ГЕНЕТИЧНИ И ИМУНОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ-12

• 83 296
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Бамболинка, затова препоръката е имуноглобулин да се влива на бавна капка и под лекарско наблюдение. Аз 5мл ги вливах над 3ч, нямах странични ефекти. Ако си се отървала само с главоболие, си цвете Simple Smile

# 136
  • София
Бамболинка, затова препоръката е имуноглобулин да се влива на бавна капка и под лекарско наблюдение. Аз 5мл ги вливах над 3ч, нямах странични ефекти. Ако си се отървала само с главоболие, си цвете Simple Smile

Е тъй де, 7,5 гр Интратект ми ги вливаха около 4 ч. и акушерките влизаха през 5 мин да ни питат как сме, а като ме заболя тиквата се разтичаха кръвното да ми мерят Simple Smile

# 137
Благодаря  Hug

Аз съм вливала Октагам при предишните ми опити, но ми препоръчаха Интратек.

# 138
На мен ми отмениха вливане на Октагам, заради фактор 5, че сгъстявал кръвта.

А аз пак да ви попитам откъде си взимате рецепти за нмх инжекциите, че в повечето аптеки не го дават без?
 Др Паскалева, дали дава рецепти?

# 139
  • София
Аз имам рецепта от Русев за НМХ.

За Октагам и Интратект знам че са със сходно качество - и двата са пречистени. Имуновенин е по-евтин и създава проблеми.

# 140
Момичета а знаете ли каква е цената горе долу на вливка 5мл на интралипид, че като гледам за какви цени пишете направо ми прилоша...И каква е разликата между всичките препарати, защото аз имам назначен интралипид...

# 141
  • София
5мл интралипид е 45лв в Малинов. 10мл е 70лв.

Интралипид и имуноглобулин са различни неща. Имуноглобулинът е скъп, има марки Октагам, Интратект и Имуновенин.

# 142
  • София
Момичета а знаете ли каква е цената горе долу на вливка 5мл на интралипид, че като гледам за какви цени пишете направо ми прилоша...И каква е разликата между всичките препарати, защото аз имам назначен интралипид...

Интралипида не е скъп, аз миналата година вливах 10 мл- 70 лв, значи твойто е , мисля че беше 45 лв.
Интралипида е соева емулсия , както казват тука някои момичета - " все едно си се наяла с мазна риба  "
 Другото е човешка плазма ....

# 143

Днес бях на вливане- 5 мл.- 45 лв. - 20 мин.

# 144
Паскалева изписва рецепта.

# 145
Ох вече се обърках...За завишените НК клетки интралипида ли денства, защото при мен уж с такава цел ми е изписан...А тези вливки с имуноглобулини тогава при кои ситуации се назначават...?

# 146
На дъщеря ми НК клетките са в норма но предписаха имуноглобулин заради  липса на имплантация на иначе добри ембриони.Предполага се че ендометриозата създава имунен отговор който отхвърля ембиона.

# 147
  • София
На мен имуноглобулин  заради Кросмач теста ( тъканна несъвместимост между двамата партньори ) . Иначе след първия А, имах завишени Нк клетки и тогава вливах 4 пъти интралипид + 2 пъти при бременност .

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 00:00 от Bambolinka11

# 148
  • София
На мен интралипид ми е за повишените НК клетки (в изследванията на Русев има НК клетъчна активност, където се вижда дали интралипид или имуноглобулин ти влияе по-добре). Имуноглобулин ми е назначен допълнително заради инхибиращи ембриотоксини.

# 149
На мен интралипид ми е за повишените НК клетки (в изследванията на Русев има НК клетъчна активност, където се вижда дали интралипид или имуноглобулин ти влияе по-добре). Имуноглобулин ми е назначен допълнително заради инхибиращи ембриотоксини.
Ей Дели благодаря много за разяснението.При мен ембриотоксичните фактори са отрицателни и дефакто само НК клетките са завишени...Ама аз все пак се чудя дали те пък не са причината за трудното забременяване, защото не вярвам само проблема с едната запушена тръба да е причината за две години да не настъпи бременност...Ще се ходи пак по лекари, но дано поне успея да забременея отново...

Общи условия

Активация на акаунт