Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 8

• 141 997
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Храна - не! А стига толкова.. Wink
sem, благодаря за баклавата, радвам се че ти е харесала, наистина е уникална. Преди да замина приготвих още една и я прибрах в хладилник, да си имаме когато се върна, е няма такова удоволствие.

и........спрете се най-сетне  Wink
Скрит текст:

# 616
Един чийзкейк с Орео за рожден ден.

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 13:46 от __Magi

# 617
sem, благодаря за баклавата, радвам се че ти е харесала, наистина е уникална. Преди да замина приготвих още една и я прибрах в хладилник, да си имаме когато се върна, е няма такова удоволствие.

Марчева - да кажа за баклавата - понеже го коментирахме този момент в Коледната тема. Тъй като у дома заявиха че баклавата си е за мен и хапнаха само по едно парченце - аз я замразих. Пробвах първо с едно парченце във фризера и после на стайна Т* - вкуса не се променя!!! Остава си съвсем същото. Ииии половината отиде във фризера за "по-добри времена" Laughing

# 618
  • София
.......................
Марчева - да кажа за баклавата - понеже го коментирахме този момент в Коледната тема. Тъй като у дома заявиха че баклавата си е за мен и хапнаха само по едно парченце - аз я замразих. Пробвах първо с едно парченце във фризера и после на стайна Т* - вкуса не се променя!!! Остава си съвсем същото. Ииии половината отиде във фризера за "по-добри времена" Laughing

sem, също прибрах по-голямата част във фризера, както казваш, "за по-добри времена"... Simple Smile

Разкошен джолан!!  chef
 Сега отивам да разглеждам витата баница с тиква, не ми се отдава точенето на корите, ама защо пък да не опитам, най-много да ги хвърля. Ще пробвам с ябълка, нямам тиква и забравих сега като се връщах да купя. Смятам че проблем няма да има с ябълки, ще е щрудел. Отива да се пробвам.

# 619
  • София
От мен пица с квас Simple Smile

# 620
  • Плевен
Здравейте, неуморни кулинари!
От мен нещо скромно, но много любимо:

Лека вечер!

# 621
  • Montana, Bulgaria
Едни бързи американски бисквитки Simple Smile
И малко суши

# 622
  • София
ilrai78, много благодаря,  че сподели тази рецепта за този прекрасен тиквеник. Нямах в момента  тиква, както и споделих, затова е с ябълка. Повече от разкошен!! Много лесно се приготвя, бях готова за не повече от 15 мин , с разточването на корите. Спазих напълно рецептата. Ето го...

Влиза в любими!!!!  chef

# 623
  • сред люляците
Марчева, разкошен е Blush  Радвам се много, че ти хареса Heart

# 624
След порядъчните количества сладки,меденки,щолени,баклави-време е за нещо соленичкоБяха споделени в Коледната като сладки от Нат,можело и със солен пълнеж(мойте са с яйце и моцарела),извинявам се,че от тавата направо,но ги чакам да изстинат...
Наистина са мн.вкусни-вече липсват няколко.

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 15:42 от denyil

# 625

Продължавам да досаждам...кифлички с кренвирши с едно от любимите ми теста от Лабрекс.

# 626
Здравейте, момичета!
За много години! Да ви е сладка и мъдра годината, много здрави и щастливи бъдете.

Отчитам се с няколко рецепти, които не съм публикувала :

ДЖИНДЖИФИЛОВ КЕКС С МАСЛЕН КРЕМ

Соленките на баба

# 627
Дарилка - въобще не досаждаш Flowers Rose

Тук всеки ден показвате такива "нещица", че човек не смее да влезе гладен.  Close
Баници, питки, соленки, кексове, джоланчета и пържолки - ММММ

У дома - пържени пилешки мръФки KFC и картофки; руло с плънка от шунка, кашкавал и топено сирене

Скрит текст:

Усмихнат нека бъде денят ви.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ИМЕН ДЕН ЗА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС. Flowers Bouquet

# 628
  • София
Разни от последните дни.

Скрит текст:

# 629
Мързеливи сиренки. А тази дето ги направи, я мързи още повече. Joy

Общи условия

Активация на акаунт