Тренировки в домашни условия - 90

• 71 928
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Да, Дана, кажи за гирите, за да си помечтая и аз.
Иначе - определено модел №3. Клошът сякаш за мен е измислен.

# 226
Много сте мили, но 170/50 ги поддържах целогодишно, когато бях на 30+, но не и на 40++ год. А любимите №26 са бойфренд кът, та изобщо не ги броя, след като опъвам до скъсване други, които са №28.... изобщо това с номерацията ме дразни неистово, всяка фирма си има нейна, за капак от модел до модел в рамките на една фирма пак има разлики и то не малки. Иначе съм си чист тип 3 и добре, че не си мерим целулитите през Януари... Simple Smile))))

Да, трябва да се чете, трябва да се работи по себе си, а с възрастта идва и едно поумняване и улягане, което е много хубаво, защото спираме да си жертваме здравето и да се лишаваме напълно от благините в живота в името на метъра и кантара. Да не споменавам пък, че се налага да се намери златна среда между гъз и бръчки Grinning щото не сме френски президентши всичките все пак!
Отложихме ваканцията за средата на Април, което много ме радва; броя калории от седмица и кроя планове как да оцелея през празниците. Много наблегнах на кардио и ми е домъчняло силно за силови, все още се назландисвам за конкретна програма, а не трябва...

# 227
Джилиън Майкълс -Кардашиян
JoyJoyJoy
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155979752097421&id=127882247420

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 19:17 от kate-aqua

# 228
Ето и оригинала - Ким Кардашиян , която е супер горда с голямото си дупе

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 19:20 от kate-aqua

# 229
ами горда ще е жената. кой знае колко й е струвало.

# 230
Усилено работя за лице аз.  Laughing Нещо много ларж го раздавам последните месеци. Откъм тЕлО включая. Сега наложих някакъв контрол над храната и ембарго над виното, но след седмица си летим за Бг, така че дисциплината ще бъде нарушена скорострелно и качествено. Дните дотогава съм ги отредила за дъъълги йоги, след това, от 4 Януари започвам отново календарите и тренировките на любимата ми Крис Фрейтаг. Агент, интересно ще ми е да споделиш като решиш с какво ще продължиш след кардиото.  Hug

# 231
  • 1st floor
Отчитам Speed 2 рано сутринта. Не посмях да отворя прозореца, защото все още съм леко болна, в резултат на което запотих стъклата на прозорците в хола! Mr. Green В през нощта не се пуска отопление и температурата сутрин е около 19 градуса. И пак ми идва множко за Шон. Винаги сутрин тренирам на отворен прозорец, дори в най-лютата зима. После ми се карат, че изстудявам апартамента!  Laughing

# 232
На мен чудесно ми се отразяват пролетните температури тези дни, върти около 10-15 градуса сутрин. И в залата е горе-долу колкото и навън. Вкъщи отварям прозорец все още, защото вечер паля парното заради децата и е топло. Но като хване студа, няма шанс, на жеги издържам, но на студ хич. Дори само за разгряването ми отива три пъти повече време.

Днес правихме буут камп уъркаут. Довечера ще се отдам на новата си страст - риболов на калмари и после имам тенис!

И на Агента, и на Непо не се връзвам на приказките за килограми и мерки!

# 233
Не знам дали дядо Коледа ме е разбрал, даже и писмо писах. Пратих и линк към онлайн магазина, вклЮчително и талон за отстъпка. Знам, че на дядо Коледа трябва да се казва директно, а не с намеци. Той пък милият се учуди, че искам "професионални гири" и на мен защо ми трябвали толкова големи тежести (те като че ли са по 50 кг  Rolling Eyes). Така че не знам какво ще има под елхата в крайна сметка.
А иначе бих се зарадвала и на едни Stairmaster. Flutter

Тили, ти пък също комбинация от типОВЕ се изкара. Grinning

# 234
Още се подмотвам аз да опъна постелката, а то ракиено време станало. Мързи ме и туй то. Пък и половинът работи от вкъщи днес и само ме разсейва. А и още чакам да ми послегне късната закуска. Оправдания- на лице.  ooooh!

Непо ще рече човек, че и нея не сме я виждали и не знаем щО за гадже- трепач е.  Hug
Дана, така е- на дядо Коледа и въобще на всичко в мъжки род най- добре и най- лесно е да му се говори с конкретни линкове, визуализации, цифри. За да няма двустранно неприятни изненади.
Като брутален практик овладях тази тактика в ранна детска възраст. Още с баща, да съм била 10 годишна тогава, комуникацията на тема подаръци протичаше кратко и ясно:
- Колко?- леко притеснен поглед.
- Х цена!- опитвам се да съм спокойна, лежерна и над нещата.
- !!!- леееко приповдигната вежда; вадене на портфейл.- Хайде и да се похвалиш после!

С мъжа ми току що преговорихме списъка ми за тази година. Дори се чувствам леко прецакана- нещо прекалено спокойно прие нещата.  Rolling Eyes

Тили, ти пък също комбинация от типОВЕ се изкара. Grinning
Реалист съм, зат'ва.  Laughing

Последна редакция: ср, 13 дек 2017, 14:29 от Анонимен

# 235
И моят вирус мутант още не ме пуснал, но се връщам полека-лека към тренировките. една седмица ще я карам по-спокойно, за да не си докарам мускулна треска точно преди празниците. за днес - strength от clean weak.

# 236
Все пак съм с мускулна треска на краката, така че днес се отказах от кръговата тринировка и направих леко кардио - Train Like a Contender  на Кели Кофи-Майер. Днес дори включих уелбокса в борбата с мазнините. Дано помогне. Сега отивам да се разтягам с йога.

Последна редакция: пт, 15 дек 2017, 01:00 от zvezdi4ka14

# 237
  • 1st floor

Непо ще рече човек, че и нея не сме я виждали и не знаем щО за гадже- трепач е.  Hug

Ох, ТиЛиии, минАла съм покрай гадже-трепач! Mr. Green Hug

За днес отлагам тренировката. Ще я преместя в неделя, че нещо едва гледам и мърдам. Чувствам се много изморена и не си доспивам. Довечера съм на фирменото коледно парти, а утре пак на работа. Crazy

Не можах да реша с кои обувки да ходя и пращах снимки на едната зълва. Отговорът нямаше нищо общо с обувките - Как мога да стана и аз мускулеста като теб, но да не ставам от дивана? Joy

# 238
  • Варна
Здравейте момичета, аз за последните 9 дни отчитам 2 тренировки 21DFExtreme, 3 пъти танци и 5 тренировки по плуване. Като чета, все едно съм стояла пред телевизора. Имам усещането, че съм се поприбрала малко, не съм се мерила, в понеделник ще го направя. Ям абсолютно нередовно и хаотично, но поне в разумни количества. Вие планирате ли си храненето за деня? Аз по едно време въвеждах във фитнеспала, но в края на деня винаги имах надвишени мазнини /основно/ или въглехидрати. Това до някаква степен ме демотивира. Не мога да преценя в какви пропорции да са М/В/П, може би за кратко време спазвам някакъв режим и тялото не успява да реагира.
Хубав ден и приятен уикенд на всички.

# 239
Всеки ден правя по две тренировки и така съкратих от две седмици на една. Общо 10 тренировки ФИТ 30 и Дупемания за седмицата. Събота и неделя ще почивам.
Много ми харесват двете програми на Румяна. Особено Дупеманията.

Днес отчитам ФИТ 08, ФИТ 09 и ФИТ 10
Размазах се.

Общи условия

Активация на акаунт