Big Brother - Most Wanted - 2017

• 208 943
  • 3 302
  •   1
Отговори
# 3 270
За съжаление и Дебора, и Джугани са типаж, дето сами си го причиняват. И унижението, и тъпотиите. Да, много хора сме с проблемно детство, връзки или други проблеми, но се борим някак. И аз се надявам да се осъзнае като се види отстрани, но уви, едва ли за сефте се излага така, а и Малката Джулка си мислеше че дъжд я вали( до кожата на костите й), когато я плюеха, и се радваше....та какво повече да се каже- едва ли ще си извади изводи и ще се стегне. Би било хубаво да греша, разбира се, от чисто човешка гледна точка.

# 3 271
  • София
"Непознат човек", който се показва и орезилява пред цяла Бъллгария!

# 3 272
Е , Джулка и Дебора имат много малко общо- само възрастта. Джулка е продукт на друго направление - онова , което произвежда  Зорници , и Светланки. Дебора е много ниска топка. И тук , да оставим оправданията с тежко детство , тежка съдба и други. Човек , който иска да се оттласне от тинята , контролира и шлифова визия и поведение , а не затъва пред драгия зрител с пиянски изцепки всяка нощ. Да не говорим пък за умопомрачителните свалки, защото те са следствие.
Ако оставим настрани визията , все пак е станала известна , след конкурс. И какво прави милата ? Става фолкаджийка / дали е пяла преди , не зная , все си мисля , че това е поредността на стъпките/ . И как иска да пробие -  с пошли текстове . И как се котира- с влизане в ББ . И как се представя- с долнопробно пиянство и сцени. И как ще продължи и докъде ще стигне  ?...Ами... аз имам отговор, но няма да ви го казвам Stuck Out Tongue Winking Eye

ПП , отговорът ми е към  ♥ HAPPY ♥, докато съм писала , има и още отговори.

# 3 273
  • София
Не е трудно човек да се досети какъв е отговора.  Party

# 3 274
Да си дойдем на темата. Надявам се Луна барабар с кашоните с кУросаните утре да си ходи. Да видим и другите какво представляват.

Това в кашоните е чеиза и.

# 3 275
  • somewhere near the sea
Джуганито изкарваше музикалното си училище за висше образование. Завършила е "икономика на туризма" и магистратура нещо си. За нея това са 3 висши.

# 3 276
  • София
Луна, ще е до финала. Така прилежно си подреждаше нещата от кашончетата по шкафчетата. И, не я виждам как всеки понеделник ще си ги прибира обратно.Пък, и много сеир има още в нея. Според мен, тепърва ще търси диалог с Захажаева.

# 3 277
  • Оптимист по принуда
Тета, Смайли Blush

Ще ми се Коцето да изкарат скоро. Не е за там този човек. Голям резил.

# 3 278
Биби-то да вземе да организира едни кални/мазни борби между руската мечка и българската лисица.
Люда с/у Луда.

# 3 279
Какво мислите за новото амплоа на Енджи  newsm78

https://www.facebook.com/AngieKassabieOfficial/photos/a.64998560 … ype=3&theater

# 3 280
  • София
Аз миналата година бях доста активна в темата, тази обаче лиготиите ми идват в повече. Да, знам, че е мой избор дали да влизам, чета и т.н. Интересно ми е да прочета какво ви е мнението за нещата, които се случват, но тези мнения ми се размиват все по-често. Гифчетата не ме дразнят толкова, колкото умишлено сгрешените думи, както и коментари, нямащи абсолютно нищо общо с предаването.

# 3 281

Харесва ми. Мисля, че изглеждат страхотно и двамата на тази снимка

# 3 282
Защо от петък има реклама какво ще става понеделник?  Та те за 3 дни какви ли неща ще направят.  Май събота и неделя наистина всеки си е вкъщи

# 3 283
  • Ямбол
Е, то в рекламата не може да се включи всичко. Нищо не им пречи да пуснат кадри и от събота и неделя, ако има нещо интересно.
Не мисля, че са си вкъщи, несериозно е да се мисли така.

# 3 284
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
26 години съвсем не са невръстна възраст. Не очаквам рязко да поумнее.

А, що? Тъпото как на 30 поумня, порасна и улегна едновременно.

Общи условия

Активация на акаунт