За камерата

Като дойде хазяина с 2 -3 -ма бабаити и като ги налегна с все кръчмаря, на пихтия ги направиха.Дойде Саваш, разхвърля ги на бърза ръка, а тия Гавроши станаха,изтупаха се и почнаха да му се отварят и да го пъдят

Тя си вдигна чукалата и той все едно нищо не е станало. Пак си продължи с простотиите.
То от това надолу повече може ли?Те са на пътя посред зима, болни, без дрехи,без нищо.
Предполагам , че майката ще се скара с Филизката. И Пинокио ще ги прибере у тях. Това са ми беглите предположения.
Тъй че съм твърдо против! 
Пътищата с дупки и лапета се праят на тарикати и шофьори 

В едната руска група метнали видео от ФЕмирската сцена на дивана пред телевизора.... Бяха озаглавили поста така "На просьбу жены спокойно посмотреть интересный фильм Эмир Саррафоглу решил показать ей собственное кино..."

ей ги и тия, и техния източник много лъже,( баш жълтура на жълтурите) но в случая едва ли има какво, знаем ги че от години живеят заедно....Дали тук или там и с някоя лира да не са познали сумата все тая...
Аз просто много изостанах и в момента ми е толкова натоварено, че изобщо едва намирам време да вляза във форума. "Зависнала" съм на трети епизод до средата и все още не успявам да продължа.

Тя е много симпатична, още преди месеци бях сложила тука един клип на Мурат Далкалъч с нейно участие и си помечтах да я видя до Ча. Тя в момента е заета в Родината, а както изглежда сериалът ще си избута до юни.... И тя малко с килограмите като Ча- надолу- нагоре...
И освен това е сред протежетата на ОЗ Медия, които ще подбират каста и на Каракалема....