АВГУСТовски мами 2018

• 72 733
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Аз във фейсбук засега няма да се включвам, защото не знам дали не се вижда в кои групи си се джойнал, а и изобщо във фейса не мисля да го обявявам скоро. То даже все още не съм била на преглед, който да потвърди, може би на 18ти ще отида, както каза и докторката от Токуда. Иначе съм на 33, и дай Боже ще ми е първо дете.

# 91
Момичета,споделям Фейсбук група за всички майчета,които искат да споделят в едно по-затворено пространство,или да намерят приятели. Групата е тайна и затова първо трябва да ме намерите във Фейсбук и да ми пишете, иначе няма как да откриете групата.Така ще ви добавя.Това е профила ми: https://www.facebook.com/profile.php?id=100007245969364
Лека и успешна бременност,желая на всички от сърце,чакащи тяхното друго 💓 сърце през летния август..

И аз мислех да предложа да се направи група във ФБ, но нека групата да е тайна. Аз все още не бих искала да се разтръбява относно бременността ми.
Групата вече е тайна ,направих я така.Права си,твърде рано е за да се вижда в каква група членуваме.Ще трябва да се свързвате на лични във Фейсбук и така да ви добавям!
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007245969364

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 13:48 от kas4as

# 92
  • Helsinki / Sofia
Момичета,споделям Фейсбук група за всички майчета,които искат да споделят в едно по-затворено пространство,или да намерят приятели:heart:
https://www.facebook.com/groups/1966136723658392/
Лека и успешна бременност,желая на всички от сърце,чакащи тяхното друго 💓 сърце през летния август..

И аз мислех да предложа да се направи група във ФБ, но нека групата да е тайна. Аз все още не бих искала да се разтръбява относно бременността ми.
Групата беше тайна ,но я направих затворена за да се открива.Но си права,твърде рано е за да се вижда в каква група членуваме... Смятам след определен брой членове да я превърна отново в тайна..А мога да го направя и веднага,ако всеки решил да се включи желае..Тогава ще трябва да се свързвате на лични и така да ви добавям!

Според мен така е по-добре. Може да се сложи на първа страница тук кого да контактват новите присъединили се на лично ако искат да бъдат включени във ФБ страницата.

# 93
Момичета,споделям Фейсбук група за всички майчета,които искат да споделят в едно по-затворено пространство,или да намерят приятели. Heart
Групата е вече тайна и не можете да я откриете.Трябва да откриете мен във Фейсбук и аз ще ви добавя.

Групата  е тайна. Права си,твърде рано е за да се вижда в каква група членуваме...  Ще трябва да се свързвате на лични  във Фейсбук и така да ви добавям!

Според мен така е по-добре. Може да се сложи на първа страница тук кого да контактват новите присъединили се на лично ако искат да бъдат включени във ФБ страницата.
Как по-точно се слага на първа страница?

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 14:32 от kas4as

# 94
МОМИЧЕТА,направих Фейсбук-групата Тайна група.Тоест,никой няма да може да намира групата и да се включва,нито да вижда че членувате там,нито да чете постовете от членовете вътре..Единствения начин ще е да ви добавя лично..
Пишете ми на лично във Фейсбук!

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 14:00 от kas4as

# 95
Здравейте момичета,имам запитване към вас на мен също ми се гади и то през целия ден и вече два дни имам разстройство може ли да е от бременността или е друго. Като хапчета пия фолиева киселина и витамини Прегнанкеар плюс омега 3

# 96
Благодаря за милите думи момичета.Ще се справим надявам се още повече, че го желаем.Аз все още нямам тези симптоми, но съм чела, че е нормално.За гаденето със сигурност.

# 97
  • Silistra
Здравейте, момичета. Според мен е нормално всеки да си преживява своите си различни страхове. Ние също си гледаме детето сами. Живот и здраве като се появи бебето, пак ще е така. Със сигурност ще бъде трудно, докато се нагодим в началото. Въпреки това ще се справим, няма как 😊. Горе главата, вдичко ще бъде наред.
Аз съм от Сливен, но живеем в Силистра.
А относно групата във фейсбук, мисля, че за да могат да се добавят членове от админ,трябва да са му в приятели.

# 98
  • Helsinki / Sofia
minito, ако пиеш витамините на Прегнакеър, няма смисъл да пиеш допълнително фолиева киселина. Аз също приемам такива.

# 99
  • София
Здравейте!
Писах за добавяне в групата във фейса. Определено предпочитам контактът там. Администратор съм на две групи и мога само да хваля тези групи. Намерих страхотни хора благодарение на БгМамма и доразвих познанствата си там. Когато групата е тайна, никой не я вижда и не вижда членството там.
Аз симптоми нямам. Много ми се спи. Отпаднала съм и изморена. Иначе се чувствам добре. Минах в режим бременна- само качествена и полезна храна, без захар, без тесто, без боклуци. И този път ми се ядат само солени и кисели неща.
За сега пия само ФК. Другият петък(7с2д) планирам да отида на преглед.

# 100
Здравейте на всички. Аз още не знам със сигурност бременна ли съм, вчера си направих кръвен и беше 7.44, което е положителен.  На 19.12 съм на ехограф да видим какво става. Надявам се да стана част от вас. Имам бебе на 7м

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 09:53 от Gretty

# 101
Уж сутрешно гадене ... моето е по -цял ден дори вечерта е по силно ...
Yanna` и аз понякога се чувствам по този начин, задавам си купища въпроси и притеснения после си казвам мисли за настоящия момент всичко да е наред, а после ще го мислим.

# 102
  • София
До сега бях при личната лекарка. В коридора чакаше семейство с 3-4 деца. Е, точно в този момент се притесних да не станем като тях. Тези деца бяха като пуснати от джунглата. В момента малкият се тръшка много и за всичко. Справям се със ситуацията, но ме тресе какво ще е след 5-10м. Ето това са моите страхове. Дали ще съумея да възпитам и тримата и да им обърна достатъчно внимание.

# 103
Здравейте! Честито на новопостъпилите мами.
При мен най-силно изразеният симптом са болките в зърната. Не мога да ги докосна. Гадене имам понякога, не е постоянно и е поносимо. Понякога ми се приспива изведнъж и не мога да го спра Grinning Също и киселини имам отвреме навреме.
Личната ми отказа направление сега, защото нямало да ме запишат на консултация, да съм отидела на 20ти да го взема No Mouth Положителен тест вече от 2 седмици почти, пък не е потвърдено от лекар Grinning

# 104
Аз отивам в понеделник на първи преглед. Понеже ще се следя в София, лекарката прецени, че вместо постоянно да се разкарвам по пътищата, е по добре направо да ме запише сега на Женска консултация. В понеделник ми предстоят и първите изследвания.
Относно гаденето, желая ни на всички да е по поносимо, че предния път беше някакъв ад... А има жени, които не разбират, че са бременни.
Хубав ден на всички! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт