Big Brother - Most Wanted - 2017

• 214 673
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 230
Алфредо към фермерчето-рапър: - Дий, коньоооо!

Сега сериозно. Те тука ще има епични простотии. От луд, по-луд са събрани, а младите жени по курвенски признак са избирани. Линдарева, Дебора и Светлана са като светата троица на пропадналите шаврантии. Винаги вкарват от тоя типаж, но тия ме е гнус да ги гледам. Не са дами!!!

# 1 231
Е добре де, това с борсата нали беше някаква лъжа? Защо Кирчо продължава да лъже?
Снощи му изтървах представянето, ама да не би да играе на едни виртуални борси момчето и да си вярва?Joy

Този ли обясняваше в неговия сезон , че бил от новите българи ? Дето все на партриотизъм го избиваше ?
Алфредо към фермерчето-рапър: - Дий, коньоооо!

Сега сериозно. Те тука ще има епични простотии. От луд, по-луд са събрани, а младите жени по курвенски признак са избирани. Линдарева, Дебора и Светлана са като светата троица на пропадналите шаврантии. Винаги вкарват от тоя типаж, но тия ме е гнус да ги гледам. Не са дами!!!
Hands Plus1

# 1 232
  • ВАРНА
Докато Петров беше в Къщата, Нордел яко го плюеше.Вярвам,че сега той ще и върне жеста.
 Кирето,нали е от Варна?Да не работи на зеленчуковата борса?

# 1 233
  • София
Запис, да следя темата  Simple Smile
А на Фънки съм фен, снощи на двамата с Мръсното Коце паднах от смях.

# 1 234
  • Sofia
Очаквах друг хахав да вкарат - Икебаната...

# 1 235
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Този Дий съм го виждала някъде, май в черешката участваше.
Да, в Черешката участваше. И във Фермата, ако си гледала предния сезон.

# 1 236
Мами, света сте изписали... За хора, които вече са били коментирани изминалите години...

# 1 237
Таис, въобще не го помня от неговия сезон, ония двамата потнЯци се хилеха тъпо и подиграваха, той нещо май им пригласяше, колкото да не им мине той на мушката.

# 1 238
  • София
Фънки винаги ми е бил противен, не знам защо. А сега се сетих за тази Дебора, някой тук беше пуснал линк на Черешката какво готвене направи. Коцето много се лигави. Изкукалата рускиня е още по-изкукала, но подозирам, че двете с Луна ще се надушат и вместо конфликт, ще гледаме групов пормоз.

# 1 239
  • София

[/quote]

Да, със Сашка, Петкановица и някакви други.

# 1 240
Не вярвам да се сдушат двете ЛуДи. Още снощи Луна казваше на някоя от следващите,че вътре имало някаква Червена Шапчица или нещо подобно. 😂

# 1 241
  • София
Да, в Черешката участваше. И във Фермата, ако си гледала предния сезон.
Не гледам Бтв.И музикални предавания не гледам.

# 1 242
Таис, въобще не го помня от неговия сезон, ония двамата потнЯци се хилеха тъпо и подиграваха, той нещо май им пригласяше, колкото да не им мине той на мушката.
Аз само Богданов помня , третият ми се губи.
Слаба работа бяха там , Никита дори не изпъкна , само дето беше по-смирена и възпитана. Другите са ми като безформена маса. Та  и този , чак сега си го спомних.

# 1 243
Не мисля, че може да има нещо общо между Луна и Людмила. Людмила смята всички за под нивото си, пък Луна най си е добре сама в кулата като Рапунцел и да вие като вълк срещу луната.

# 1 244
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Да, със Сашка, Петкановица и някакви други.
Със Сашка, Денди, Гери Турийски и Константина Живова беше.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт