Много е хубаво това

Тя Сера първата година като взе, залата беше полупразна и самата тя си тръгна след това

Четох че тази година Бергюзар и Халит не са отишли да си вземат наградкитИ
Берен и Киво също не са се прежалили 
Забравих да погледна Келебеците като едни други дали са сложили категория за звезден ресторантьор че Туба на събитието я подпираше Лабумски, а всички присъстващи си тръгнаха с по нещо, може и той да е закачил нЕкоя наградка пак
Да се спасяват, раздали си келебеците на патриотичните сериали, дано това им се брои за актив като тръгнат да ги продават навън, ама надали...
Ичердето беше с един от най-стабилните рейтинги и голям процент зрители, има голям интерес към него и навън, както и към първото Чачово дизи, при това и при двете е далеч повече от награденото

Награди за които може да се гласува от всяко възможно устройство което имаш и то по колкото пъти си искаш са самата обективност...мдааам

Фемо не ти знам кахъра ама и аз ще ти дам нещо за душата, заповядай

Марги и за теб има от 2 3/4
Намерих само 1 с Емко 3...

Намерих едно местенце с чудни кадри в HD и колкото повече виждам, толкова по-не знам какво да сложа на първата страница

Мммммм,
мен мЪ нЕмЪ
след тази снимка. 
Съсвестих се
П.П. Сега прочетох, че Хазал искала да отвори свой ресторант не в Италия, а в Америка и е щяла да го направи ако не е бил ангажиментът й в настоящия сериал.
План Б се отлага(дано майка й оздравее за да реализира мечтата си) но важното е, че го има,
пъъъъък който се смее последен, се смее най-добре, нали така?
Една от любимите ми. Никъде другаде в ПЕ не ми е така красив

ненаситници такива. 
и още хляб имаше, но го пресолиха с появата на бившата му и незаконното му дете и понеже комшиите са големи моралисти(да им имам морала, ай нЕмЪ нужда
) бойкотираха сериала(в прекия смисъл на думата, но не ми се навлиза сега в подробности).
Да речем че се е понаучила, ама това си е риск. По-добре с Мишо да си гледат там филмите....
Та това беше просто една краставица не висша кулинария
А може би ги влече защото е далеч, както знаем и двамата са доста прикрити, не обичат да им се ровят в личния живот, а сънародниците им са ужасни, хеле местните жълтури
Даже и други факти изнесоха чак и ние тука в темата дето лесно не вярваме на глупости се вързахме