ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 71 127
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • В тъмната гора.

За камерата  smile3501

# 346
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Много красиво Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Като го видях за пръв път как ли не се опитах да го сложа в темата, с линк не ми се искаше. Жалко, че новата версия на форума не позволява и прикачване на гифчета, свалила го бях и експериментирах, не стана....
Това не е гифче, а мр4. Може да се качи в бокса или тубето и така да се сложи тук. Peace

# 347
  • I Love You 3000
Отговарям в точки , че да като цитирам по - дълго ще стане Simple Smile

1. Пръстенът - завалията за толкова му останало само.  Mr. Green Оказа се , че от както починал брат му той не е взел и куруш от техните./Явно тва , че спи и яде у майка си не го брой, ама нейсе/. Къщата в махалата и двата дивана в нея я е купил с последните пари от краденето на коли явно. Та беше останал само с една кола и колкото да има за няколко кутии с пица да ги разхвърля по пода. Започна работа при Филизката в МакДоналдс-а, за да припечелва от там. Но Филизката не пада по гръб и не го оставя намира. "Ние социален експеримент ли сме ти?" и такива глупости. Човекът се опитва да обясни , ама те не му дават шанс. И ония двамата братя и те големи идиоти. ooooh! Като дойде хазяина с 2 -3 -ма бабаити и като ги налегна с все кръчмаря, на пихтия ги направиха.Дойде Саваш, разхвърля ги на бърза ръка, а тия Гавроши станаха,изтупаха се и почнаха да му се отварят и да го пъдят #Cussing out #2gunfire
И така Саваш цяла серия им търчи по задниците да ги пита какво стана, междувременно се разправя с кой ли не и накрая клекна на коленце,изкара мръсната кутия/много мръсна беше верно/ и опули срещу Филизка един миниатюрен Сваровски. Да се чудиш с кой акъл newsm78

2. Мааането не пя. Или поне аз не го видях. Прецапах го с мишката, че ме вълнуваше следващата простотия на Филизката и затова. Цялата му роля беше да вдигне Саваш от една пейка и да го покани да се сгрее до варела с другите клошаракиси.

3.Саваш-Баръш--Уж всички вече знаят, че се казва Саваш и що продължават да му викат Баръш не знам? Стана ясно и че опраданието  "Майка искала да се казвам така , пък татко иначе и мен ми викат така цял живот" - не е истина. Ама Филизка и Сие го Баръшкосват, кой къде го свари.

4. Пропуснатото от вчера: Хилчо разбра, че Гаргамел/дюкянаджията/ все пак не му е баща и се зарадва, че пак ще може да обича лелята ooooh!
А малоумният баща две серии тъкмо взех да го разбирам защо е такъв.Колко рев изрева по майката ooooh! Тя си вдигна чукалата и той все едно нищо не е станало. Пак си продължи с простотиите.ooooh!
Големият брат, аха да влезе в Унито и оназ малката маймуна го отказва.Да не мечтаел толкова, защото вече е без дом.Той трябвало да мисли за пари и пак го забърка в далавера. #Cussing out
Тъй че остава само варианта с бордюра Mr. Green

5. Бомба ли? Еми аз за по - голяма бомба от туй да си дойде Емко и да си я прибере не се сещам Simple Smile То от това надолу повече може ли?Те са на пътя посред зима, болни, без дрехи,без нищо. ooooh! Предполагам , че майката ще се скара с Филизката. И Пинокио ще ги прибере у тях. Това са ми беглите предположения.

6. За цигарите и алкохола: Не пуша, не пия - личен избор. Пушачите не ми пречат, те си трепят само тях си. Но пилите качени зад волан, кой знае колко хора ще вземат със себе си #Cussing out Тъй че съм твърдо против!

# 348
  • В тъмната гора.
Как бе....Саваш е пушка.
Спазари се да купи къщата за 350 000 тл. Предложи три пъти повече от първия купувач на къщата. Поиска парите от майка си. Тя се съгласи първоначално, но после взе да му поставя условия да се махне от онази махала и да не си разбива живота. Той си тръгна, а после и се обади да откаже исканите пари.
Продаде колата за 100 000, а останалите ще си ги набави пак с крадене на коли и преработването им.
И да...вече не му останаха никакви пари.
Майка му се погнуси от неговата къща, а да не говорим как би реагирала ако влезе в къщата на Филиз.

Филиз ходиха с Тюляй да оглеждат къщи. Първата беше с наем 300 лири - без баня и тоалетна, а втората за 700 лири месечно, без врати и то тип боксониера. Т.е. няма място за 7 човека в нея. нашата така се разстрои, направо се побърка.

# 349
 Мерси за преразказа  bouquet

Баръшката сам се справя . Не иска да  е във фирмата на баща си  щото не иска да го вижда .  

Се пак нема купи диаманти  като няма пари .

Шофирането зад волана пиян изобщо  Не трябва да се допуска !  За това стават всеки ден катастрофи  ooooh! Пътищата  с дупки  и лапета  се праят на тарикати и шофьори   #Cussing out

За питиетата  Обичам  ликьор   Crazy

Последна редакция: сб, 02 дек 2017, 14:23 от femmi2

# 350
  • Пришълец
А, имаме си преразкази на епизода Grinning

Феми, ти продължаваш ли да гледаш Чукура newsm78 А НИ? newsm78

# 351
  • Варненска клюкарка
Как бе....Саваш е пушка.
Спазари се да купи къщата за 350 000 тл.

За същата ли съборетина 350 000 Shocked

И аз мерси за преразказа Heart Eyes

Много се смях преди малко hahaha В едната руска група метнали видео от ФЕмирската сцена на дивана пред телевизора.... Бяха озаглавили поста така "На просьбу жены спокойно посмотреть интересный фильм Эмир Саррафоглу решил показать ей собственное кино..."

Решил да и покаже собствен филм Joy Joy Joy

ПП  Нещо много неприятно прочетох за Берен, дали е вярно че има проблеми с алкохола newsm78
https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/shok-za-milioni-fenove … o_news561797.html

Хазал в едно старо интервю на въпрос за Берен беше споменала че тя почти не се храни, стояла на масата и си играела с храната... Кетъринга на ЗП бил отличен, шведска маса с гевезелъци, а Берен вместо да ги яде, си строяла къщичка от шоколадови бисквити....

# 352
Белл, не е задължително да е вярно. Посочват жълт източник, нашенски, което значи просто пълнене на страници с привличащи вниманието "сензации". Но е факт, че последните снимки на Берен, които видях в Геджето, стряскаха. Краката и бяха точно като солетки и то от най-тънките. Ама тя и Илкнур е същият скелет, та не знам дали не става въпрос за някаква модна мания при комшийките да стават анорексички. Но от друга страна проблемите и със забременяването няма начин да не дадат отражение върху психиката и. Thinking

# 353
  • Варненска клюкарка
Проф, аз още като видях че пише Блитц... но има някои неща, които много ми лъхат на мен, по добре да не ги коментирам... Rolling Eyes

А ooooh! ей ги и тия, и техния източник много лъже,( баш жълтура на жълтурите)  но в случая едва ли има какво, знаем ги че от години живеят заедно....Дали тук или там и с някоя лира да не са познали сумата все тая...
Цитат
Пара Хазал Кайя и Али Алтай переехали на виллу

По сообщениям газеты Posta, пара сняла в аренду виллу в районе Зекериякёй ( поближе к СП Нашей Истории) . В месяц арендная плата за виллу составляет 7,500 турецких лир .

# 354

скиприха ги с тази

Нема да е тази от колажа   , но за Кючюксе се колебая   Rolling Eyes

старо  Габелфи

на жълтурите не мой се вярва .   За развода на певеца и Мервето беше вярно макар да отричаха .

Майката на Берен  не е добре със здравето .

За Ча писаха космически наеми за къщата в ЛА   а преди беше купил къща в Санта Моника  и кво стана с нея  ?

Марги гледам Ямата но  имам   да наваксвам . Главният мафиот и враг ще се окаже брат на Ямач .

НИ  го карам информативно

Последна редакция: сб, 02 дек 2017, 20:00 от femmi2

# 355
Привет Ви.
Аз пак да си кажа,  Laughing на мен Хазалинда учудващо ми е без забележки на тази фотосесия.
Кофти ако е вярно за Берен, а и за всеки човек.

# 356
  • В тъмната гора.
Недейте така, НИ си е супер, даже бих казала, че е доста по-добре от Чукура.
Влизам аз да коментирам сериала, а то единици го гледат. На мен много ми харесва, защото пресъздава самата действителност. Милиони семейства са на този хал в Истанбул и живеят в подобни къщи. Направо е станало стандарт - приземна къща с външна желязна врата.

# 357
Мишел, и Ети го гледа.  Peace Аз просто много изостанах и в момента ми е толкова натоварено, че изобщо едва намирам време да вляза във форума. "Зависнала" съм на трети епизод до средата и все още не успявам да продължа. Rolling Eyes
И със сигурност си права, че милиони семейства живеят така. Учудваща е цената. Peace

# 358
  • Варненска клюкарка
Мишел, аз скоро го почвам, а и нищо лошо не сме казали. Просто се учудих какви пари за такава съборетина, огромна ми се вижда сумата. Но да, и аз съм виждала по филмите къщите с желязните врати всичките ми изглеждат дори някак еднакви... Вярно показват действителността и вероятно щипката хумор, която не е типична за драмите, прави нещата не само по поносими, но и по-интересни Peace

Наде и аз онзи ден коментирах че Хазал ми харесва, поне от това което се видя на краткото видео. Някак странно ми напомня за Илкнур, те нямат физическа прилика- едната е с твърде азиатски черти, другата с европейски, но има нещо, може би прическата, стилът, а и както казах мисля че някои от аксесоарите са на стилистката.... Този път очаквам фотосесията с нетърпение, а не с ужас Laughing

Фемо това на колажа Пънар Дениз ли е че не съм сигурна newsm78 Тя е много симпатична, още преди месеци бях сложила тука един клип на Мурат Далкалъч с нейно участие и си помечтах да я видя до Ча. Тя в момента е заета в Родината, а както изглежда сериалът ще си избута до юни.... И тя малко с килограмите като Ча- надолу- нагоре...  Mr. Green Но е симпатична, май ми прилича  на ранната Катрин Зита Джоунс newsm78 И освен това е сред протежетата на ОЗ Медия, които ще подбират каста и на Каракалема....

# 359
  • В тъмната гора.

И със сигурност си права, че милиони семейства живеят така. Учудваща е цената. Peace

Когато Саваш поиска да купи къщата, хазяинът..токущо набит хубавичко от него, се заинати и каза че вече има купувач. Наложи се Саваш да завиши трикратно цената на къщата. Т.е. една подобна къща в Истанбул е около 100 000 ТЛ, или 50 000 БГЛ. Но обстоятелствата притиснаха Саваш. Иначе наемите са като в София и Пловдив, движат се около 150 до 400 БГЛ  -300-700 ТЛ.

Общи условия

Активация на акаунт