АВГУСТовски мами 2018

• 72 741
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • Helsinki / Sofia
Облаче, дано да повлечеш крак с тези хубави новини Heartbeat Аз утре следобяд съм на преглед и ми е яко спеч, щото и аз чета из интернет, пък май по-добре да си стоя кротко. Добре дошли на новите момичета, леко и безаварийно бременеене с пухкави вързопчета на финал на всички желая. Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 дек 2017, 20:47 от Diva*

# 136
  • София
Здравейте и от мен! По мои изчисления термина ми е началото на август 2018 (3-4ти) попринцип съм с по-късна овулация и за това с изчисленията съм зле ☺ Иначе ми е втора бременост. Имам син на 5 години и половина.
На първия преглед се видя сакче - 5 седмица и 5 дни.
Лека бременост на всички и дано сме по-спокойни. Първия път като не знаех много кога какво се случва и някак по-лесно ми мина.. сега мисля, чакам, притеснявам се ..
Луда работа 🙂

# 137
Добре дошли на новите мамчета Simple Smile Аз пък този път съм значително по-спокойна от първата бременност. Даже да си призная на моменти забравям, че съм бременна Simple Smile

# 138
Няма по-хубаво от това да сме спокойни в този период. Аз обаче с оглед на предишния ужас, които преживях много се тревожа. И както вика моя мъж "ти се чудиш за какво да се притесняваш".
Сега да ви питам нещо. Вчера на прегледа бях в 6 г.с.+6, ембриончето е едва 3 мм., а сакчето 1.5 см. Чета из нета (трябва да спра да го правя), че към 7 г.с. ембриончетата са по-големички...
Колко ви ги измериха на вас?

# 139
Мили дами, какво правите за да не Ви се гади... ? По цял ден ми е лошо, нищо не ми се яде... дразнят ме силните миризми, чувствам се отпаднало все ми се спи

# 140
Мили дами, какво правите за да не Ви се гади... ? По цял ден ми е лошо, нищо не ми се яде... дразнят ме силните миризми, чувствам се отпаднало все ми се спи
Няма какво да направиш... И аз съм така. Пия сода с лимон и мед против киселините, но и това не помага. Има храни, които немога да подуша даже Simple Smile Лекарката ми изписа хапчета, които уж успокояват, но преди 12 седмица каза да не ги почвам. Казват, че лесно не се става майка.
Кураж! Ще издържим! Flowers Four Leaf Clover

# 141
  • Silistra
Нищо не ми е помагало досега, миналия път какво ли не опитвах. Сега даже и не си правя труда, чакам да мине и това е. Колкото до размерите, много е относително. В 6 г.с. при мен беше 3.8 мм. При всеки различно. 😊😊😊

# 142
Благодаря ти, Криси! Heart
Това е обнадеждаващо Simple Smile

# 143
И при мен в 6 г.с. беше 3,3 мм

# 144
  • Silistra
Изтеглила съм си едно приложение на телефона I'm expecting. Описано е по седмици как се развива плодът и какво е нормално да имаме като неразположения.

# 145
Криси, Лени - златни сте! Благодаря! Heart
Ами аз гледах, че няма преведени приложенията, пък аз не се справям много с английския ...

# 146
# 147
  • Silistra
Да, това специално го няма на български, не знам дали има някое. Ще потърся по-късно и ще кача, ако намеря.

# 148
  • Майнатаун
Здравейте, и се включвам в отбора на бъдещите августовски мами:hearts:. Термина ми е 1-2 август. За мен това е първа бременност. Пожелавам лека бременност на всички.Gift Heart

# 149
Добре дошла, Лилит! Успех и лека бременност! Flowers Four Leaf Clover
Лени, това което си пратила е много полезно! Благодаря! Обаче и там пише, че ембриончето в 7 г.с. трябва да е около 8 мм... Това наистина ме притеснява! Възможно ли е като е само 3 мм да изостава нещо? Оф...

Общи условия

Активация на акаунт