Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 57

• 117 763
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Canada
Икеа имат вълнени килими. Не съм сигурна за размера обаче,
Имам икейски килим, чиста вълна, 2 на 3 метра.
Имат голям избор на килими откъм размери и разцветки, и специално за Германия цените са много умерени, не мога да преценя как е за България.
Може да се види предварително в онлайн магазина им какви размери имат.

И в Канада е така. Супер цени за естествени материи (от Икеа), като имаш предвид космическите надценки на изкуствените влакна. Пък и на всичко друго. Ние имаме един вълнен и един от юта, икейски.Много си ги харесвам.

# 631
Аз поръчвах от Халиа, доволна съм - от цените и бързото обслужване. Същия тип килими бях гледала със 150-160лв по-скъпи в Карпетмакс.

# 632
Здравейте. Кажете, моля, къде да гледам дивани? Под 4к не мога да си харесам. При по-евтините ще ме дразни или дамаската или нещо друго. Не ми хваща окото нищо. За търсенето давам пример - модерен стил, абсолютно изчистен, сив, тъмно син или антрацит.

# 633
Ско, погледни в Мебели Идеа или Никора. Като минус отчитам, че май нямат шоуруми в София.
Иначе и аз съм в търсене на предложения за фирми за мека мебел.

# 634
Благодаря! Очаквам с нетърпение изложението в Интер Експо център. Дано да има нещо интересно на поносими цени.

*Идеа имало на Орион, но не запомних дали в Лабиринт или Зоната.

# 635
Сега видях, че Мебели Идеа имат адрес в София, явно съм останала с грешно впечатление, че само в Бургас и Пловдив.
Аз от там, бай дъ уей, си харесах доста неща, включително и един лилав диван, но беше категорично отхвърлен от мъжот Rolling Eyes

# 636
Този ми прилича на показания от теб, като на снимката е по-грозен отколкото в действителност. Механизмът му за разтягане е много удобен и може да се гледа телевизор много удобно по цялата дължина като с мега лесно движение се разтегне. И на живо в магазина е с по-хубава дамаска, ако е още там. На мен не ми пасна размера, който предлагаха, защото са ограничени малко възможностите, а аз исках лежанката в точно определен размер да бъде и направих по попръчка, но този ми се видя доста добър и като съотношение цена:качество.

# 637
Ско, единствено в Икея нещо що-годе добро на поносими цени - виж Норсборг, на живо е много хубав и удобен, има и резервни калъфки. Аз го бях харесала за вкъщи, но децата са ми малки, палави, всички платнени покрития са покрити с манджа, пастели и неща, за които не съм сигурна какво са, и засега само си го гледам.

Аз по същия начин се бях побъркала с тия дивани, масово се продава някакъв квартален шик, човек не може един обикновен сив диван да си купи. Аз взех от ибей, италиански, кожен, ползван само 6 месеца. Много си го харесвам. Само е малко по-къс, отколкото исках, но с това мога да се примиря, с нещо, което не ми харесва достатъчно, нямаше да мога Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 10:28 от bflmp

# 638
Мен Свеки също ме убеждава, че задължително трябва да си купим кожен диван, че много лесно се почиствал, а аз един да не мога да харесам. 

# 639
  • In transit
Вчера видях страхотен кожен диван, подобен на показания по горе, в офиса на Коломбини каза. Цената му беше към 3400лв. Много ми хареса, но не знам дали ще ми се върже с белите мебели тип скандинавски стил?

# 640
Аз бях харесала кожените дивани в Brittel. Изглеждат малко грубовати, но пък при проба се оказаха страшно удобни. И правят доста добри намаления. Мисля, че 50% имаше, когато им бяхме метнали око. Отказахме се заради котака, който обожава кожените мебели. Но пък двата ни стола за бюро са от там. Повече от чедесно качество за цената си.

# 641
  • Canada
Ско, единствено в Икея нещо що-годе добро на поносими цени - виж Норборг, на живо е много хубав и удобен, има и резервни калъфки. Аз го бях харесала за вкъщи, но децата са ми малки, палави, всички платнени покрития са покрити с манджа, пастели и неща, за които не съм сигурна какво са, и засега само си го гледам.

Аз по същия начин се бях побъркала с тия дивани, масово се продава някакъв квартален шик, човек не може един обикновен сив диван да си купи. Аз взех от ибей, италиански, кожен, ползван само 6 месеца. Много си го харесвам. Само е малко по-къс, отколкото исках, но с това мога да се примиря, с нещо, което не ми харесва достатъчно, нямаше да мога Simple Smile

Скрит текст:

Може би е двойка, затова е по-къс. Аз купих две двойки за всекидневната, иначе тройката нямаше да се събере, доста по-дълга е. И нарочно избрах подобен модел с полегати подлакътници, за да можем да си опъваме краката Simple Smile

# 642
Аз по принцип си представях, че ще купим диван от кадифе, на крачета, да не ми е тромав, но като ходих да пробвам няколко, всяко мъхче от сядане оставаше по тях. Накрая мъжът ми надви да вземем кожен диван заради децата, имаме го вече почти година и си е все същият. Много удобен се оказа наистина, особено с тези подлакътници, не само за полягане, а направо за спане. Като ме вдигне бебето през нощта, оставаме да доспиваме на него, има място и за двете ни. Simple Smile Децата също много го обичат, по-нисък е, а с широки седалки. С доставката от Англия ни излезе 1400 лв., нов е 3000 паунда.

Ако човек има време да се рови, може да намери много хубави неща.

Аз и столове за трапезарията взех от ибей, които пък се оказаха още по-готини.
Скрит текст:
Ето
Те са май офис столове, на някаква немска фирма, мноооого са удобни, тежки и стабилни са, очаквам и да са много издръжливи. Взехме ги за 10 паунда, с доставката до България четирите стола ни излязоха 130 лв.

# 643
  • София
Имаме от доста години ето този диван    https://mebelizona.eu/ъглови-гарнитури/165-ъглов-комплект … 220-опция-текстил , но тъмно сив като дамаската се води елефант, просто няма нещо, с което да сме го нацапали и да не е излязло, много съм доволна от дивана като цяло. На лежанката спокойно събира двама души, редовно там се опъваме с мъжа ми да гледаме някое филмче. Гледам, че сега доста са качили цената, преди беше около 1300лв.

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 01:24 от *МаРгАрИтКа*

# 644
  • Бургас, София
Вчера видях страхотен кожен диван, подобен на показания по горе, в офиса на Коломбини каза. Цената му беше към 3400лв. Много ми хареса, но не знам дали ще ми се върже с белите мебели тип скандинавски стил?
Тази фирма само във Варна ли има офис или представителство? Не можах да открия информация за магазин в София, само няколко фирми, които предлагат техни и на други фирми мебели.

Общи условия

Активация на акаунт