ГЕНЕТИЧНИ И ИМУНОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ-12

• 83 287
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Моето ДКК явно е това 3 диф,защото няма такива неща... ще гледам скоро да отида и да искам спецялно с тези еозинофили,и ако нещо да сменя с Клексан - то май за него съм чувала че е по пречистено от Фраксито  Rolling Eyes

п.с. В лабораторията която мисля да отида,отворих онлайн страницата й,и там предлагат това:
ПКК + ДКК (WBC, RBC, HGB, Htc, MCV, MCH, MCHC, PLT, Neu, Eo, Ba, Mo, Ly)  - ще ми свърши работа нали?

# 121
  • София
Да

# 122
Нандин, точно така ми изглеждат изследвания. Явно е било така, както казваш.

# 123
  • София
Да ви питам момичета, на фраксипарин съм 0,4 - и при всяко слагане освен бучките имам ,на другия ден мястото е  зачервено и направо гори, и се замислих дали не е алергична реакция?
Моя приятелка беше на Клексан 0,4 и ми каза че нито бучки нито зачервявания е имала.

Аз, доколкото разбрах от Паскалева, клексана е по-пречистен и не прави алергии, изрично ми подчерта следващия път да съм на клексан

# 124
Момичета, знаете ли от къде мога да си купя Интратек 5%, 10г. за вливка и каква горе долу е цената му?

# 125
  • София
Момичета, знаете ли от къде мога да си купя Интратек 5%, 10г. за вливка и каква горе долу е цената му?

Имам телефона на дистрибутора за Бг, ако искаш ще ти го дам.... Но, аз лично си го направих в Надежда, защото , ако е закупено от друго място, доста по висока е цената за самото вливане само....
С техен медикамент - 10 гр е 970 лв и 30 лв вливането . Иначе мисля , че взимат около 100 лв само за вливане
 10 гр от търговския представител са 900 лв ( 2 х 5 гр= 2х 450 лв )

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 15:13 от Bambolinka11

# 126
Bambolinka11, благодаря!
А само препарата колко струва?
Ако е толкова скъп, може би по-добре да направя вливка Октагам..

# 127
  • София
Bambolinka11, благодаря!
А само препарата колко струва?
Ако е толкова скъп, може би по-добре да направя вливка Октагам..

10 гр от търговския представител са 900 лв ( 2 х 5 гр= 2х 450 лв )
 В Надежда е 5 гр- 485 лв ( 2х 485 лв= 970 лв )
Може би, защото са болница и взимат големи количества- имат по-голяма отстъпка

# 128
Да ви питам момичета, на фраксипарин съм 0,4 - и при всяко слагане освен бучките имам ,на другия ден мястото е  зачервено и направо гори, и се замислих дали не е алергична реакция?
Моя приятелка беше на Клексан 0,4 и ми каза че нито бучки нито зачервявания е имала.

Аз, доколкото разбрах от Паскалева, клексана е по-пречистен и не прави алергии, изрично ми подчерта следващия път да съм на клексан
За съжаление нямам възможност да отида до София, и затова ако тези еозинофили излязат завишени ,явно ще е алергична реакция това зачервяване а и сърбеж имам , надявам се че няма да е проблем на своя глава да мина на Клексан,то дано го и намеря из града ми по аптеките,че нали по-трудно се намира.Преди време бях питала в 1 аптека и ми казаха ,че го доставят само за болнично лечение .

# 129
  • София

За съжаление нямам възможност да отида до София, и затова ако тези еозинофили излязат завишени ,явно ще е алергична реакция това зачервяване а и сърбеж имам , надявам се че няма да е проблем на своя глава да мина на Клексан,то дано го и намеря из града ми по аптеките,че нали по-трудно се намира.Преди време бях питала в 1 аптека и ми казаха ,че го доставят само за болнично лечение .

Щом имаш зачервяване и сърбеж, значи е алергична реакция...
Не мисля, че е проблем да минеш на клексан , еднакви са , просто клексана е по-пречистен

# 130
  • София
Октагам и Интратек са на подобна цена. По-евтиният препарат е Имуновенин, но съм чувала че има странични реакции.

Кокоска, опитай да смениш с Клексан.

# 131
Регина, цената на Октагам е същата като на Интратег - аз вливах Октагам в Малинов 5 гр и заедно с вливката ми излезна 497 лева, ако вливаш 10 - излиза 900 и нещо.

Кокоска, няма проблем и сама да си смениш Фраксито с Клексан, Клексан е по-пречистен, но е по-скъп и по-трудно се намира.

# 132
  • София
Октагам и Интратек са на подобна цена. По-евтиният препарат е Имуновенин, но съм чувала че има странични реакции

Ооо, Дели, я ме питай мен с тоя Интратект ( уж нямал странични ефекти ). Умрях от главоболие 2 дни и жестоки болки в цялото тяло( все едно имах мускулна треска навсякъде ) . Представям си ако бях вляла Имуновенина, дето е със странични ефекти ....

# 133
Ами освен да се задействам да намеря Клексан,аз вчера купих 1 кутия Фракси,но тъкмо докато се сдобия с другото това ще го използвам..

# 134
Ами освен да се задействам да намеря Клексан,аз вчера купих 1 кутия Фракси,но тъкмо докато се сдобия с другото това ще го използвам..

В Ремудиум има 0.4 в момента. Аз им изкупих вчера наличния 0.6.

Общи условия

Активация на акаунт