Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 57

• 117 957
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Скрит текст:
Идеи за магазини в София, за брави? Но не да започват от 50лв.
В Практикер нищо не си харесах.

Също и за електроматериали - трябва ми разклонител, с ключ като този, но да е нещо читаво, не китайски ментак с кабел колкото за крушка 100Вт, какъвто гледам в железарията до нас.
поне 3кВт мощност да поддържа
3. и за осветителни тела (лампиони, аплици - за таван и антре.)
Гореизброените препродават от тук:
Rosi  rosi.bg/
Neoform  neoform.bg/bg/index.html
Salex  www.salex.bg/
Балкан Юг   http://balkanyug.bg

Търся по-богат избор от:
1. осветителни тела (лампиони, аплици - за стая/таван и антре.). За стаята ми се ще да е с регулация на интензитета - т.е. димерен ключ ще ми трябва нали?
Има ли вече алтернатива на топла светлина на класическите крушки.
Led източниците могат ли да се захранват без трансформатор или няма как директно на 220V?

2. Дръжки на врати
От цитираните сайтове само в този виждам дръжки за инт. врати Peace
http://balkanyug.bg/bg/dryjki-prinadlejnosti-vrati/cql-shild

3. Контакт за тереса с печка (тройка без кабел).
 Бриколаж (и Практикер са ми удобни за ходене), иначе в няколко железарии погледнах - все едно и също се предлага.

# 331
Скрит текст:
Идеи за магазини в София, за брави? Но не да започват от 50лв.
В Практикер нищо не си харесах.

Също и за електроматериали - трябва ми разклонител, с ключ като този, но да е нещо читаво, не китайски ментак с кабел колкото за крушка 100Вт, какъвто гледам в железарията до нас.
поне 3кВт мощност да поддържа
3. и за осветителни тела (лампиони, аплици - за таван и антре.)
Гореизброените препродават от тук:
Rosi  rosi.bg/
Neoform  neoform.bg/bg/index.html
Salex  www.salex.bg/
Балкан Юг   http://balkanyug.bg

Търся по-богат избор от:
1. осветителни тела (лампиони, аплици - за стая/таван и антре.). За стаята ми се ще да е с регулация на интензитета - т.е. димерен ключ ще ми трябва нали?
Има ли вече алтернатива на топла светлина на класическите крушки.
Led източниците могат ли да се захранват без трансформатор или няма как директно на 220V?

2. Дръжки на врати
От цитираните сайтове само в този виждам дръжки за инт. врати Peace
http://balkanyug.bg/bg/dryjki-prinadlejnosti-vrati/cql-shild

3. Контакт за тереса с печка (тройка без кабел).
 Бриколаж (и Практикер са ми удобни за ходене), иначе в няколко железарии погледнах - все едно и също се предлага.
2. Дръжки за врати купувам от Интеса. Има и стопери и др неща. Пускат и намалени модели на много добри цени.
3. Ключове и контакти на Legrand. Едни от най-добрите цени са в Ташев и Галвинг. Там ще намериш мисля и на Шнайдер. Имат и дръжки за врати и какво ли още не.

За ЛЕД крушките трансформатори не ти трябват, само за лентата се ползва. НО щом искаш димер трябва да видиш крушката дали е димираща. Те са специални и трябва да е отбелязано, че става! Може би трябва и за осветителните тела да питаш дали всички стават. По спомен осветителни тела от БГ производител имаше на Сливница някъде около Раковска до магазин Какаду. Цените са добри.

# 332
Здравейте, можете ли да ми препоръчате лесна за използване и безплатна програма за визуализация? В момента съм на етап обзавеждане, но пространственото ми мислене клони към 0! Вече имам една голяма издънка, която няма да си простя в апартамента!
Прикачвам ви двете ни идеи за холо/трапезария. Кухнята и холът са свързани с " отвор" от около 90 см в диагонал, няма врата или свод и така искаме да остане. Холът е преходен и в него трябва да поместим трапезна маса, диван ( предпочитаме 2 отделни двойки, но в краен случай и ъглов ще вземем), както и кът за ТВ, който съм измислила да е тип цяла стена секция, затова мисля, че нишата е идеална за целта.
Ще се радвам на всякакви идеи и препоръки от ваша страна!

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 20:39 от Katinka

# 333
Здравейте, можете ли да ми препоръчате лесна за използване и безплатна програма за визуализация? В момента съм на етап обзавеждане, но пространственото ми мислене клони към 0! Вече имам една голяма издънка, която няма да си простя в апартамента!
Прикачвам ви двете ни идеи за холо/трапезария. Кухнята и холът са свързани с " отвор" от около 90 см в диагонал, няма врата или свод и така искаме да остане. Холът е преходен и в него трябва да поместим трапезна маса, диван ( предпочитаме 2 отделни двойки, но в краен случай и ъглов ще вземем), както и кът за ТВ, който съм измислила да е тип цяла стена секция, затова мисля, че нишата е идеална за целта.
Ще се радвам на всякакви идеи и препоръки от ваша страна!
385 см е ширината на стената цялата с прозореца към балкона ли?
Иначе програмата е Panner 5d.

# 334
Благодаря! Ще разуча програмата.
Да, 385 е дължината на стената , има троен прозорец тип витрина по средата й ( 2 отваряеми и един голям фикс). Вратата за терасата е в късата чупка, откъм кухнята.

# 335
  • София
Може ли някой да ми препоръча проверено добро място за поръчка на гранитен кухненски плот за София? И ако може и ориентировъчни цени, че в нета не намирам никаква информация.  Simple Smile

# 336
И аз се присъединявам към питането на Felis. Тия са голям картел с гранита, на нито един сайт няма обявени цени Simple Smile

# 337
Цените са различни в зависимост от материала. Трябва да се пита на място, след избор на съответния камък.

# 338
Моля дайте идеи - какво може да се сложи на стъпало като това пред вратата на терасата, но от вътрешната страна на стаята?! Според фирма за дограма, с която говорихме - не може да е нещо тип алумиев профил, защото не били с прав ъгъл. А стъпалото е точно пред вратата за терасата и задължително ще се стъпва на него и ще стане на нищо за дни.

# 339
Естествения гранит е на цена 130-160 лв/л.м. Цената е без монтаж, правят изрези.
Синтетичкия камък е от 350 лв./лм.
Разлика в здравината няма, голямата разлика е в декорите. Синтетичния има повече разновидности и еднороден цвят.
Не мога да препоръчам фирми.

# 340
Моля дайте идеи - какво може да се сложи на стъпало като това пред вратата на терасата, но от вътрешната страна на стаята?! Според фирма за дограма, с която говорихме - не може да е нещо тип алумиев профил, защото не били с прав ъгъл. А стъпалото е точно пред вратата за терасата и задължително ще се стъпва на него и ще стане на нищо за дни.

Гранит Simple Smile

# 341
Скрит текст:

Гранит Simple Smile
Допълвам "за стъпала" Simple Smile Където продават рязан камък имат и за стъпала... често има и някое стъпало от по 1.5-2м, счупено някъде си и може да си купиш парче на цена 1/3 -1/5 от колкото би било вариант да ти отрежат... А и е заоблено от едната страна.
Или подобно, но от дърво Simple Smile

Последна редакция: вт, 30 яну 2018, 16:47 от peneva_a

# 342

Или дърво

# 343

Каквае настилката в стаята? Ако е гранитогрес - стъпалото се облича с него.

# 344
Врачански варовик.

Общи условия

Активация на акаунт