ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 71 115
  • 740
  •   2
Отговори
# 435
Скрит текст:
Цял ден се мъча да сложа снимка и не става .   От друго място става но като копна от рускините и нищо не ми излиза .   Как да го оправа  ooooh!

Наде  ти нали от рускините копна  лайка на Ча на тренера. Нали  със старата версия качвате снимки 

# 436
  • Пришълец
Скрит текст:
Тия латиноси умора нямат  Mr. Green    Може да успеят да ги интервюират заедно .    Не знам дали договорите им позволяват  .  Наскоро Хазал даде интервю за тях значи можело .
  Интервюираха ги един път когато представяха АФК в Анталия  май беше  newsm78 Бяха те и репортерката
Скрит текст:

newsm68
Запазила съм си я черно-бяла Heart Eyes

# 437
  Хубави  Heart Eyes  Добре си я запазила .  Нищо не помна кво са  говорили

# 438
  • Варненска клюкарка
Фемо и при мен имаше проблем днес с качването на снимки от ВК, линка се публикуваше, а при проверката нищо 33uu Даже сега си мисля че там в скрития текст където няма нищо може пак така да е станало не помня проверих ли след публикуването newsm78

ШИ сА пробвам с една Лабумска Mr. Green
Ей я, стана Peace

# 439
 Бактън от Лабумска  Sick на Клеопатра ли се прай   Joy

# 440
Скрит текст:
Като гледам  Туба и се сещам как отричаха с Лабумски и стана тя каквато стана(добре че навреме се отърва бившата му годеница от него) а някога я харесвах Туба и като излъчване и като поведение.
Да Феми, аз съм със старата версия. Като му дойде времето ще разучавам новата(опитах, но бъка от бъгове и се отказах докато не я оправят и не я въведат официално).

https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456242664%2Fbc694642ca117 … pl_wall_-58199741

# 441
  • Варненска клюкарка
Лек спад, но е си е добре Peace Дано Ети ли Мишелка да наминат и да кажат имаше ли големи изненади в 13 серия, нали се очакваше бомба.....

# 442
  • Пришълец
О, добре си е наистина, продължава да държи първото място Laughing

# 443
  • Варненска клюкарка
Честит студентски празник, Марги, а за теб специални поздрави Grinning Hug

Доколкото разбрах снощи се е играл някакъв мач, а това винаги се отразява на гледаемостта, но наистина нямаме причини да се оплакваме от цифрите. Последните години трудно се стигат такива, и трудно се задържат...

# 444
  • Пришълец
Благодаря ти, Бел Hug
Честит празник и на вас, бившите Grinning
Феми, тези двамата ти ли ги искаше заедно Wink
https://www.youtube.com/watch?v=HXo82gtBYto
Скрит текст:
Честит студентски празник, Марги, а за теб специални поздрави Grinning Hug

Доколкото разбрах снощи се е играл някакъв мач, а това винаги се отразява на гледаемостта, но наистина нямаме причини да се оплакваме от цифрите.
Последните години трудно се стигат такива, и трудно се задържат...
Peace
Конкуренцията и преди, и сега все е голяма Whistling А и понятие като ”едновремешен рейтинг” няма, гледаемостта си се измерва все по същия начин, та в този ред на мисли НИ засега върви доста добре и можем даже да го броим за успешен....

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 13:34 от Маргарита Н.

# 445
  • В тъмната гора.
Саваш най-сетне разказа за Баръш. Предавам слушано-недослушано.
Баръш е бил на 17, много умен, много добър и стойностен човек. Споделил е с батко си, че е влюбен и поискал помощта му, Саваш приел, макар да знаел, че майка му ще се вбеси, защото е готвила Баръш да продължи в университета. Тогава Саваш учил медицина, явно от там е познанството му с онзи лекар. Явно Саваш е бил в общежитие и си е пристигнал у дома, за да помогне на брат си, но Баръш го нямало. Бил отвлечен за пари. Баща му признал, че е получил заплахи, заради огромното си имущество и че щял да се погрижи по въпроса. Но не го направил, избрал парите и поставил нуждите си пред това да се погрижи за Баръш. Баръш бил убит.
Саваш сподели, че никога няма да бъде толкова добър и човечен, изключителен като Баръш, но се старае.

На спираката, когато тя го зяпна невидяла, той и каза "Аз никога не съм виждал хора, които така се грижат един за друг помежду си, поставят нуждите на другите пред своите, това е нещо изключително, това е невероятно. Може да съм влюбен в теб, заради една твоя сълза може да срутя света, но не си само ти, обичам всеки от братята ти и сестра ти. Наистина...." Преводът е по памет.
...
Боже какъв е кух светът на богатите. Показват много пошли неща. Много хубав сериал.

Мисля си, че заради тази трагедия Саваш е кривнал така и е изоставил следването си, целият си предишен живот. Заради тази трагедия е и в средите на престъпността, за да се имунизира срещу страха и да стане недосегаем. Много ми е мъчно за него.

# 446
Здравейтеееее и да ни е честит студентския празник.
Маргииии, да отпразнуваш днешния ден подобаващо, е и ние които сме били студентки също ще празнуваме де, Laughing нека все хубави поводи за празненства да има. Praynig Party
Рейтинга в трите групи.
http://www.ranini.tv/reyting

Лаф да става. Laughing
Скрит текст:
#Teammy_CagatayUlusoy
Желтая пресса Турции добралась до видео, на котором Чагатай Улусой целуется с загадочной блондинкой. Первой подсуетилась неизменная любительница посплетничать - газета Posta. Разумеется, главные вопросы - как отреагировала на него Дуйгу Сарышын и кто эта девушка?

И още.
Нищо не е такова Laughing каквото изглежда. Mr. Green
Уж бяха с Арас ама грънци. Laughing
Скрит текст:
#diziturkHaber #DilanDeniz
Тайное стало явным!💣
Дилан Дениз, расставшаяся с Оканом Янтыром после длительных отношений, нашла новую любовь. Избранником актрисы стал ее коллега Биранд Тунджа. Выяснилось, что Дилан находится в поисках нового житься и временно живет вместе с нынешним молодым человеком!

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 15:37 от Neidjal

# 447
  • Варненска клюкарка
Мишел, блягодаря за резюмето Hug Аз пък забелязах че единият брат е с по 4 пръста на ръцете, но ми е малко зловещо и снимката няма да сложа....
Марги и на теб благодаря Hug

За Арас само си осмукаха пръстите жълтурите Laughing Но добре помня че преди 2 години някъде по времето на излъчване но Киралика се коментираше как страстно целувал Елчин Сангу във Времето и каква спечена била тя с Баръш.... Явно тези сцени му се отдават и вдъхнови журналята в свободните им съчинения...  hahaha

Аман с това Дуйгу бе, Ча дали още се сеща коя беше тя hahaha Ама така е като ги държи на сухо, преди с всяка своя крачка хляб им даваше, истина или лъжа, чудесно знаят че опровержение на "новините" си от Ча няма да дочакат и си ги диплят както си им харесва.....

ПП Ха, в Пуерто Рико Ичерде ще се излъчва под заглавието La sombra del Passado /Сянката на миналото или може би Сянка от миналото/

# 448
 Марги  не само аз ги искам  тез двамата . Много от техните фенове  им   са навити . Киво го харесвам  от   перла.   

Каква е бомбата  ,  щото не  четох разказа

Дали я помни  Дуня   отговора е йок Mr. Green    коя бешИ тази  hahaha 

# 449
  • I Love You 3000
Феми, бомбата май беше накрая. За да доплати за къщата на Филиз, Саваш пак се замеси да краде коли. Ама с онзи другия Али, дето е бая некакърен и малко тъп ми се види. Та този Али крадеше колата и трябваше Саваш да довърши работата от някъде , но точно тогава Филизката го беше хванала на къс пас и той й разказа историята си(Това, което е разказала Мишел). Онзи се мота - мота с тази кола , звъня на Саваш, но той не вдигн.И малоумника Али отиде и стовари колата пред Филизкини/бараката на Саваш и духна. Точно в този момент третият брат получи СМС от оназ продавачката-пе**филка да дойдел и да я спасял, защото по рано мъжа й я замъкна някъде у майка й и я поступа. И Хилчо и големият брат се качиха на колата и я подкараха да спасяват аблата. Обаче се появи Пинокио от някъде и взе да ги преследва и накрая ги сгащи с вдигнати ръце и така свърши серията. Та развитието на бомбата, т.е. харсъзлъците на Саваш и как ще ги отърве от панделата , ще разберем в другата серия.

Бел, кой брат имал 4 пръста? В НИ-то ли това? Аз къде съм бляла? Ама средния брат и продавачката ги прецапвам с мишката, също и големият с оназ върти-опашка, та ако е от тях затова не съм забелязала.

Общи условия

Активация на акаунт