Сред избраните са Баръш Ардуч
, Керо и Ча на опашката след тези красавци
А на първото място е трудно различим мъж или жена е монголоидния.... И въобще класацията бъка от такива с вид на обратни корейци, китайци и японци....Рускините пишат че в класацията попадат чрез анкета но последното оценяване се извършва от асоциацията на независимите журналисти. Не знам, то красотата е субективно понятие но въпросните или са слепи или обратни... или и двете

Не е сложена и най- удачната за анкета Чачова снимка, поне да го бяха метнали на някоя с коса, но все пак поне изглежда като мъж

ПП Киво догодина в сериал на АЯ по ФОКС, адаптация на Prison Break
Ами браво, сега остава да се размине с Еджела и ще стане още по- добре. Дано От 18 януари четвъртък НИ ще си има много сериозна конкуренция- тръгва нов исторически сериал със заглавие Обсадата на Ел-Кут продуциран от продуцента на хита Ертугрул. Бюджета на първа серия бил 10 млн. ТЛ....

Цял ден си мисля , че е сряда
Филизка го помоли да й припише правата, но той отказа отначало, защото така щяли да го изхвърлят от вкъщи.Саваш го намери и му каза, че ще му даде неговия дом ако припише правата на Филиз. ОК. Фикри се съгласи и даже го изигра, че все едно съжалява. 
Пинокио все повече и повече на Хальо започва да прилича. Филиз му обеснява, че трябва да се сгоди ала бала, че заради децата. Каза му че му има доверие и затова му е предложила
И той като залепи една усмивка все едно,че е влюбена в него му каза. Както Ферка се качи при Хальо и той вече помисли, че е негова, същата работа. Викна я при майка си и оназ поиска да й се целуне ръката и Пинокио с поглед й нареди
Всички ги зяпаха и Пинокио се усети, Филизка да не си промени решението изведнъж. Пък видиш ли и съдията сам помисли, че годеникът е Саваш и се изправи сам и се представи за нейн годеник

въпреки това, похватът не ми е приятен. Фатих Аксой ходи по много тънък лед там, дано да не съсипе дизито 
Та с една дума на него му е дошло в повече и се е сетил, пък едните фенове няма да се сетят
Новото му име ми звучи ужасно 
да кацне безаварийно да почва прословутото фентъзи 
драмаааа да променат ситуации в сюжета как няма да асоцираш познати кадри