Big Brother - Most Wanted - 2017

• 211 272
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 2 730
  • Испания
Исках да видя Джино как язди бика с контузения крак...Пак не показаха всички.Нали уж само Захажаева нямаше да участва...

Оставаше и да язди.

# 2 731
Не съм очаквала да язди, но обявиха, че само Захажаева няма да участва.Пак манипулации разни.Аз и не знам той като едва ходи как би се качил изобщо на бика.Седмични мисии, дрън-дрън и накрая показват 10 минути...Липсва ми живото включване на мен.

# 2 732
Преди да ви изчета, искам да ви кажа...  Харизмата мий ткава! Аз да коля, аз да беся!!!

# 2 733
Ко шЪ колиш...кокошка за иедиене ли?
Добрютро...отворих очи аз. Кво шъ идем ся?

# 2 734
  • Сф
Нема да се яде днеска.Я че бегам у Хиполенда, че днес им е черен петък-25% off. Ходи грабни нещо за децата, че Г.Б . откак избега, нема ти е лесно!

# 2 735
А, на моето му вземам подаръци от ел.магазина...кабел, мултицет...такива раОти....що ще диря в Хипо-то...

Дояла ми се е пача...Rolling Eyes

# 2 736
  • София
Къде ли са пламнали любовни искри?

Според мен между Дебора и Джино, той доста я загледа при влизането.

Стига, НЕ! Той го раздава умно момче, не може с тази шафрантия. Аз залагам на Линдарева с някой. newsm78

# 2 737
  • somewhere near the sea
Извинете ако е поствано, но много се смях. Албена Вулева е много дейна във ФБ. Издирила е тази снимка на Динко:
Скрит текст:

# 2 738
  • София
Май тази снимка се оказа, че не е истинска. newsm78

# 2 739
  • sofia
Динко, същи Панайот! Такава чиста и неподправена простота и селска хитрост, отдавна не ни е радвала от екрана!
Тотално ме кефи!
На Луна за щуротията, какво да кажа...Боя се Фънки да не получи инфаркт....Много и се връзва!

# 2 740
  • София-в сърцата на моите деца
Динко, същи Панайот! Такава чиста и неподправена простота и селска хитрост, отдавна не ни е радвала от екрана!
Тотално ме кефи!
На Луна за щуротията, какво да кажа...Боя се Фънки да не получи инфаркт....Много и се връзва!
В живота всичко се връща. Едно време Фънки беше подлудил Къци без нищо. Е, те сега му се връща....тъпкано.

# 2 741
Фънки градски тарикат, Динко-селски тарикат, "дамите" пази Боже сляпо да прогледа и да се осакати с операции, изобщо всичките са карикатури на звезди...да ви кажа, най-добре, че поне Луната е една, че повечко Лъни биха довели до световни катаклизми

# 2 742
  • Испания

КаЙве?

Извинете ако е поствано, но много се смях. Албена Вулева е много дейна във ФБ. Издирила е тази снимка на Динко:
Скрит текст:

Вулева и 100 шамии да сложи, все ще е същата отровна гад.

Тете, купи на дЯтето свински опашки и нИдей го мъчи с тез кабели!

Тази сутрин стана размяна. Не настъпих аз котИто, а то мен.

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 09:32 от smileys

# 2 743
А, на моето му вземам подаръци от ел.магазина...кабел, мултицет...такива раОти....що ще диря в Хипо-то...

Дояла ми се е пача...Rolling Eyes

Ти глеЙ сЯ да изядеш Луна, да провалиш Брадъра.

# 2 744
  • Испания
Днес при Гала коментатор ще бъде Минчев. Надяват се, гОрките, че няма да е пиян.

Утре - интервю на Ива Софиянска с мъжа на Енджи. Бил водещ в "Ал Джазира". Интервюирал е Бил Гейтс.

Общи условия

Активация на акаунт