АВГУСТовски мами 2018

• 72 740
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Честито на момичетата с 1-ви преглед! Много вълнуващо! Heart

# 121

Силистра, Кети. Преди няколко година ходих при Бойчев и аз, но никак не бях доволна. Ще кажеш как е минало при теб.

Аз също съм от Русе. Живея тук от 10 години, наложи ми се да се запозная с д-р Любомир Бойчев по лош повод, но благодарение на него сега съм добре. Имам му огромно доверие, за разлика от много други русенски гинеколози.... Макар, че за преглед се чака дълго знаеш за какво чакаш... сега отново ще се доверя на него имам час при него и го чакам с нетърпение Simple Smile

# 122
Аз на преглед ще ходя пак след нова година. АГ ми каза, че тогава ще взема и направление от личната. За сега нямам никакви неразположения, но и предната ми бременност беше лека, даже и страно да ви звучи, но аз не знам какво са ритници, защото бебо беше обърнат на вътре Simple Smile

# 123
  • Русе

Силистра, Кети. Преди няколко година ходих при Бойчев и аз, но никак не бях доволна. Ще кажеш как е минало при теб.

Аз също съм от Русе. Живея тук от 10 години, наложи ми се да се запозная с д-р Любомир Бойчев по лош повод, но благодарение на него сега съм добре. Имам му огромно доверие, за разлика от много други русенски гинеколози.... Макар, че за преглед се чака дълго знаеш за какво чакаш... сега отново ще се доверя на него имам час при него и го чакам с нетърпение Simple Smile
Така е, тук в Русе трудно можеш да се довериш на някой. Трудно ще ми е да пътувам зимата и още се колебая дали там да си водя  ЖК, но сега във вторник като отида ще преценя и ще коментирам с доктора какво следва.
Леко бременеене на всички! Simple Smile

# 124
Здравейте и от мен,
Термин може би  7.8.2018..
Положителен тест с малка бледа черта и два положителни кръвни с покачване на стойността на  48 час... в четвъртък съм на планов преглед, че се борим за второ дете от година и половина...  (  аз съм с ИР след първата бременност се разви и килограмите и всички простотии пречиха на плановете ни до сега) ....още не смея да се зарадвам, а на мъжа ще кажа като всичко се потвърди и видя пулс... имам момиченце на 3г и половина... (аз съм от майските майки 2014)
Да попитам, някой да се е организирал да се направи група във Фейсбук, но с тайно име някакво, за да не се знае за какво иде реч??? Желаете ли да направим? ??

# 125
  • Helsinki / Sofia
lisi4eto, добре дошла и леко и успешно бременеене Simple Smile пиши лично съобщение на този профил - https://www.facebook.com/profile.php?id=100007245969364 - във ФБ и ще те добавят в тайната група във ФБ.

# 126
Благодаря Simple Smile

# 127
Нека и аз да се включа в отбора на август 2018. Дано всичко да е наред и след 9месеца да си гушкаме бебоците!❤

# 128
Момичетаааа, току що бях на първи преглед. Имаме си здравичко ембрионче, с голяяяямо сърчице! Heart
Честито на новодошлите! Flowers Bouquet

# 129
Момичетаааа, току що бях на първи преглед. Имаме си здравичко ембрионче, с голяяяямо сърчице! Heart
Честито на новодошлите! Flowers Bouquet
Еее, какво по-хубаво от това.. Честито oblache,дано всички да се радваме на такива новини Heart

# 130
  • Silistra
Облаче, страхотна новина. Все така до края!

# 131
Кas4as, Криси, благодаря ви момичета! Дай Боже само хубави новини и много положителни емоции за всички ни до края! HeartFlowers Four Leaf Clover

# 132
Здравейте! Присъединявам се след три положителни теста с мноооого бледи черти.... и голяма радост!
На доктор ще ходя другата седмица, но и мен ме свиват яйчниците, което ми се отразява повече психологически, болката е повече от търпима. Не разбирам, как толкова много от нас имат подобен симптом, а никъде не се споменава ясно и отчетливо. Като търсих за спазми, излезе извънматочна... Как да спра да ровя в интернет май ще ми е най-големия проблем Simple Smile

# 133
Здравейтв и от мен! След неуспешна бременност миналата година, с термин август. Сега пак се озовавам в тази тема. Дано този път докрай! На всички това желая!
И аз имам спазми от време на време, плюс това лепнах някаква настинка. Днес бях на док. АГ каза, че за сега се движим добре, плоден сак с точица и наченки на пулсации. Точно така се изрази, но за 5г.с. толкова.
Не се тревожи за спазмите, те наистина по-скоро са на психична основа.

# 134
Здравейте! Присъединявам се след три положителни теста с мноооого бледи черти.... и голяма радост!
На доктор ще ходя другата седмица, но и мен ме свиват яйчниците, което ми се отразява повече психологически, болката е повече от търпима. Не разбирам, как толкова много от нас имат подобен симптом, а никъде не се споменава ясно и отчетливо. Като търсих за спазми, излезе извънматочна... Как да спра да ровя в интернет май ще ми е най-големия проблем Simple Smile

Честито за тази новина..Бледа чертичка ,си е чертичка..Аз също бях така,но просто рано направих теста.Може би преди закъснението.
Спазмите са или от имплантиране,или от самата подготовка за разтягане на матката.Абе интернет, не е винаги добра идея.

Общи условия

Активация на акаунт