ГЕНЕТИЧНИ И ИМУНОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ-12

• 83 397
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Аз искам да ви споделя как ме навикаха за тоя АП. Що съм го пиела. Кой ми бил казал и т.н.
Прегледа ме една АГ с добро име в града. Казах й, че го пия по предписание на Конова. Тя не се изказа много ласкаво за нея, не и уплю де, нали все пак са колежки. Но вика " Знаеш ли колко жени са идвали заради тоя АП? Кървят, а ние се чудим как да ги закрепим. Ако стигнат до раждане, едва им спираме кръвоизливите. Стига се мотайте по тия нови измишльотини, успокойте се и не мислете глупости. Почти няма жена, която да не е преживяла аборт, както сега, така и в миналото. Едно време нямало... Глупости. Имало е, но не са се тръшкали толкова. Майка ми е била доктор, израждала е и живи и мъртви деца. Стига си пълнете главите, че нещо ви има...."
Такива ми приказки. Иначе много приятна и грижовна жена. Минава на често, пита, помага.
Спря ми АП и ми пусна система Папаверенин.
Дано да е моята вълшебна Коледа и догодина да я празнуваме вече трима.

# 316
Вярвай, че това ще е твоята вълшебна Коледа! Не се отказвай - важното е, че са те закрепили за момента.

С какви мутации си? Аз в ранна седмица - 5-та също спрях АП с АГ-то, но останах всеки ден на Клексан. После с Паскалева пуснахме тестове, които показаха, че нямам нужда от АП, а само от Клексан.

# 317
4G/5G съм. И 35% усвояемост на ФК. Затова пия мет. форма по 2 на ден.
А ти с какви си?

# 318
Мише, изследвала ли си как ти е прогестеронът?
А ап от колко си пила?

Последна редакция: пн, 25 дек 2017, 08:47 от Анонимен

# 319
4G/5G съм. И 35% усвояемост на ФК. Затова пия мет. форма по 2 на ден.
А ти с какви си?

Аз съм с 4G/4G и неусвояване на фолиева на 75%.
Според мен, ако имаш нужда от терапия не е за АП, а по-скоро ниска доза на НМХ. Не можеш ли да посетиш Паскалева да ти пусне Аспи теста, за да се види дали изобщо имаш нужда от АП и ако преди това имаш аборти, то може би е добре да поговориш с нея за ниска доза на НМХ.

# 320
Не знам докога ще съм в болницата.
За Паскалева не знам по празниците дали ще ме приеме. Сигурно се записваш и чакаш доста при нея като гледам колко хора ходят при нея.
Само тя ли прави такива тестове.

# 321
На 28-ми звънни на регистратура и си запиши час за 9-10 януари.Тогава има дати за изследвания и консултация.

# 322
Ще видим дали изобщо ще стигна до 28-ми и 9-, 10-ти.
Въпреки системата, като ходя до тоалетна, си ми кърви при бърсане. Беше по-светло на цват, сега стана по-наситено червено, като при цикъл.
Оф, не знам. Дано не шурна утре и да приключи всичко.

# 323
  • Варна
Честита Коледа, момичета!
Искам да попитам по-запознатите от вас този Агапурин как точно повлиява НК клетките? И каква е разликата с АП - все разреждат кръвта и подобряват оросяването newsm78

# 324
Здравейте,
Доц. Русев прави ли контрола на клетките след положителен тест? Имах вливане на 5 гр. октагам преди трансфер и не мога да се свържа с него, за да питам дали трябва да правя нова контрола или направо вливка.
Далеч съм от София, а скоро ще стане месец от вливането и не знам какво да правя, ще съм благодарна да ми помогнете.

# 325
  • София
Тайра, Русев не прави контрола, според него НК клетките се повлияват много бавно. Ако си след положителен тест - прочети си внимателно какво ти е написал в предписанията. Октагам за НК клетки ли ти е назначен, или за друго (например ембриотоксини)?

# 326
Тайра, задължително се свържи с доц., /Само информативно ти споделям в моето предписание от доц.Конова какво е написано: първа вливка преди трансфер, втора при наличие на плоден сак, след това контролата е на 25дни и вече при необходимост се продължава с Интралипид/. Успех!

# 327
Дива, на мен вече ми направиха 2 вливания на Интратект /това е по-скъп вариант на Имуновенина, защото ми казаха, че бил с по-малко странични ефекти/ и сега се колебая дали ще е нужно трето вливане или първо трябва да направя изследване? При последните изследвания, които бяха през пролетта, НК и антифосфолипидните антитела не бяха извън границите, но при предишни изследвания бяха. Освен това съм с Хашимото и много високи ТАТ и МАТ.

# 328
  • София
Интралипид и имуновенин се изписват за различни неща и по различни схеми, не правете аналогии една с друга.

Тайра - доц. Русев трябва да е написал изрично как да действаш при бременност. Виж си назначеното. Иначе знам че ще е на работа след 3 януари - можеш да го търсиш и през регистратурата на Малинов.

# 329
 Helinor17, две вливки имам на Интратект/Имуновенин, както ги описах и ако бременността се развива, а продължават да са завишени НК клетките, се продължава с Интралипид, т.е броят на вливките на Интратект/Имуновенин е строго ограничен. Консултирай се задължително с лекаря, който ти ги е назначил!

Общи условия

Активация на акаунт