Big Brother - Most Wanted - 2017

• 214 656
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Sofia
Няма я кулата на Луна,май

# 1 246
  • София
Да, другите ги бях забравила. За този Дий не пишеха ли, че след "Черешката" се харесал с тази Константина, която била разведена. Или го бъркам с друг?

# 1 247
  • Sofia
Може да се е пишело,но не е вярно...

# 1 248
  • до една звездичка
Общо взето едните ще живеят в мизерни условия, другите в лукс. Нищо повече не се знае, днес ще дадат разделянето. Коце и Фънки определиха кой къде отива.

Аз пък имам странно усещане, че ще обърнат палачинката и за всеобща изненада, ще пратят каубоите да пасат в прерията вместо индианците Wink

# 1 249
Аз от последната Черешка съм най-потресена, че Дара омота онова уж скромно и интелигентно момче -поета, не беше ли Константин. И той даже пропял, и каква песен е пуснал...

# 1 250
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Няма я кулата на Луна,май
Някой снощи спомена, че я бил видял.

# 1 251
  • София
Е добре де, това с борсата нали беше някаква лъжа? Защо Кирчо продължава да лъже?
Снощи му изтървах представянето, ама да не би да играе на едни виртуални борси момчето и да си вярва?Joy

Aма какво си говориш, голям играч на борсата. Сега основава собствена компания. Ако искаш да му изгледаш визитката тук
Още 8 човека ли ще влизат, че има празни квадратчета на началната страница на предаването?

# 1 252
Мами, света сте изписали... За хора, които вече са били коментирани изминалите години...
Да закриваме темата ли? Simple Smile Кого да коментираме?

# 1 253
  • София
и аз си мисля на моменти, че ще врътнат палачинката, ама знае ли човек, ще изчакаме.

# 1 254
В тоя ред на мисли, снощи носа на Светлана не ви ли се видя странен. С грима ли се бяха изгаврили точно на носа й? Уж да е по-малък, а така го бяха котурирали, че само там ми се набиваше погледа...и не, че нещо, но Марчето ми харесва повече от нея. Язък му за претенциите на Гущеров😩

За носа не знам, обаче очите й ме дразнят адски много. Добре, че има нос по средата, че иначе щяха да се събрани буквално в едно. Опитано е с грим да се направят по-големи, обаче имам чувството, че изглеждат още по-малки, като на мишленце

А за Марчето - ехееее, тя не само е класи над Светлана не само, като поведение, но и като визия.

Ей ги тук двечките, още като приятелки. На никой не пожелавам такива "приятелки", като Светлето

Светлана е непоносимо антипатична.Не мога да повярвам в моето "метаморфозиране" Mr. Green Mr. Green,но Мария ми е много по-приятна от нея.Да,на фона на това грозно и вулгарно създание,Мария изпъква с визия и стил!

# 1 255
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Нормално е, сравнявайки едноклетъчно с каквото и да било друго живо същество, сравнението да е в полза на второто.  Peace Laughing

# 1 256
Много е хубаво да нямаш фаворит и за никой да не ти пука. Не се ядосваш, не се вълнуваш, само смях, смях, смях. Не знам какво сте го зажалили този Джино. Много ми е фалшив, много. Хич не му вярвам, че е джентълмен. Видя се как се подиграваше на Луна и как се заяде с Кичка, когато се почувства приет от останалата ВИП-тълпа. Ако си джентълмен, си такъв до кожата на костите си Stuck Out Tongue Winking Eye, а не - изнервИх се, объркАх се, не знам кВо ми станА. Не мога да го харесам, колкото и да се напъва. А с това бастунче, къде изобщо е тръгнал? Като си болен, едва те били събрали, ми стой си вкъщи, леж си и пий топло бульонче. Красивите жени го били използвали. И кое ти използват бе, муньо, бастунчето?

# 1 257
Алфредо към фермерчето-рапър: - Дий, коньоооо!

Сега сериозно. Те тука ще има епични простотии. От луд, по-луд са събрани, а младите жени по курвенски признак са избирани. Линдарева, Дебора и Светлана са като светата троица на пропадналите шаврантии. Винаги вкарват от тоя типаж, но тия ме е гнус да ги гледам. Не са дами!!!

ТОЧНО! Едно  дъно с мирис на тиня.... Sick Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 258
Фънки би бил забавен, ако не беше злобен. Затова прекрачва граници,както стана с Къци. Озлобен е и това е грозно. В малки дози и в някои случаи хуморът му се вписва в контекста, но иначе е неприятен.
Но като цяло всички в къщата в момента са зле психически и злобни хорица, готови на всичко за малко слава и пари. Всичките ми се струват готови да мачкат безмилостно, та жертва за хумора на Фънки може и да няма.
Иначе съм потресена колко пияни и неадекватни хора влязоха. Малко ме е срам да ги гледам и коментирам. Що за живот, дори даже само роля...то що за роля!?

# 1 259
Единственото, което ми хареса от вчерашния епизод, бе че Динко подкрепи моето твърдение - Джино Е тираджия!
НЕ тук, разни фенки, да ми обясняват как завиждам на мулти милионния му бизнес, а-у...

Общи условия

Активация на акаунт