Тренировки в домашни условия - 90

• 71 938
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Днес в залата добре започнахме с табата, обаче по едно време тока спря и отиде ритъма. Добутахме го до края, но не ме измори. Следобяд имам тенис.

# 241
Продължавам да съм с мускулна треска. На квадрицепса И на подбедрицата, така че вървя като трансформър и мога да тренирам само торса. За днес - ACE HIIT Upper Body с Крис Фрайтаг.

# 242
Непо, Агент, като ще дойда да ви чета едно конско.
Момичета, не ги слушайте!
Непо, ми така де, като имаш обувки, избираш. Аз имам само едни официални с 12 см. ток.  Времето минава, те си влизат  и излизат от мода. Страхотна си на партито!

Скрит текст:
Аз вече съвсем официално съм безработна. И така съм се отчаяла, а вместо да е обратното да кипя и да се разнообразявам и да ходя на фитнес. Аз нищо. Ще взема да си се напляскам и да се стегна Flushed

# 243
Джери, я не се вкисвай. Тъкмо ще имаш време да си обърнеш внимание край празниците,  а работа все ще се намери. Не си го слагай на сърце, а върви да преслушаш човека с доброто телосложение във фитнеса.

# 244
Джери, спокойно, ще си намериш по-хубава работа. В твоята област винаги се търсят хора. Звездичка е права, че сега е време за мързелуване, разходки и фитнес. Дано успеем нещо да организираме скоро и да се разходим в снежната планина. Само  трябва да си купя някакви подходящи дрехи и обувки, че както винаги нямам... особено като за зимна планина.
Непо и Агентката сигурно нарочно пишат таквиз работи, за да комплексират останалите. Не им се връзвайте, страхотно изглеждат. Непо, супер си на партито. На нашето подобие на коледно тържество,   повечето жени бяха по дънки и пуловери или с обичайното им дневно облекло. Добре, че не облякох рокля, а риза с панталон. И те бяха леко мислени като за коледно тържество, но поне не изглеждаха супер нелепо на фона на дрес кода на останалите....
За вчера отчитам БР 8, а преди това няколко тренировки от ФБ - тази и подобни https://www.fitnessblender.com/videos/get-strong-upper-body-work … h-descending-reps
Започнах да ям по-безразборно и ми се появиха предишните стомашни проблеми. Трябва пак по-сериозно да обмислям храната.

# 245
Тази тренировка от ФБ ми напомня Pyramid Upper Body на Кети, но там е пълна пирамида/12-10-8-10-12 повторения/. Хубава е, но нямам подходящи тежести за големите мускулни групи, даже с утежелителите за ръце стигам само 9 кг.
Вчера пак правих кардио - MMA Shred от Core de Force, но днес мускулната ми треска вече съвсем я няма и ще мога да включа пълноценно и краката.

# 246
Днес отчитам Дупемания 14 и 15, както и минитата към нея. Общо 60 мин.

Някоя от вас има ли втората книга на Инес и има ли отзиви за нея?

# 247
  • София
Някой дали си е купувал абонамент за beachbody on demand или пък да сте поръчвали от тяхното shakeology? Покрай 21dfx се запалих по Autumn Calabrese и се колебая дали да не си платя за предстоящото 80 days ibsession, но заедно с добавките.

# 248
  • 1st floor
Приключих с Бета и от днес започвам Гама от Т25. Тренировката за днес - Speed 3. Speed 2 ме изпотяваше, но не ми беше трудна. Тройката обаче ме озори, дори се наложи да модифицирам едно от упражненията във втори кръг. Crazy С храната съм ужас - и като количество, и като качество. Обаче кантара показва (все още) под 50 кг. Увеличих въглехидратите, кардиото в Бета беше по-малко (заради силовите) и цикълът ми този месец беше ОК. Имам един месец с Гама и после се чудя какво да правя.  newsm78 Най-вероятно ХиЧ с по-големи тежести от миналата година. Mr. Green

Джери, не знам какво се е случило, но искрено ти пожелавам да си намериш много по-добра работа!  Hug

Момичета, благодаря за комплиментите, ама хич нямах време да се оправям за коледното парти. Направо от бюрото се вдигнах и отидох след 10 часов работен ден. Нито време за прически, нито за нещо друго имаше. Прибрах се в 3-4 и станах в седем, защото малкият беше на олимпиада по математика. Малко след него и аз потеглих за работа. Crazy И така ми се събраха не-знам-колко-часа с три часа сън. Crazy Отделно обувките ми видяха сметката, защото се оказа, че ми се свлича напред крака и отзад а-ха да ги изгубя някъде.  Mr. Green Справих се някак си де! Даже успях да се вихря почти цяла вечер на дансинга вкопчила пръсти в пустите обувки, да не останат някъде... Joy Добре, че поне мускулните крампи ме подминаха.  Joy

Коледното ми настроение хич го няма и с годините става все по-зле! Само Бъдни вечер чакам с нетърпение, другото ми е омръзнало до безкрайност. Дано времето малко се стабилизира. Вчера не посмях да се кача на Витоша и после жестоко съжалих. Горе е било приказно красиво, като гледам снимки. Heart Eyes Аманда, отивай в Декатлон - там има доста прилични зимни дрешки и обувки на съвсем нормални цени.  Peace И давайте да мислим по-конкретна дата. Аз смятам още този уикенд да съм горе, дано времето не ми провали отново плановете! 

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 09:34 от НеПоКоРнА

# 249
Gaja, аз пробвах една тренировка от a little obsessed - legs,  и не беше особено трудна, но и тренировките от a little obsessed се предполага да са по-леки от самата програма, нещо като загрявка са. Иначе за BOD и Shakeology можеш да погледнеш отзивите тук/по-скоро в коментарите, не в самите статии/.
http://dysfunctionalparrot.com/health-and-fitness/review-week-hard-labor/
http://dysfunctionalparrot.com/health-and-fitness/recovery-drink/
Мисля, че BOD е доста добро предложение, тъй като ти дава достъп до много програми, но погледни внимателно вариантите за безплатен пробен период и за прекратяване на абонамента, тъй като след месец-два може да искаш да минеш на нещо друго. Shakeology според мен не си струва, но и аз по принцип избягвам добавки като изключим някои витамини. Най-много да използвам дехидратиран яйчен белтък веднъж на десет дена.

# 250
Преди год-две някой в темата май се превъзнасяше по добавките на Бийчбоди и от чиста спортна злоба потроших 1 час време да им сравнявам състава с този на подобни на пазара продукти. Оказа се, че протеинът с марката на кварталният ни супермаркет беше почти идентичен с този на Бийчбоди само за 4 ПЪТИ по-малко пари... за какво го пиша това... ползвайте Гугъл преди да трошите пари подмамени по маркетингови трикове!

Джери, какво стана!?!? Стискам палци бързо да намериш друго... уффф, и то след толкова тичане, местене, етц.

ТиЛи- задължително!

Аманда - вече знаеш разликата Simple Smile

Непо - все едно аз съм го казала това за празниците "Коледното ми настроение хич го няма и с годините става все по-зле!" Да не споменавам, че от екстроверт се превръщам в някой, който хич няма нужда от хора, че да се чуства добре...

и

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 17:09 от Agent Provocateur

# 251
След една седмица боледуване (настинка - нищо сериозно, но достатъчно да ме омаломощи и да не тренирам) се завръщам.  За днес БР5. Тази седмица ще трябва да я поскъся, защото от петък сме на ски (дано има сняг, де  - ако не ще сме на минерални бани -хаха). Мисля да направя БР5/6/5/6 и един-два пъти да отида да бягам. Тази седмица приключвам с ротацията 5/6 и от следващата (живот и здраве) минавам на 7/8.   Храната ми е празнична Flushed

След БР, мисля да се метна на А Little Obsessed и после на 80 Day Obsession. План имам, изпълението да видим как ще е ... Гледам в нета последователите на Autumn са изпаднали в паника как ще следват хранителния режим на програмата. Режимът предполага да се яде преди и след тренировка, което е трудно, ако се тренира рано сутрин или късно вечер.  Разбирам ги хората, защото и аз няма как да си променя времето за трениране.  По принцип тренирам в 5 сутринта.  Няма как да стана в 3:30 да си хапна - хаха. Но чак пък такава истерия да ги обземе ... Или мислиш как да си промениш времето за трениране, или правиш колкото можеш и така.  Да, резултатите няма да са толкова добри, но по-добре от нищо.

Бях пробвала Shakeology.  Хареса ми, улеснение е - правих си шейк сутринта и закуската ми беше готова. За съжаление не мога да оправдая цената ... Има други варианти, просто трябва да се търси и сравнява, както каза Агент. Ето на прима виста каква статия откривам - https://www.altprotein.com/shakeology-alternatives-3-excellent-s … tute-supplements/

Джери, успех, мила! Наслади се на времето и се отдай на себе си!

Непо, браво на теб!

# 252
Ммм, БР5, смъртоносна серия за трицепсите.
Вчера, по странно стечение на обстоятелствата, правих Shakeology 50 с Таня от програмите на Шон. Днес - две двайсетминутни програми от Beachbody the 20s. Тази с Шаламар не беше лоша и се изненадвам, че не тя, а Мегън Дейвис е спечелила конкурса.

# 253
  • 1st floor
Сутринта се събудих с лека МТ от кардиото вчера! Mr. Green За днес - Ript up. Май се надцених с петте кг, като включих само за две упражнения три кг гири. Накрая едва си вдигнах ръцете за разтягането. Crazy Супермените ги правих без тежести, защото не си извадих пясъчните. За другия път ще ги приготвя.

Между другото ми се губи една тренировка от Гама.  newsm78 Extreme Circuit. На флашката съм записала подобната от Бета - ако не я намеря, нея ще правя.

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 08:55 от НеПоКоРнА

# 254
Здравейте, аз си ви чета, но нямах какво да споделя. След седмица и малко пълна дезорганизация, днес най-сетне се стегнах с едно такова от ФБ https://www.fitnessblender.com/videos/total-body-strength-workou … otal-body-burnout

Джери, човек понякога има нужда от време и свикване с новата ситуация Wink Ще си създадеш свой ритъм скоро.

Хубав ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт