ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 71 073
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Скрит текст:

Много е хубаво това Heart Eyes

Тя Сера първата година като взе, залата беше полупразна и самата тя си тръгна след това hahaha
Четох че тази година Бергюзар и Халит не са отишли да си вземат наградкитИ hahaha Берен и Киво също не са се прежалили hahaha
Забравих да погледна Келебеците като едни други дали са сложили категория за звезден ресторантьор че Туба на събитието я подпираше Лабумски, а всички присъстващи си тръгнаха с по нещо, може и той да е закачил нЕкоя наградка пак Mr. Green
Да се спасяват, раздали си келебеците на патриотичните сериали, дано това им се брои за актив като тръгнат да ги продават навън, ама надали...
Ичердето беше с един от най-стабилните рейтинги и голям процент зрители, има голям интерес към него и навън, както и към първото Чачово дизи, при това и при двете е далеч повече от награденото  Joy Joy Joy
Награди за които може да се гласува от всяко възможно устройство което имаш и то по колкото пъти си искаш са самата обективност...мдааам hahaha

Фемо не ти знам кахъра ама и аз ще ти дам нещо за душата, заповядай Hug

Марги и за теб има от  2 3/4 Mr. Green

И за Надето Hug Намерих само 1 с Емко 3...

Скрит текст:
И един цикламен Емко и розова Фера за мен Crazy  Crazy

Намерих едно местенце с чудни кадри в HD  и колкото повече виждам, толкова по-не знам какво да сложа на първата страница Crazy

Мммммм, Crazy мен мЪ нЕмЪ smile3544 след тази снимка. Joy
Съсвестих се Laughing и да Ви поздравя с днешна дата.

П.П. Сега прочетох, че Хазал искала да отвори свой ресторант не в Италия, а в Америка и е щяла да го направи ако не е бил ангажиментът й в настоящия сериал.
План Б се отлага(дано майка й оздравее за да реализира мечтата си) но важното е, че го има, Peace пъъъъък който се смее последен, се смее най-добре, нали така?

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 15:07 от Neidjal

# 481
  • Пришълец
Скрит текст:

Много е хубаво това Heart Eyes

Тя Сера първата година като взе, залата беше полупразна и самата тя си тръгна след това hahaha
Четох че тази година Бергюзар и Халит не са отишли да си вземат наградкитИ hahaha Берен и Киво също не са се прежалили hahaha
Забравих да погледна Келебеците като едни други дали са сложили категория за звезден ресторантьор че Туба на събитието я подпираше Лабумски, а всички присъстващи си тръгнаха с по нещо, може и той да е закачил нЕкоя наградка пак Mr. Green
Да се спасяват, раздали си келебеците на патриотичните сериали, дано това им се брои за актив като тръгнат да ги продават навън, ама надали...
Ичердето беше с един от най-стабилните рейтинги и голям процент зрители, има голям интерес към него и навън, както и към първото Чачово дизи, при това и при двете е далеч повече от награденото  Joy Joy Joy
Награди за които може да се гласува от всяко възможно устройство което имаш и то по колкото пъти си искаш са самата обективност...мдааам hahaha

Фемо не ти знам кахъра ама и аз ще ти дам нещо за душата, заповядай Hug

Марги и за теб има от  2 3/4 Mr. Green

И за Надето Hug Намерих само 1 с Емко 3...

Скрит текст:
И един цикламен Емко и розова Фера за мен Crazy  Crazy

Намерих едно местенце с чудни кадри в HD  и колкото повече виждам, толкова по-не знам какво да сложа на първата страница Crazy

Мммммм, Crazy мен мЪ нЕмЪ smile3544 след тази снимка. Joy
Съсвестих се Laughing и да Ви поздравя с днешна дата.
Всъщност и мен hahaha Една от любимите ми. Никъде другаде в ПЕ не ми е така красив Blush Heart Eyes На тази и аз мога да припадна, въпреки, че фаворита ми е Емко 2 3/4.

# 482
В ПЕ е неземен  но във фентъзито ша сЪ изпотръшкамИ  като покажи тяло  Crazy

тренира с боксьора нема само лайф и да мачкотИ   грозни американки   Twisted Evil

феновете с носталгия  

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 15:16 от femmi2

# 483
  • Варненска клюкарка

Лайкче от майка и newsm47

Хазал вчера е писала в Туитър за убийството на Кемал Узун, режисьора на Безкрилите птици (май това беше заглавието) Потресена е, изказала е съболезнования. То там нечуван карък - в неделя сутринта главните на път за сета катастрофират и са в болница, а часове по-късно, след полунощ, е убит режисьорът на сериала... И той се излъчва в четвъртък като НИ но засега се отлагат снимките Peace

Фемо да лайфа и да мачкоти, важното е да яде и пие по-малко че да не му отидат на вятъра зоровете с бокса hahaha През годините сме разбрали че си пада по спорта с вилица и чаша но много зле му се отразява hahaha

# 484
Бе и на моя Емко 3 посягате бееееее, Crossing Arms ненаситници такива. Joy
Хазалината мамам открай време лайква Ча.
В последно време много сакатлъци и неволи стават по сетовете.
И аз вчера четох за случилото се, на сета пък на Възкръсналия им откраднали костюмите и тази седмица няма да излъчват нов епизод, а на Арасовияа Чукур скоро им откраднаха снимачно оборудване.

# 485
Как ще откраднат обурдване и костюми без никой да забележи . Външни хора нали не се допускат ?

Финала на Пълнолуние с Джан Яман ще е на НГ  .  Как пЪ тогава решиха  Joy

повтарят Изкушение   офф  не можаха ли  нещо ново ами баш ХаканЮ Sick

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 18:02 от femmi2

# 486
Скрит текст:
Освен Пълнолуние до края на месеца се говори, че финиширват Сърцебиене, сериала с Хазар и Коч Тайни на живота и още един.
Започват ударно и до към 20 епизод битти в най-добрия случай. Ми че моя № напрово бе отличник с 65 серии Party и още хляб имаше, но го пресолиха с появата на бившата му и незаконното му дете и понеже комшиите са големи моралисти(да им имам морала, ай нЕмЪ нужда Stop) бойкотираха сериала(в прекия смисъл на думата, но не ми се навлиза сега в подробности).
Ча се отлепи от АФК чрез ПО, а дано сега и Хазал се отлепи с НИ.

# 487
  • Варненска клюкарка
Наде Емко ли е няма да го върнем  1, 2 или 3 все ни е харен... hahaha
Хазалинда да си гледа актьорлъка докато и върви, а тез мечти за ресторанти по-нататък.... Кога се научи да готви, кога се размечта ресторант да отваря и то къде...  Shocked  Такъв бизнес не се ли наглежда отблизо отпиши го...
Помните ли на рожденния ден на Корай как режеше краставицата, беше ме страх да не прочета някъде инфо че Хазал Кая си е отрязала някой пръст newsm09 Да речем че се е понаучила, ама това си е риск. По-добре с Мишо да си гледат там филмите....

И все пак най ми е като 2 3/4 и да гледа лошо Mr. Green

# 488
Наде Емко ли е няма да го върнем  1, 2 или 3 все ни е харен... hahaha
Хазалинда да си гледа актьорлъка докато и върви, а тез мечти за ресторанти по-нататък.... Кога се научи да готви, кога се размечта ресторант да отваря и то къде...  Shocked  Такъв бизнес не се ли наглежда отблизо отпиши го...
Помните ли на рожденния ден на Корай как режеше краставицата, беше ме страх да не прочета някъде инфо че Хазал Кая си е отрязала някой пръст newsm09 Да речем че се е понаучила, ама това си е риск. По-добре с Мишо да си гледат там филмите....

И все пак най ми е като 2 3/4 и да гледа лошо Mr. Green
Скрит текст:

Ейййййй ама как ги редиш беееее. rotfImao rotfImbo

# 489
Цитат
Сега прочетох, че Хазал искала да отвори свой ресторант не в Италия, а в Америка и е щяла да го направи ако не е бил ангажиментът й в настоящия сериал.

НаЩи ги влече пустата  Америка и тва си е ! Ча се покрива  иска там да живее . Хазал ресторант ще отваря .  

Радвам се за тях не ме разбирайте погрешно .  Ча искаше бар да отваря с Дидето  прогнозирахме съдружие с Лабумски.   Като отвори  ресторанта колегага ще ходи да яде там     Mr. Green Joy

Белл тя завърши професионални курсове за готварство.  Ще наеме   персонал няма сама да готви.

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 19:00 от femmi2

# 490
  • Варненска клюкарка
Тя може и да знае как се готви, макар че и с 5 курса да си, трябва да ти идва отвътре, а аз като се сетя за краставицата....  smile3555 Та това беше просто една краставица не висша кулинария newsm09 Но мисълта ми е че такъв бизнес трябва да се следи отблизо, иначе си е пари хвърлени  на вятъра...Не вдига ли капаците да гледа какво са забъркали готвачите, какви са клиентите... отпиши го.  Затова казвам че с Мишо да правят това от което разбират, а макар и да не ни харесва, той е успешен актьор и режисьор...

А това за Ча и бара беше по повод че много се беше вживял в ролята на Емко hahaha Трябва вече да му е минало hahaha
Но да, влече ги Америка. Тя преди няколко години през 2013 беше казала че искала да си купи жилище там или май даже си беше купила...забравила съм точните и думи... newsm78 А може би ги влече защото е далеч, както знаем и двамата са доста прикрити, не обичат да им се ровят в личния живот, а сънародниците им са ужасни, хеле местните жълтури newsm09 Преди 5 години Чачун почти го осмъртиха, душа берял в болница, катастрофа, пратиха сума и фенове пред болницата в Бебек на нощно бдение...  #Crazy Даже и други факти изнесоха чак и ние тука в темата дето лесно не вярваме на глупости се вързахме ooooh!
Ако беше някой друг а не Ча, така хщеше да ги подбере в съда, че свят щеше да им се извие заради  такава лъжа, но нашия си трайка и продължават да му се качват на главата ooooh!

# 491
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
...
тази красота как се описва Crazy Crazy
...
Не се описва. hahaha
Гледа се и щателно се преглъщат потеклите лиги.  Wink Joy

# 492

О, и  там  ги дебнат техните звезди .    Ча и Хазал са непознати в Щатите  и се разхождат на спокойствие .
 От друга страна може наистина да им харесва  друг свят , култура .  За съжаление  терора  е навсякъде.  Sad

Ако отидат в Латинска Америка няма да са инкогнито .  Ще  има истерия  #Crazy

Абеее .... дЕ да знайм минало ли му е мерака за  собствен бар мой да ни изненада  

Последна редакция: ср, 13 дек 2017, 14:24 от femmi2

# 493
  • Варненска клюкарка
...
тази красота как се описва Crazy Crazy
...
Не се описва. hahaha
Гледа се и щателно се преглъщат потеклите лиги.  Wink Joy
rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo
Мани, днес направо се покапахме, ама така е патроните като са се покрили, предъвкваме каквото  има   hahaha

# 494
  smile3544  

като Сарп е хубав

Последна редакция: ср, 13 дек 2017, 14:25 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт