ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 71 126
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • Варненска клюкарка
Позна Профче Grinning

Въх, къде да дръпна една черта, не е в скини, а в нормален панталон, поне тук така изглежда Shocked

# 331
На мен ми харесва Хазал.

# 332
  • Варненска клюкарка
https://twitter.com/HazalUlusoy23/status/925704767137112064
Колко е красиво това Heart Eyes

Наде и на мен ми харесва, даже и с ботушките и с очилата... Направо си отдъхнах, очаквах нещо страшно hahaha Доста слабичка ми се вижда, но ще видим как е на другите кадри като излязат...
Вероятно ще каже няколко думи за майка си,  има хаштаг Трудни дни, но такъв е той на тазвечерната серия Peace Скоро ще се разбере.... Дано само този път да ни спести откровенията си за Мишо....

Ама тая балонеста мода нещо.... Thinking
А почерка на Илкнур си личи отвсякъде, даже не бих се учудила нещо по Хазал да е на самата Илкнур... Очила, обеци, герданче... абе нещо... Лятото като се сетя като видях Хазал намъкната в панталон на Илкнур hahaha Якето е широчко като модел, ама е и поне 2 номера повече отколкото и  трябва на Хазалджим Laughing

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 22:08 от Беллора

# 333
  • Пришълец
Много красиво Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Като го видях за пръв път как ли не се опитах да го сложа в темата, с линк не ми се искаше. Жалко, че новата версия на форума не позволява и прикачване на гифчета, свалила го бях и експериментирах, не стана....

Цитат

Аз си харесах това, сляла се е с тъмнината Heart Eyes

# 334
  • Варненска клюкарка
Наистина е жалко че от Т могат да се качват гифчета само като линк, в момента е пълно с всякакви, латините творят ли творят, спирка нямат Laughing

И по-сляти има...

# 335

Тая и възглавницата помъкнала  hahaha   ох тия моди

Скрит текст:

лека нощ

# 336
  • I Love You 3000
Ха,добър вечер bouquet

Влизам да докладвам , че миналата седмица пропуснах. По принцип влизам да чета,когато имам време, но време за писане не ми остава. Ама сега направо не ми издържаха нервите и дотърчах.

Значи тая Филиз, тая Филиз #Cussing out #2gunfire #2gunfire #Cussing out Като взема сопата и като я подкарам #Cussing out Каква е тази гордост, какъв е тоз инат #Crazy newsm78 На гол тумбак , чифте пищови извади ooooh! Ужас просто!

Дойде някакъв, който бил син на лелята и ще продавал къщата. Даде им няколко дни, но постоянно идваше да провери нещо за ремонт, а-у, че бързал да я продаде. Наща хукна с комшийката, под наем да търсят. То едни къщи,едно чудо. #Crazy Казвам ви Фера хич не е за ожалване, в сравнение с тези ooooh! Тя поне баня си имаше.Ами Филизкини искаха да им дадат дом и в хола в леген да се къпят. Пък като им се ходи до тоалетна да тичали до дюкяна му. ooooh! И хайде хазяина дойде един път успяха да го изгонят, ама дойде втори път и те тамън бяха излезли за училище, стана едно меле ooooh! и Филизката му хвърли ключовете в краката и вика "Къщата си ли искаш?Взимай я! Долните гащи не можаха да си вземат,даже #2gunfire Саваш участва и при двете посещения на хазяина, ама оназ не им дава да му разкажат какво става. Човека се разбра нещо с хазяина и тръгна да иска пари от майка си.И тя ,видиш ли ,почна да ми се прави на Айсунката - няма да ти дам да си провалиш живота заради онова момиче #2gunfire Онзи и каза "Не ти ща парите" и тръгна колата си да продава, май и от някой поиска. После се срещна със Сензационното Маане, не разбрах за какво Thinking Помислих , че пари му искаше, но то отиде да се грее на варела с другите клошаракиси.А и малко го прекарах с мишката, та не разбрах каква му беше ролята.

Но най - голямата простотия, която Филизката сътвори  #2gunfire #2gunfire След като останаха на улицата, отидоха у комшийката да живеят уж, обаче Карате Кид задръсти тоалетната и всички отидоха в кръчмата да спят на едни столове покрай кюнеца......... Иииииии това не е всичко - малкото момиченце се разболя и да видите каква жална картинка само ooooh! Милото болно легнало на два стола,едно ни живо, ни умряло Sick  Ужас! Едно от маанетата на варела каза на Саваш, че Филизкини са се наредили в кръчмата да спят и той отиде там и взе да ги подбира да ходят у тях и оназ кат' рече "Йок!Махай се." #Cussing out #Cussing out #Cussing out Направо да вземеш гьостерицата и бойй #Cussing out #Cussing out И тоя кукувец като клекна на колянце и изкара един доста дребен пръстен и вика "Ще се омъжиш ли за мен!"  ooooh! Абе момко, тя болното дете навън ще държи заради пустия си инат, ти я чакаш да ти пристане ooooh!  
Бегай с 200 брате, че барем Филизката получи припадък от напрежението. Пада удря си главата в бордюра, събужда се и си спомня,че има дял в един апартамент номер 10 у Етилер и си прибере чоджукларите на топло. Зима иде все пак! Mr. Green Пък Емко някоя вечер като намине като самотния вълк на път за гробищата и види, че кепенците светят, ще се прибере. И какво да види -жена му Фера с един куп челяд за притурка Simple Smile Ще им опне диванчето в хола и в мишка под ръка с Фера в спалнята да направят още 2-3. И на целия калабалък се появяват Айсунката и Бенджамин, побеляват им косите още повече, гълтат си езиците и ги пращат долу да се гледат с ТатЮ, че горе в Емковата ръкавичка място не остана Mr. Green

Хайде до утре bouquet

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 01:36 от Chris_Ch

# 337
  • Варненска клюкарка
Първи  Peace

Скрит текст:
Ха,добър вечер bouquet

Влизам да докладвам , че миналата седмица пропуснах. По принцип влизам да чета,когато имам време, но време за писане не ми остава. Ама сега направо не ми издържаха нервите и дотърчах.

Значи тая Филиз, тая Филиз #Cussing out #2gunfire #2gunfire #Cussing out Като взема сопата и като я подкарам #Cussing out Каква е тази гордост, какъв е тоз инат #Crazy newsm78 На гол тумбак , чифте пищови извади ooooh! Ужас просто!

Дойде някакъв, който бил син на лелята и ще продавал къщата. Даде им няколко дни, но постоянно идваше да провери нещо за ремонт, а-у, че бързал да я продаде. Наща хукна с комшийката, под наем да търсят. То едни къщи,едно чудо. #Crazy Казвам ви Фера хич не е за ожалване, в сравнение с тези ooooh! Тя поне баня си имаше.Ами Филизкини искаха да им дадат дом и в хола в леген да се къпят. Пък като им се ходи до тоалетна да тичали до дюкяна му. ooooh! И хайде хазяина дойде един път успяха да го изгонят, ама дойде втори път и те тамън бяха излезли за училище, стана едно меле ooooh! и Филизката му хвърли ключовете в краката и вика "Къщата си ли искаш?Взимай я! Долните гащи не можаха да си вземат,даже #2gunfire Саваш участва и при двете посещения на хазяина, ама оназ не им дава да му разкажат какво става. Човека се разбра нещо с хазяина и тръгна да иска пари от майка си.И тя ,видиш ли ,почна да ми се прави на Айсунката - няма да ти дам да си провалиш живота заради онова момиче #2gunfire Онзи и каза "Не ти ща парите" и тръгна колата си да продава, май и от някой поиска. После се срещна със Сензационното Маане, не разбрах за какво Thinking Помислих , че пари му искаше, но то отиде да се грее на варела с другите клошаракиси.А и малко го прекарах с мишката, та не разбрах каква му беше ролята.

Но най - голямата простотия, която Филизката сътвори  #2gunfire #2gunfire След като останаха на улицата, отидоха у комшийката да живеят уж, обаче Карате Кид задръсти тоалетната и всички отидоха в кръчмата да спят на едни столове покрай кюнеца......... Иииииии това не е всичко - малкото момиченце се разболя и да видите каква жална картинка само ooooh! Милото болно легнало на два стола,едно ни живо, ни умряло Sick  Ужас! Едно от маанетата на варела каза на Саваш, че Филизкини са се наредили в кръчмата да спят и той отиде там и взе да ги подбира да ходят у тях и оназ кат' рече "Йок!Махай се." #Cussing out #Cussing out #Cussing out Направо да вземеш гьостерицата и бойй #Cussing out #Cussing out И тоя кукувец като клекна на колянце и изкара един доста дребен пръстен и вика "Ще се омъжиш ли за мен!"  ooooh! Абе момко, тя болното дете навън ще държи заради пустия си инат, ти я чакаш да ти пристане ooooh! 
Бегай с 200 брате, че барем Филизката получи припадък от напрежението.
Пада удря си главата в бордюра, събужда се и си спомня,че има дял в един апартамент номер 10 у Етилер и си прибере чоджукларите на топло. Зима иде все пак! Mr. Green Пък Емко някоя вечер като намине като самотния вълк на път за гробищата и види, че кепенците светят, ще се прибере. И какво да види -жена му Фера с един куп челяд за притурка Simple Smile Ще им опне диванчето в хола и в мишка под ръка с Фера в спалнята да направят още 2-3. И на целия калабалък се появяват Айсунката и Бенджамин, побеляват им косите още повече, гълтат си езиците и ги пращат долу да се гледат с ТатЮ, че горе в Емковата ръкавичка място не остана Mr. Green

Хайде до утре bouquet

Драмата е голяма викаш....сефте Crazy А както пишат в 13 серия трябва да е още по по, не знам накъде още ама ще имало Peace
Филизката как го нарича сега- Баръш или Саваш newsm78
Но най ми хареса частта която не съм скрила hahaha И за сензационното маане, Айсунката и Бенджамин доста се посмях hahaha

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 10:07 от Беллора

# 338
  • Пришълец
О, №1 сме Party Затвърждава се убеждението ми, че комшиите са привърженици на драмата Laughing
Ети, добре си се включила пак посред нощите Laughing Ох, и ти с гьостерицата hahaha И това за дребния пръстен ме разби- голям скъперник ще излезе онзи Mr. Green
Филизката казваш в по-окаяно състояние от Фера, ама горда Laughing И Айсун №2 сме си имали....
А сценария най-долу е убийствен rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Филиз след удара по тиквоча се сеща, че всъщност е Фера smile3506 newsm62 Води на Емко чоджуклари, ама ще му се сторят недостатъчно за футболен отбор и щял да пристъпи към действие rotfImbo
Ох, Бенджамин rotfImbo С Айсунка под ръка при Чепикови hahaha Ще му помагат при събирането на боклука..... Следва продължение, нали Ети Joy

Сладка е Heart Eyes И пак потънала в тютюневи изпарения...

И тук ми харесва.

# 339
  • Варненска клюкарка
Аз пък точно за тези снимки с цигарата ми идва да взема сопата #Cussing out То ясно че всички пушат, ама повечето се въздържат когато наоколо ври от камери. Гинчо трябва да и поначука малко канчето затова Crossing Arms Знаем го Чачун какъв е комин ама по събития се въздържа, а сигурно си умира да налапа фаса tooth

Марги, за отбора hahaha

# 340
 wavey

Чета си сутринта през тела поста на Ети и изведнъж ап.№10 и аз ей така Shocked и си казах....пак ли поредното уж съвпадение......а то какво било, Joy Фердуца/Филиз с дечурлигата в Емковия апартамент. Mr. Green Joy
Пълния рейтинг.
http://www.ranini.tv/reyting

Ще ме уморите с тези цигари ей. Laughing
Те щото в сериалите им не пушат и не пият или замаскирват питиетата, нооо иначе пийнали тръгват с коли напът.
Те и рускините се впечатляват като видят актриси с цигари, те щото никак не пият......чай. Mr. Green
SET

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 13:58 от Neidjal

# 341
 Wear Umbrella

Комшолука си пада по тежките драми . Като е добър рейта може да има втори сезон .

Баръш - Саваш  като вижда положението къде е тръгнал брак да предлага .

певеца гост   пя ли в епизода  дадаха ли го ? МноУ ми е анти тоз  Sick

ще разберем за бомбастичния 13 - ти епизод  

Хазал  и Ча  са от пушачите . Колко фотоси зад кадър има с тях как дърпат фасове .

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 15:09 от femmi2

# 342
  • Варненска клюкарка
Рускините преди време бяха коментирали че по принцип Фатих Аской имал навик да пуска бомби в 13-тите епизоди, явно са запознати и с другите му дизита към въпросния момент... Аз помня че в АФК в 13 серия за пръв път чух истинския Чачов глас и реално това си беше бомба. Не че преди това имах представа че го дублират де, нали не ви знаех тука.... Помислих си че нещо много рязко е възмъжал какъв глас извади изведнъж hahaha

Наде, на мен специално гледка на жена с цигара ми е грозничка, за мъж нямам против, дори и да понамирисва на цигари, някак е по-мъжко... Но това и гласът променя, не е добре....

Скрит текст:
Аз зорлем ги спрях след операция на сливиците, така ме болеше че ми идваше да умра, хич не ми беше до пушене имах оток на корена на езика и на гласните връзки, 2 месеца не можех да говоря освен с шепот... Спрях ги рязко и никога не са ми липсвали

Ох ама това с пиенето и мятането по колите наистина голям пример дават.... А доколкото знам техните пътни полицаи, по-скоро законите им хич не си поплюват за такива прегрешения.... Но явно много мъжко им иглежда да се нальокат и да хванат волана....

Наде, набързо да ми кажеш каква е Лейля в КС/ЧЛ, беше казала че в началото си го следила Аз уж гледам ама имам и пропуски, пък и не се знае докога ще изтрая....

# 343
Да бееее за мъж да пие и да пуши е много мъжко, Mr. Green а за жени не е женско. Laughing
Аз когато ги отказах покрай смъртта на майка не си промених позицията спрямо пиещите и пушещите, всеки да си живее живота както му харесва.
Ай моля Ви се, да не ставаме зорлем моралистки, Laughing всичко което е в границите на допустимото не го смятам за отклонение.
Ивче,
Скрит текст:
гледах го до началото на втория сезон и мааалко след това, но докрая бях в час горе-долу какво се случва.
Та въпросната Лейля е сестра на майката на Нихан/Вилдан.
И на мен Чаатай Акмен(такава ли му е фамилията, не е ли, все ми е тая) ми е мнооого анти, толкова много, че хич не ме вълнува дори информативно колко гледания/слушания има песента му от НШ в тубето.

# 344
  • Варненска клюкарка
Аа, много съм далеч да проповядвам на някого как да си живее живота, само казвам че не ми е красива гледката за жена, особено на място като въпросното.

Мерси Наде, аз пък си помислих да не би тя да е родила близнаците...

Аз на въпросния съм впечатлена от цифрите му в ЮТ, впечатлена защото не разбирам какво му харесват, пеенето ли, песните ли, за вида му силно се съмнявам, но 90 млн. посещенияу за 3 месеца са си много сериозна цифра Shocked

Общи условия

Активация на акаунт