Черен петък 2017

• 102 884
  • 772
  •   1
Отговори
# 630
На 28 получих мейл с потвърждение на поръчките от НМ с прикачена касова бележка, но като натисна да проследя пратката ми излиза това..
Скрит текст:
Влез в сайта на Еконт, намери проследяване на пратка и въведи горния номер, който завършва на 23, така ще видиш къде по трасето е пратката.Simple Smile

И аз чакам от HM, още е в обработване, но е очаквано. Дано всичко е безпроблемно и не се забавя твърде, че да не я мисля.
Другите ми пратки дойдоха вчера, те са все за коса.

# 631
  • Майничка
От Комсед съм с противоречиви чувства. Вчера получих съобщение, че поръчката ми от 18-ти е разделена на две и двете се обработват. Днес едната е отказана, заради липса на стоките - ок, нещата бяха отбелязани изначално с ограничена наличност, имах такава готовност.
Втората част пътува, но с Рапидо, при положение, че изрично съм писала в полето за допълнение да бъде изпратена до офис на Спиди и съм дала адрес на получаване в офиса им, като съм уточнила чий е адреса. Много странно логистично решение!
Утре ще се уточнявам с куриерите на Рапидо, че в "нормални" часове хич не ми е удобно да приемам пратки.
Иначе от озон всичко си пристигна бързо и без проблеми.

# 632
С комсед моят случай е подобен, поръчка от 18-ти, поръчах последна бройка артикул, а принципно ми трябват два. Започнах веднага да звъня по телефона, любезна девойка ми обеща, че с цената на забавяне ще добавят втора бройка на същата промо цена. От тогава звънях и се обаждах поне още десет пъти, получавах противоречива или никаква информация. Днес най-накрая ми потвърдиха двете бройки след няколко разговора и пратката ми пътува. Звънете по телефона, иначе не става...

# 633
Аз за пореден път съм си доволна от Емаг 😊 Поръчах 5 артукула в 2 поръчки.Вчера дойде и последния.Най-после си взехме сокоизтисквачка /за всякакви плодове и зеленчуци/ и съм много доволна от попадението си 😊🍷
Може ли линк на сокоизтисквачката 👍 Аз от партньори на емаг- поръчах и всичко вече дойде. От НМ чакам две поръчки. Единствено Комсед много ми забавиха поръчката. От вчера се обработва, дано няма нищо изчерпано
Сокоизстисквачка за плодове и зеленчуци Star-Light PJ-800W, 800 W, Съд за сок 1 л, Захранване XXL, 2 скорости, Механичен контрол, Инокс/Черна
https://m.emag.bg/sokoizstiskvachka-za-plodove-i-zelenchuci-star … 00w/pd/D3B3BMBBM/
Тази е Simple Smile Днес я пробвахме с ябълка и круша,много бързо и хубаво стана.Трябва да ги нарежеш на парчета и това е 😊

# 634
Звънях днес на Хиполенд. Телефонът май е един в сайта. Казаха ми, че колегите им от онлайн магазина са обещали да изпратят всички направени поръчки до 4.12. Остава да чакам и ако няма раздвижване до тогава, на 5-ти ще се чуем отново.

От Емаг също си чакам пратката. Там поръчката ми май е само приета.

И от Манго, но не знам до колко време ще ми я доставят.

# 635
Аз съм доволна много от Емаг, направих поръчка в понеделник късно вечерта и веднага са я обработили, защото в сряда още са ми звъняли от Рапидо, но не можах да се свържа с тях, за да уточним доставката. Нито са ми пратили смс, че ще пристигне поръчка, нито нищо.. само едно пропуснато повикване имам от сряда и не ми вдигат телефона, въобще как работи тази куриерска фирма не знам  #2gunfire
Исках да поръчам до офис, но този продукт можел само с куриер да се достави...

# 636
Аз имам поръчка от Емаг от 23 ноември, 1 ден преди черният петък, и още ми стои със статус Регистрирана поръчка  Rolling Eyes Ще падна, това ми е първата, и май последна поръчка от тях, добре, че не ми е важна.

# 637
На 28 получих мейл с потвърждение на поръчките от НМ с прикачена касова бележка, но като натисна да проследя пратката ми излиза това..
Скрит текст:
Влез в сайта на Еконт, намери проследяване на пратка и въведи горния номер, който завършва на 23, така ще видиш къде по трасето е пратката.Simple Smile
Много ти благодаря! Hug
Чакам днес да ми я доставят, предадена е вече на куриер и получих смс, да очаквам днес.

# 638
  • в града на вечния купон
Ами 14 дена от поръчката и 13 от доставката изминаха когато им се обадих и от тогава само обещават но не ми изпращат куриер за да им върна стоката та дори и да ми я заменят ще съм доволна но не
Та не зная колко още да ги чакам да ми я заменят
трябва да имаш писменна кореспонденция с тях, прати им майл, за ад може после да предявиш претенция към КЗП.

Дори ощес ега им прати майл, после копие до КЗП, защото като ти изтече срока и имаш разговори само по телефон -нищо!

# 639
  • София
Моята поръчка от Емаг пристигна  Peace
И моята. Доволна съм. Heart Eyes

# 640
Забравих да спомена, че и аз си получих мънистата от Паола Аполоня и съм доволна. На такава цена не могат да се намерят никъде - като пуснат пак на 50% отстъпка, ще поръчам отново (по принцип предпочитам да купувам от хоби магазини, които са ми наблизо, за да не плащам доставка). Смениха един цвят, защото беше изчерпан, но се обадиха да ме попитат дали съм съгласна и да ми предложат варианти.

# 641
Не е по темата, но да кажа, че в Емаг има код за 25% на зимни стоки и отстрелях 3 чифта ботуши.
За всички боти и ботуши ли важи? Защото като кликна на "виж продуктите" от промоцията ми изкарва доста малко обувки newsm78
Ами, не хваща всичко. Не знам на какъв принцип е. Може би само стоки, продвани от Емаг. Трябва да се пробва. Някои ги хваща, други-не...

# 642
Е маг са долу горе добре, но кажете защо от ЗОРА се бавят така. Обадих се, казаха, че ще си получа стоката, но има забавяне...е колко...месец, два... Shocked

# 643
Един единствен път съм поръчвала от Зора и това беше сега на Черния петък, но получих пратката още в понеделник следобяд. Тя беше дошла първа от всичките ми поръчки.

# 644
Един единствен път съм поръчвала от Зора и това беше сега на Черния петък, но получих пратката още в понеделник следобяд. Тя беше дошла първа от всичките ми поръчки.
Почти всичко в къщи ми е от Зора, но от физически магазин. За първи и последен път поръчвам он лайн.

Общи условия

Активация на акаунт