала вселенския хит, за който спомена във визитката, а колко е глуповата не ми се коментира. Чудя се като сами не се осъзнават тези момичета нямат ли близки, които да им зашелвят по един "шамар" и да ги свалят на земята. Мисля, че ще е една от първите изгонени.

Дий - не съм гледала Фермата, за мен той е съвсем нов персонаж, от който нямам никакви впечатления. Честно казано ми се стори веселяк от визитката.

Динко - пренавит от визитката и медийната си слава и изключително глуповат ми се видя. Няма да се изненадам, ако се окаже готин и пълна противоположност на медийния си образ.

Нордел - не я харесах в Мастър шеф като отношение към останалите. Лицемерно се мазнеше на журито. Но не мога да отрека, че беше добра. Мисля, че си е на мястото в ББ и няма да се изненадам, ако покаже друго свое лице и дори победи.

Пожелавам си този път поне да има един, който да ми хареса и да ми стане фаворит за разлика от ВИП-а.

Много добър анализ . Солидаризирам се и аз.
Само за Нордел да кажа , че чух за нея от темата, покрай Шева. Искам да има някакво ниво нормалност и да ми стане фаворит. Или пък този Дий , който също за първи път виждам , но ми направи снощи впечатление на добро момче някак.Дебора не я знам коя е , но не ми и  трябва.
Ох , чудя се какви ли контакти и опознаваници творят тези уникати в момента, в Къщата. Трябваше да има постоянно излъчване на кадри , такъв рейтинг едва ли друго предаване би имало.
Момичета , какво очаквате от такъв формАт , освен забава и смях- това не  е парламентът , все пак. Не че там не е сходен купонът , де.

# 1 225
  • София
Е добре де, това с борсата нали беше някаква лъжа? Защо Кирчо продължава да лъже?

# 1 226
  • София
Всички бих изтърпяла, ще гледам по-рядко, но Фънки не мога и не мога да търпя.

# 1 227
Или пък този Дий , който също за първи път виждам , но ми направи снощи впечатление на добро момче някак.
Дий е свестен, да. Както и Джино. Останалите са един дол дренки.

# 1 228
  • София
Или пък този Дий , който също за първи път виждам , но ми направи снощи впечатление на добро момче някак.
Дий е свестен, да. Както и Джино. Останалите са един дол дренки.
Този Дий съм го виждала някъде, май в черешката участваше.

# 1 229
Е добре де, това с борсата нали беше някаква лъжа? Защо Кирчо продължава да лъже?
Снощи му изтървах представянето, ама да не би да играе на едни виртуални борси момчето и да си вярва?Joy

Общи условия

Активация на акаунт