Тренировки в домашни условия - 90

• 71 919
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • 1st floor
Аз правя дедлифт с 24кг, че няма по-тежък лост, тя с 2 по 1кг и се дърпа.

Joy Представих си я девойката!

Аз не отчитам нищо тия дни. Налегна ме зверска хрема плюс ужасно главоболие. А като си наведа главата, усещам болезненост и в лимфните възли под ушите. Sad Не мога с тия болежки да си причиня подскачането на Шон, а и мисля, че имам нужда от почивка на тялото. Чувствам се като пребита. Tired Лошото е, че увеличих храната и то вредната. Даже и по захарта залитнах. Чай с мед, един бъзов сироп, който над 50% си е чиста захар, а и разни почерпки в работа като прибавим...добре, че си купих широка рокля за коледното парти.  Mr. Green

Джери, на мен отдавна спря да ми пука от чужди коментари.  Mr. Green Една девойка ми казваше, че съм напълняла спрямо това, което ме помнела преди 2-3 години. Гледаше ми ръцете!  hahaha А прасци винаги съм си имала в изобилие, даже в момента не са в най-пиковия си момент, а едва закопчавам тесни ботуши. Mr. Green

# 196
Вчера почти към полунощ реших да си размърдам задника и метнах един страхотен поп-пилатес  https://www.youtube.com/watch?v=zA5jfTSv9O4&index=1&list … TN4BpjZhlkn0NtRlm и 20мин интервално вело! Относно пилатеса -толкова ми харесва този тип натоварване напоследък ,че се замислям дали да не си взема програмата,някой има ли я да даде отзив?

# 197
Nfb, аз много не правя упражнения с Кейси, защото 1/доста бърбори/не ме дразни самото бърборене, но паузите стават твърде дълги/ и 2/като цяло програмите й са ми малко леки. Пилатес правя с Ева Ходаковска. Пускам една програма от ютюб https://www.youtube.com/watch?v=8BIKde7lfdI .Във вконтакте се намират още Slim Fit, Secret Pilates и Skalpel Wyzwanie/тази е най-трудна, има една безкрайна серия в опора, която никога не съм правила без почивки/. popsugar също имат някои пилатес предложения. това ми е любимото https://www.youtube.com/watch?v=AXz0yZIq40U .
И на мен са ми малко смешни мацките, които се упражнявават с гири от половин и едно кило, а ръцете им се веят от вятъра, като вървят. Искам обаче да отбележа, че в случая на Джери и мъжът е гледал и явно е оценил нещата правилно.
Иначе и аз съм хремава, почти не тренирам и ям сладко/от шести ме изкушават в службата с шоколадчета, а току-що погълнах за закуска една следновогодишна сладка баничка с късметче/,но  пък съм отслабнала над килограм и половина. дано не са само мускули и вода.

# 198
Звездичка ,много благодаря за инфото  Hug Кейси я правя задължително на MUTE   Mr. Green

# 199
  • Бургас
Аз пък много харесвам Каси и дори бъбренето и не ме натоварва, много позитивна ми е  Heart Eyes Повечето и клипчета са кратки, но в месечните си програми тя ги комбинира по няколко за да станат около 40 мин. и тогава действително се усещат добре  Peace отделно има и няколко предизвикателства, които са ми много любими. Не мога да я правя дълго време, че много от движенията са ми еднотипни и имам чувство, че првя все едно и също, но когато е "от време на време" я усещам като глътка свежест. Иначе май повече харевсвам Линда и когато ми се прави по-дълго пилатес бих се придържам към нейни тренировки.

No_frame bitch, не зная дали дали Каси има програма, но всеки месец тя пуска месечен календар е комбинация от клипчета, който да направиш за дена. Откровено казано на мен не ми харесва защото ако днес правя корем /на пример/ трябва да направя 3-4 нейни клипа, които са ми почти еднакви и това ми е досадно. Другото, което не харесвам е, че от компютър не мога да отварям директно клиповете от календара, а трябва да ги търся с нейния канал /с приложение от тел обаче май става/ Това например е октомврийският и календар http://www.blogilates.com/wp-content/uploads/2017/09/Oct-Calendar-Final.pdf
РЕДАКТИРАМ! Вече може да се влиза от календара в тренировките! Преди и да е можело, то аз не съм успяла, дори не съм разбрала, кога вече тази опция е заработила и при мен, тъй като не следвам програмите и  Blush

zvezdi4ka14, много ти благодаря за съветите и предложенията за тренировки, които споделяш тук  Hug Изключително си ми полезна.

# 200
  • here, there, everywhere
Яна, трябва ли да се абонирам за календара на Кейси? Как да стигна и до другите календари.

# 201
  • Бургас
помня, че преди години направих абонамент  Thinking сигурно е някъде на са сайта на блогиатес. Намерих, направи си регистрация в розовия панел http://www.blogilates.com/post-protected-login-page/?12102017
Ще получаваш всеки месец календара, а ако са ти любопитни старите мога да ги потърся и да ти изпратя линкове  Peace , на мен ми идват скучни и монотонни, но на теб може да ти допаднат  Peace

# 202
Лелеее не зная как да ви благодаря момичета,супер ценна информация

# 203
  • here, there, everywhere
Супер, мноооого благодаря. Руми явно от там е копирала идеята.

# 204
Аз продължавам с UFC Fit ,някои тренировки обаче ги пропускам . Stretch Flex-a я зарязах след 5-та минута ,някак си нямах усещане че правя нещо кой знае какво. Sharк attack също нещо не ми допадна

# 205
За днес и вчера отчитам - Кардио 3 от БР и БР 12. В предходните дни също редувах силови с кардио, че положението с храната е ужасяващо. Отделно се опитвам и малко да тичам навън вечер с кучето, но живея на място, където всички палят парно на дърва и въглища по това време и ползите за здравето са спорни.... Връщаме се вмирисани на дим.
Джери, много си си добре, не се връзвай на глупости. Аз за себе си реших, че тъй като съм много далеч от грацилна структура, по-добрия вариант е да гоня силно и мускулесто тяло от слабо и фино. Защото второто никога няма да постигна, а в първото има вариант да изглеждам сносно.
Непо, стискам палци да оздравяваш бързо Hug
Правих веднъж и аз пилатес с  Ева Ходаковска и много ми допадна. Даже може след малко пак да направя, че изядох сигурно половин тава печена тиква Embarassed Поне захар нямаше....
От 22 декември до 5 януари съм в отпуска и ако измислите нещо в този период за планинска разходка, обадете ми се Simple Smile Ходи ми се и малко на фитнес за разнообразие и сигурно тогава ще пробвам, ако не ме домързи да губя по два-три часа дневно.

# 206
Кейт, и аз не харесвам Shark Attack и Fat Burner, а коремни отделно принципно не правя. Ако все пак търсиш нещо за замяна на тренировката за корема, най-много ме е впечатлила abs ripper от p90x, но опитът ми е доста ограничен. За разтягане харесвам active recovery от core de force, но обикновено си правя някаква йога.
п.п. а ето варианти за замяна на Shark Attack и Fat Burner. със сходна дължина са и основно със собствено тегло. https://www.youtube.com/watch?v=Z1LeHynYZLk&t=1461s
https://www.youtube.com/watch?v=XIeCMhNWFQQ&list=PLI37FJmOtr … CQlj&index=20

Последна редакция: нд, 10 дек 2017, 19:35 от zvezdi4ka14

# 207
Звездичка, като енциклопедия си ! Има ли нещо което не си пробвала?  Simple Smile  Благодаря за предложенията !
И от чисто любопитство да попитам- коремни защо не правиш?

# 208
Благодаря Ви, момичета. Ама тая дума баджаци не бях я чувала с години Yum Винаги на инструкторите съм казвала, че искам мускули, отслабването само ще си дойде ... ако спра някога бирата. Което май е някъде в далечното бъдеще, или никога.

Аманда, аз ли не се справям, ама един емотикон прегръдка не мога да сложа. И аз съм за планинска разходка, независимо къде. Трябва да помислим къде е хубаво за зимна разходка. Аз от 22 до 3 съм отпуска. Давам молбата на шефката, тя, ама може да не те пуснат, че много хора ще излизат тогава. Да, без мен ще загине производството на Актавис. Но пускали новите в и без отпуска около Коледа.

Звздичке,  то и аз го оцених правилно. Ебати тялото има Simple Smile Май трябва да се огледа подробно Simple Smile

Мαрия, и аз гледам едни девойки се мотат с по едно кило гири и симулират, че правят нещо, Аз на детлифта съм на по 20 кила, че просто и като при теб няма по-тежък лост,

Непо, то на нас планините не ни прощават по тея крака, И аз така, нали си ходя от малка по планините, тоя прасец само се увеличава. Бързо и успешно оздравяване!

Та аз почивах 2 дни, един ден полагаемото, дчвера заради МЦ. Аз тренирам в такова състояние, но много, много тече. Сега затръгвах до работата. Само да си пусна отпуска, че с тея бели панталони ще съм един път шубе, нали се сещате защо. Добре, че шефката е от тук и ме върна на спирката да си ходя. Ще ми пуснат няколко дни отпуска.
Обаче аз идиотът пак си мисли за фитнес Simple Smile

# 209
Добро утро в понеделник.

Днес започвам с хибридният календар на Руми.
Отчитам Дупемания 5 + мини 5 - около 33 мин. общо.

Смятам да ги съкратя във времето до 31.12, за да видя какво ще постигна до тогава, че после започвам да ходя на канго джъмп и тапаут. Поне това съм си избрала.
Ще направя 30 тренировки за 20 дни, защото ми остават точно толкова до края на годината.
Прочетох доста и за двата вида тренировки. Кангото е на 100%, че ходя, но тапаута ако не ми хареса, може да го сменя.

Ако някоя от вас е ходила, моля да сподели мнение. Flowers Tulip

Общи условия

Активация на акаунт