Тренировки в домашни условия - 90

• 71 917
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Хи-хи, особено последната дума на рекламата. Не че съм я слушала много.

Гледах я в едно риалити, избираше сватбена рокля за приятелка. Каза, че не разбира нищо от мода, май въобще от дрехи. Беше обула един панталон, който така и се свличаше отзад и го дърпаше непрекъснато.

Вчера гърди, бицепси и май стълби. А, като видях инструктора как обяснява упражненията на девойките, ведна се записах за програма Money

Днес и утре няма да тренирам, на изпити съм. Т.е. търчане по 3 етажа 8 часа.
Само се моля от опитите да не взривя Рила Thinking

# 181
Стигнах до тренировки 5 & 6 на БР. Определено натоварват повече. Харесват ми. Надявам се да успея да изкарам цялата програма. И на мен ми омръзва да следвам една програма дълго време. Въртят ми се пак едни мисли да се запиша на някакво мероприятие за бягане... дано скоро завали сняг, че да забравя Simple Smile

С храненето съм пълна трагедия ... не катинар за хладилника, а направо трябва мен да ме заключат в една стая без достъп до храна от 6 вечерта то 6 сутринта ...

Jerry - заради самия инструктор или заради начина на обясняване се записа Thinking?

# 182
.........
На мен Руми ми поомръзна доста след Фит 30 & Дупемания. Някой ако иска, мога да му ги пратя.

Sprinkles тази оферта валидна ли е все още  ? Любопитна съм  да ги видя и пробвам .Благодаря предварително !

# 183
Иначе днес правих Power Punch от UFC Fit  - допадна ми . Може би ще продължа с нея сега , след като приключих с БР . Звездичка благодаря за предложението ! Добре е да си почина малко от Джилиян преди да подхвана Body Shred

# 184
Вчера правих кардио 2 на БР. Момичета, а вие как го правите? Всеки ден ли, следвате ли схемата с кардиото?

# 185
Аз го правех по календара. Сряда и събота, в комбинация с 30 минути велоергометър.

# 186
  • Варна
Добро утро, аз отчитам 5 тренировки от Fix Extreme предната седмица и зверска мускулна треска още след първата тренировка. Сдобих се и с такива болки в тазобедрените стави, че пак пия лекарства. Не мога да повярвам, че така съм атрофирала след 20-тина дни само плуване. Неделята я броя силова - носене на щайги и торби. Понеделник си дадох почивка, вчера - плуване и танци вечерта. Явно трябва някак да ги съчетавам, за да не стигам до това положение. Пожелавам успешна седмица на всички.

# 187
  • 1st floor
Аз почвам да се разболявам, нещо не ми е наред носа и гърлото.  Confused Тъкмо си мислех, че не съм била болна цяла година.  Mr. Green Вчера се наливах с фрешове от цитруси + мед, чайчета и сироп от черен бъз. Дано помогне. За сега поне не се влошавам.

За днес Speed 2.

БР си го правех по план. Но като се замисля в най-най-слабия си период към него прибавях и два пъти седмично по 40-45 мин кростренажор. Срам ме е, че уредът от години си седи така у нас и хич не се сещам за него. Embarassed От време на време го врътвам за една минута, да видя дали още работи.  Twisted Evil

# 188
Grinning всички видяхте колко съм ориентирана в последно време Grinning
Имам си папка, в която незнайно от къде съм си свалила BR заедно с хранителния план, фитнес план и някакъв друг документ "сритай метаболизма си за 7 дни", обаче нещо въпросния календар не го виждам.
Може ли линк към него ?

# 189
То е едно и също - понеделник и четвъртък едната тренировка, вторник и петък другата, сряда и събота кардио. Тренировките се въртят всеки две седмици, кардиото - веднъж в месеца.

# 190

Календара за Body Revolution

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 13:40 от kate-aqua

# 191
Днес един час 100 подскока на въже, 90 sit ups, 80 walking lunges, 70 повдигане на пръсти, 60 rolling squads, 50 weight squats, 40 лицеви, 30 бърпита, 20 и 10 забравих вече и накрая 1 миля бягане. После останах на втората тренировка - степ аеробика. Следобяд съм 2ч на тенис, вчера с момичетата извън тренировката си спретнахме чудесна 3ч игра. Демек вече започнахме чат-пат да уцелваме топката, че и да я вкарваме в корта след това Joy

# 192
  • София
Момичета, съжалявам, че се включвам така ни в клин, ни в ръкав...Искам да попитам дали някоя от вас има информация къде може да се види програмата на Крисмъс Абът?  Мерси предварително!!

# 193
Да, правите коледни сладки и Ви няма никакви!

Sprinkles, щото опипва мацките, като им показва упражненият Flushed

Малии, отивам на обяд и чувам една: Тая какви баджаци има, а до нея един я поправа - Не, това  е мусул! Явно трябва да намаля упражненията за краката.
На 2 коледни партита ще ходя, а и прасецът ми е един път.

Вчера крака и малко пътечка. Днес мързелуване.

# 194
Jerry F, я не се връзвай! Имаме една девойка в залата, направо изписана, освен с функционалните тренировки и кросфита там ходи и на йога и бяга навън няколко пъти седмично. За мен направо на модел прилича, но един ден чувам как едни хилави девойчета я одумваха, че била грозно мускулеста в ръцете Dizzy Face. По никой параграф не е такава, просто изглежда слаба и фитната. Друга девойка в залата отказва да вземе гирички над кило за да не станела и тя мускулеста, припадам направо! Аз правя дедлифт с 24кг, че няма по-тежък лост, тя с 2 по 1кг и се дърпа.

Аз си продължавам с моите си неща, само бягането намалих, заради повече странични неща (като риболова), но ще се върна и към него.

Общи условия

Активация на акаунт