ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 71 026
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Пришълец
Докато се наканя за Nature Snowman и снежко си замина #Silly

Видяхте ли колко е дръпнал Арас Shocked, на второ място с реални шансове да заеме скоро и първото Whistling
Феми, кака ти Дуня и мен вече не мож' ме изплаши, свикнах ѝ..... Плашеща ми бе в началото.

Бел, щях да те питам с каква продължителност са епизодите на ФиЧи-то, както на стандартните сериали по техните телевизии ли е newsm78 Не че е важно, интересно ми е, а и се сетих за това докато преглеждах писанията за рейтинга Laughing

Мда, заглавието е Изкушение. В българските заглавия е вложен умисъл, така че се питам кое е изкушението- любовта или Хаканювият герой Mr. Green

# 571
 wavey

Арас в Тотала е на второ място, но я вижте в другите две групи(на първо място е) каква % разлика се е получила.

http://www.ranini.tv/reyting

# 572
  • Варненска клюкарка
Да, Чукура много е дръпнал, явно историята се разгръща добре, браво Heart Eyes
 Чачун е лайкнал Арас Peace
Нашия може и да му хвърля по някое око, кой знае, все пак сериалът не е някоя лигня, а и доста от бившите му колеги са събрани там Wink

Марги, честно казано не знам каква е продължителността 33uu Първия сезон излизаха едновременно по няколко серии, аз обикновено ги прекарвах с мишката и коя от новоизлезлите съм гледала, коя не съм нямам голям спомен newsm78 Мисля че първата беше час и половина но не съм сигурна. От втория нищо не съм гледала Peace

Заглавията ги побългаряват за да елиминират от тях турските имена- в случая с т.н. Изкушение в оригинал АШК е абревиатурата на Азра Шебнем Керем Peace А можеше да си го оставят просто да се казва Любов.....

Цитат
Феми, кака ти Дуня и мен вече не мож' ме изплаши, свикнах ѝ.....
Joy Joy Joy

ПП На корицата долу се мъдри и името на Илкнур Шереф стилист Mr. Green Ама как без нея Laughing

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 16:20 от Беллора

# 573
   Дръпнал е Арас . Радвам се за дизито . Керем бос се подсигури с Арас  . Златното пиленце излетя в Нетфликс , но кой знае може пак да се върне в Япъма.   Искам  го пак в екшън роля  box  

Нещо ми подсказва  че   друг проект ще има  с тях или с подобна платформа .

Маргиии мина ни  страха от Дуня  разкара ги тва е важното   Mr. Green  русата даскалица го  обучава     ма да не и стане нещо на жената на възръст е   Joy

утре ще туитват  неуморни са

случайности  

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 15:28 от femmi2

# 574
  • Варненска клюкарка
Да не казвам голяма дума че не се знае, но според мен, Ча повече няма да го видим в романтични сериали Peace Романтика може и да има, но към другото, неизбежна е, но чисто романтично дизи не!
За игралните филми може, там някоя сцена все ще я преживее Peace Та и да се върне да работи за АЯ пак ще е мъжкарски сериал Peace
Начи като се сета за лигни и сополи и първата ми асоциация е за леля ви Еджела ooooh! А следващото за което се сещам е че я е хванала липсата в АЯ през новия сезон (дано да е завинаги bishop) Дали най-накрая някой там стопли че е изчерпана откъм идеи?

Не знам, ама косата на Бурак всеки път ми изглежда като току-що да е станал от леглото Rolling Eyes

Нос, брадичка устни, вежди пооформени но с мярка Mr. Green... съвършен е Heart Eyes Фемо докато гледа това на каката нищо няма и стане hahaha

# 575
 Ардуч го налазили ученичките   Joy

като спонахте Еджето ей ги на купон с Башак , Киво  , стилистката къд без нея    Joy , Али Билгин и Хазал Кючюксе

Скрит текст:

Скрит текст:

Киво  се разбира с Еджето  не би ме учудило  да пише пак сценарии за него

Романтично дизи с тия забрани     нема да го видим  развихрен  целувка по бузата  и да се гледат като пубертети  

Марги  това става ли за шапо на темата  от Туитър го взех

ето още

Heart Eyes

от любимата ти фотосесия на Ча

тази  подстрижка  ми харесва  без перчеми

Цитат
Иначе и аз чат-пат надничам в темата, но май за други сериали освен нашия и други актьори освен Ча и Хазал не ми идва отвътре да коментирам

рядко пиша в други теми освен при Светлето .  Атмосферата в темата на сериала на Толгахан е добра .
   Разточват се   требва да се запълват епизоди .    Иджлял разбра , че Нур  Ийт са женени .    Елмаз забременя от Джахит  . Голема лисица е .

фера и Емко са разведоха по телефона     такова  нещо не знаех чИ  има  

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 21:29 от femmi2

# 576
  • Варненска клюкарка
Даже на Али Билгин му потръгна като я няма наоколо Еджела и като му дадоха читав сценарий Wink Даже може да му погледна дизито, нещо ми се вижда от типа Отчаяни съпруги или Подли камериерки (може и да греша де, не съм чела нищо по въпроса, само картинки от нета съм виждала) Crazy
А на Еджето историите няма да стават по-добри, точно обратното, славните и дни отдавна са в миналото и там ще си останат... Peace Забравих как я нарекоха в една тема, разпознаваема ли, но точно на място беше думата - абсолютно предвидима е, резултата с цифрите после също Peace На Киво отдавна му е време да се захване с някой мъжки проект, поне за да смени малко досегашното амплоа....

Феми хубави са но размерите не стават за шапка. Аз имам една предвид, но пък излязоха нови кадри с Хазал и вече имам идея за тях та ще видим newsm78 Сегашната много я харесвам, даже мислех да я повторя Heart Eyes
Също и това харесвам, но то пък е от сериала а нали от няколко теми не слагаме такива, но пък тука ще поукрася с него... Mr. Green

И аз го харесвам Ча без перчеми както казваш Laughing Той има една изпъкналост над веждите и като има бритон лицето му изглежда пълно или подпухнало, дори реално да не е такова. В АФК има няколко серии в които е доста болен, хрема, температура и не се занимават особено с косата му Peace Бритонът му е надолу или в безпорядък, и въпреки че лицето му си е слабо и скулесто, към момента изглеждаше доста бухнал Peace

# 577

Heart Eyes Heart Eyes
 Ех, ча са красиви патроните ни

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 21:27 от femmi2

# 578
  • Варненска клюкарка
Явно някой ги е снимал направо от списанието Crazy

# 579
  • Пришълец
Цитат
Ох, много красиво бе Heart Eyes И за шапка е подходящо, но да, в последно време използваме по-актуални кадри. И без това в спойлерите има голяма порция ФЕмир Laughing

Цитат
Феми, не е лошо, и аз го срещнах, но за шапката ще трябва да се разтегне  и нищо няма да се получи.

Сегашната е хубава, че кадрите са превъзходни Heart Eyes, а и времето прекарано с нея не е много и не се наложи да се възползвам от опцията да не ми се показва на други страници освен първа.

# 580
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мен Маммата пак ме брои за "0 потребители"  Joy

Аз си гледам Ийт и Нур, и ми харесват.  Heart Eyes Освен това ми харесва как играе Амине Гюлше, макар и дублирана. Не знам как звучи оригиналът. Може да ме разочарова, но това, което виждам по БТв, ме изненадва изключително приятно. Очаквах да е дървена и да напомня много манекенка, но не е така. Вярно, гледам сериала от скоро и нямам представа в началото как е била. Виждам в нея нещо като женския вариант на Чачко. Някоя от вас, ако го е следила при излъчването му в Турция и го е гледала със субки, да каже правилни ли са ми усещанията или дублажът допринася за влизането ми в заблуждение.  Praynig

# 581
  • Варненска клюкарка

Тази фотосесия май вече я видяхме нащракана с нечий телефон директно от списанието hahaha
Харесват ми Heart Eyes

Проф, доколкото знам от тукашните никой не го е гледал в реално време докато се излъчваше, но за Вярка съм сигурна и май че Мичка, Биба и Илда Peace Помня че се споделяха впечатления тук в темата но не помня всички които го гледаха newsm78
Аз прецъках първа серия, но там Амине разбираемо като игра никаква я нямаше.Това май мога да го простя само на Ча, а и той се оказа много схватлив и бързо влезе в пътя tooth Може би ако бях продължила.... Но напоследък нито един сериал не може да ми задържи вниманието, някак все са ми едни предсказуеми и прекалено разтегнати....

Амине ще се омъжва съвсем скоро Peace Сега не можах да намеря инфото но вече прави проби на роклята и хвърчат с майка си напред назад между Англия, Франция и Турция....Женихът е Арсеналецът Месут Йозил Peace
https://vk.com/turk_dizileri?w=wall-28597347_803657

Heart Eyes Heart Eyes
 Ех, ча са красиви патроните ни

Ето тук се вижда че Хазал я пускаха пред камера дори без червило на устните, много често бяха напукани, тя изглежда че има някаква студова алергия и когато имаха външни снимки устните и направо се цепеха....

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 21:50 от Беллора

# 582
  • Пришълец
Даже не знам някой гледал ли е епизодите до момента без прекъсване, та и в оригинал- едва ли.
Единственото, което си спомням е, че като вървеше още в Турция едно от момичетата (Илдето) го следеше и единственото, което не харесваше в Нур май бяха веждите Laughing В кафенетУ се изказваше положително за сериала. Нур и Ийт ми напомнят Мехмет и Инджи заради гласовете си, пък и нещо не са ми интересни като двойка Thinking  Макар и с паузата, която направих миналата седмица, тази като пак го започнах някак ми се струва, че не виждам развитие в отношенията им. Определено не мога да се съсредоточа над който и да било сериал в момента....
И за да съм честна- актьор от подиума може да ме впечатли, но актриса май не Embarassed

# 583
  • Варненска клюкарка

И за да съм честна- актьор от подиума може да ме впечатли, но актриса май не Embarassed

И мен Peace
Мъжете някак се научават да играят, и кифленското бързо отстъпва назад, а и да не забравяме че водещи са мъжките роли, образите са по изпипани. Докато повечето манекенки продължават и в сериалите все едно са на дефиле.... Очи пусти, емоция нула, повечето са подходящи за отрицателната роля в някой сериал но зорлем ги тикат да играят бели и добри...  ooooh! То по принцип персонажи с мед намазани са скучни, а като не могат и да го изиграят съвсем му дотягат на човек...
Има и изключения разбира се, но са толкова редки....

# 584
  • Пришълец
Те тия намазаните с мед до ушите очевидно по-лесно се играят, затова на миските им дават подобни роли, да не изпитвам големи затруднения. Просто да се разхождат и въртят мили очи Joy Безинтересни са ми и на мен хрисимите женици, всеки път едно и също smile3507 Фера, системно послъгваше, ми човешко е Joy Имаше си и отрицателни черти, беше реален образ и я харесах. И Бихтер дето изневеряваше на чичо си под носа му, пардон, на мъжа си Laughing

И се присещам Наде, че питаше за Ашка с изкусителя ХаканЮ, отговорите на този въпрос през последните дни бяха няколко, измежду тях обаче няма и един грешен tooth И Профи, и Фема, и Бел са го засекли по различно време. Laughing Най-вече на мен ми стана любопитно каква е тази работа Crazy и да, проверих в програмата дават го. В 11 през деня по Бтв лейди, в 15:00 по Бтв, в 21:00 по Бтв лейди. Е, разбира се има и един последен шанс- в един през нощта по бтв hahaha

Сарп много готин тук Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт