АВГУСТовски мами 2018

• 72 738
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз във вторник(6с6д) мисля да взема направление и в петък да го ползвам. Дано ЛЛ ми даде, че тотално прекалих от септември. Макар, че казват, че тип 9(проследяване на бременност) е без ограничение. Моят АГ в 9г.с. ще ме запише на ЖК.

# 106
В коя седмица те записват по точно? И как става ако не е през здравната каса?

# 107
Повечето записват след 12г.с. Аз се следих на частно, като по ЗК ми беше само да ходя да ме тегли и мери.

# 108
  • Silistra
Здравейте, момичета! Моят първи преглед мина днес. Видя се ембриона и пулсациите също. Ще ходя вече януари за скрининга. Иначе по каса ще се запиша след празниците, даже не съм мислила кога точно. Така или иначе там ще е проформа и ще ми трябва само за болничен. Хубава и спокойна вечер на всички и честито на новодошлите!

# 109
  • Helsinki / Sofia
Честито, krisisi! Flowers Hibiscus
 Дано всички една по една се похвалим с подобни първи прегледи Simple Smile

# 110
Здравейте, момичета! Моят първи преглед мина днес. Видя се ембриона и пулсациите също. Ще ходя вече януари за скрининга. Иначе по каса ще се запиша след празниците, даже не съм мислила кога точно. Така или иначе там ще е проформа и ще ми трябва само за болничен. Хубава и спокойна вечер на всички и честито на новодошлите!
Страхотни новини, честито krisisi дано при всички мине така Heart krisisi ти в коя гестационна седмица си?

# 111
  • Русе
Здравейте момичета! И аз днес бях на преглед видя се плоден сак и жълто тяло, също така се чу и сърдечен ритъм, но все още не се вижда ембрион, не знам нормално ли е в 6седмица+3дни.
Да ви попитам боли ли ви ниско долу, нещо като пристягане е  усещането, но гинеколожката каза да пия  нош па, ноооо мен си ме притеснява.

# 112
  • Helsinki / Sofia
Keit09, ако сте чули сърдечен пулс би следвало да няма притеснения. Лекарката ти каза ли нещо в тази посока защо не се вижда още ембрион? Мен също доста ме придърпват яйчниците, но се надявам, че всичко ще е наред.

# 113
  • Silistra
Теди, шеста седмица съм.
Няма логика според мен да има сърдечен ритъм без ембрион,така че всичко трябва да е наред 😊

# 114
Здравейте и от мен! И ние видяхме малката точица с термин 02.08.2018 г. Втора, планирана бремнност ми е. Баткото е на 8 г и 8 месеца. На 20.12 съм на ехограф да чуем сърдечен ритъм. Нямам търпение да дойде, за да го чуя. Дотогава продъжавам да наливам гипса Simple Smile

# 115
  • Русе
По принцип да, няма логика да се чуе сърдечен ритъм без ембрион, но тя каза само "това малко семенце какъв хубав силен сърдечен ритъм се чува" и ме навява на мисълта, че е прекалено малко за да се види. Все пак гинеколожката ми не бе от най приказливите...а и във вторник съм при Б.Бойчев в Тутракан. Дано всичко е наред.

# 116
  • Silistra
Кети, откъде си?

# 117
  • Русе

От Русе. А ти?

# 118
  • Silistra

Силистра, Кети. Преди няколко година ходих при Бойчев и аз, но никак не бях доволна. Ще кажеш как е минало при теб.

# 119
krisisi, честит първи преглед Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт