Тренировки в домашни условия - 90

• 71 950
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Непо, тази тренировка със сигурност я има във вконтакте (да не те плаша, но почва доста ударно - подскачат с гирички за загрявка; аз не съм я правила, но погледнах началото).
От мен днес - Kettlebell Drills с Пол Катами. С храната нещата са много зле, вчера беше поредната предпразнична кулинарна оргия. Единственото хубаво нещо е, че следващата е предвидена чак за четвъртък, т.е. имам малко време да огранича щетите.
Като си преглеждах колекцията, попаднах на една тренировка за корем на Трейси Андерсън, която препоръчвам, ако някой си търси нещо за долна част на коремната стена(но да се избягва при проблеми с тазобедрените стави) - Precision Toning, Abs.

# 256
Благодаря, момичета! Flowers Hibiscus Purple Heart
Аз основно се върнах заради баща ми, че хич не е добре. Имах висока заплата в Дупница, ама не признават трудовия стаж. А удръжки милион, даже за телефоните им, а .... и за мерцедесите на шефовете.
Робски условия на труд.Все пак не могат да ме принизяват като една лаборантка и по цял ден търчиш безмислено да намериш нещо си там. И заплатата не ми беше по фиш, а 500 лв. надолу. Утръжки още повече от нормалните по КТ.
Както и да е разби ми се нервната система от крясъсите там, а то си беше нещо обичайно да си викат с обиди. Ей, аз съм нежда душа и имам достойнство.

А, на борсата съм Money Подадах молба и документи за 3 места тук, баш за биотехнолог, а какво стане, че съм и на 47 Flushed

Захванах се с младежа тук, ей много лош (ама бонбонче Flushed)  и една програма имам, друг тип е. Повече кардио. То не бяха качване върху столове, катерачи (за упражненията де Sweat Smile). Накрая едвам дишаша казвам - Ще има и пътека нали. И той - 30 минути. Много добра тренировка, а и свърших за 50 минути. Преди само се мотах по уредите 2 часа.

Аз съм готова за планини. Да видим какво ще е времето и да видя кое гадже да товмозя да спя при него. Плана е подходяща, но ако има сняг няма да е утъпкано. Айде и аз ще мисля. За Витоша е хубаво сега сега от Златните до Камен дел от тамо може и Черни връх да качим, ама транспортът! Защото няма да се върнем на същата точка, а може да си се върнем до Златните.

Малко дълго стана.

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 05:23 от Jerry F

# 257
  • 1st floor
Аз още не съм си  купила гети, не мога да реша какви - Ташев или Зайо.  Mr. Green И трябва да е утъпкано.  Laughing На мен явно на Черни връх ми е хвърлен пъпа, защото все на там ме влече. Особено зимно време без мъгла. Какви гледки има, ехааа... Heart Eyes

zvezdi4ka14, благодаря. Ще си търся паролата за ВК-то, че не съм влизала отдавна там. Hug Днес ще правя пирамидалната.

# 258
Ташев:star2:
Момичета, аз знам че всичко е много свързано и едното без другото не може, но според вас дали спорта или храната има лек превес в извайването на тялото, т.е. ако има ден в който трябва да изберете, поради например липса на време или енергия, в какво ще я сложите в спорт или намиране/приготвяне на храна. И в дългосрочен план, кое като цяло следите повече

# 259
Духче, много е относително. От моя 10 годишен опит мога да кажа, че ако тренираш редовно и вече имаш изградена основа, можеш да си позволиш малко да чийтваш с храната и дори да пропуснеш тренировка 4-510 дни, няма да има фатални последци - мускулите имат памет. Но, за да си позволиш да избираш едно от двете, трябва нещо да си постигнал първо. Защото ето ти два примера:

1. майка ми - не е спортувала никога (осве като млада в танцов състав) - сега се ограничава откъм храна, но няма никакво движение и я смъкне малко, я не. Преди караше колело до работа и беше смъкнала.

2. Аз - предвид състоянието ми не мога да си позволя чести или тежки тренировки - 3-4 (макс 5 пъти) седмично, правя по 25-30 мин ниско интензивни или силови ( с малко тежести). Т.е. сравнено с преди е много по-малко, но си спазвам хранителен режим като преди - т.е. избягвам тестени, сладки, пакетирани и други боклуци. Да, позволявам си ги по-често, угаждам си малко, но малко - главно плодове, салати и протеини (месо, пйца и т.н.). Ами качвам си, разбирам се, но определено се чуствам тонизирана, не ми се е отпуснало тялото и се надявам до 9-тия месец да съм така.

Та, трябва да видиш твоето тяло на кое как ще реагира, но без ограничение И спорт - няма да стане Simple Smile

# 260
Джери, в Дупница в Актавис ли си работила?

# 261
  • 1st floor
Peace

Само размерът ме притеснява. Ниска съм и не знам какъв да поръчам.  newsm78

Днес като пуснах флашката се оказа, че въпросната ми липсваща тренировка я има, но незнайно защо файлът е кръстен Cardio Extreme. newsm78 Иначе, като я пусна си изписва в началото на видеото, че е Extreme Circuit.

# 262
Непо и аз съм ниска.. 160 съм, не зная какъв размер би ти паснал. В спортепо може би има за проба? Ако си от София де.

Орхидея :* Напълно съм съгласна със всичко казано от теб, едното без другото не може. Ще усиля тренировките и по-скоро постоянството с тях. Аз си имам крачета, но са поносимо зле - 56 е обиколката, но съм ниска. По-скоро имам корем и ръце големи. Имам и увисване в корема и ръцете, свалих 50 кг., после върнах 10 (но това се случваше в продължение на години - нищо не е било за месеци), в тренировки веднага виждам ефекта. Спортувала съм почти от самото начало на режима, но в годините, в които качих 10 се позанемарих с тренировките. Сега в последната година опитах пак всичко познато ми като хранене и ефект нямам. Надявам се, ако отново наблегна на по-сериозно трениране и нетолкова обсебващо мислене за храната (кое, кога, колко, какво), да имам по-сериозен прогрес.

# 263
Духче, със сигурност ще имаш, ако подновиш сериозно тренировките. Аз никога не съм брояла калории, ама никога. Това, да си слагам храната на везнички и да тегля всяка хапка е тотален абсурд за мен и отказвам да си пропилявам ценни моменти от живота в тази глупост. Ефект има и без такива крайности и при сериозно трениране няма нужда да мериш всяка мандаринка, преди да си я сложиш в устата Grinning

# 264

DiDi§, да.ама и това ми стигаше.
Преместих се, вече съм до онзи готиния фитнес на 5 минути -:)

# 265
За днес BR5 oтново.  Вчера БР6.  Прави ми впечатление, че изпълнителите в залата имат доста лоша форма на много от упражненията - поне на БР5.  Моите "молитви" за сняг май бяха чути - днес ми слагат зимните гуми и утре заминаваме на ски SkiSkiSki

Дух, трябва баланс на храната и тренировките.  Да не забравяме, че и генът играе голяма роля. Умерено хранене и умерени тренировки работят при повечето хора, които нямат фикс идеи да имат 6-pack, т.н.  Факт е, че изчистеното хранене и приготвяне на храна, не би трябвало да отнема повече време от приготвяне на други храни.  Аз не бих изключила напълно тренировките. Поне 3 пъти на седмица по 30 минути за поддържане не тонус + ходене в ежедневието.

# 266
Ташев:star2:
... според вас дали спорта или храната има лек превес в извайването на тялото, т.е. ако има ден в който трябва да изберете, поради например липса на време или енергия, в какво ще я сложите в спорт или намиране/приготвяне на храна. И в дългосрочен план, кое като цяло следите повече

Зависи какво разбираш под "извайване на тялото" Wink Ако си слаба като чироз и под извайване разбираш покачване на мускул и придобиване на форми - това се постига по начин различен от този, който би ползвала, ако по рождение/генетично си пухкава и винаги целиш първо сваляне на мазнини и после стягане на мускулатура. Ако по рождение си мускулеста, но си се заинатила да си супер слаба и моделоподобна това също е различен сценарий.

Аз никога не съм брояла калории, ама никога. Това, да си слагам храната на везнички и да тегля всяка хапка е тотален абсурд за мен и отказвам да си пропилявам ценни моменти от живота в тази глупост. Ефект има и без такива крайности и при сериозно трениране няма нужда да мериш всяка мандаринка, преди да си я сложиш в устата Grinning
Безкрайно ме забавляват подобни "информирани" и много категорични изказвания Simple Smile А според теб в рамките на "25-30 мин ниско интензивни или силови ( с малко тежести)" колко мандаринки изгаряш? И би ли нарекла режима си "сериозно трениране"?
Отговор: 1 твоя тренировка = приблизително 3 мандаринки, при повечко зор и тежести - почти 4 бр.
Можеш да не ми отговаряш. Подразниха ме директните ти епитети и в момента се заяждам с теб Simple Smile

# 267
  • Варна
Ееееее, Агент, много грубо от твоя страна. Къде видя директни епитети? Момичето си казва мнението просто. Ти явно не приемаш такова, което противоречи на твоето.

# 268
Спринкълс, на мен ми правеше много силно впечатление лошото изпълнение в третата част на програмата, особено в бр 11. Някои мацки основно се търкаляха по пода.
Дух, за грамажа храната определено има по-голямо значение. За да отслабнеш,е нужен калориен дефицит, а 60-70 процента от калорите отиват за поддържане на основните жизнени функции,т.е те си вървят при всички хора. Спортът е по-скоро за оформяне на тялото,за стягане на мускулатурата. Всъщност в някои случаи прекомерните занимания могат дори да дадат обратен резултат,ако напр. изгладняваш твърде много след тренировка и изяждаш повече от изразходваните калории.
Това не значи да зарежеш тренировките. Тогава би се получил ефектът на грозното слабо/много често наблюдаван при мъжете след определена възраст/. Просто не разчитай само на спорта за отслабване.

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 20:00 от zvezdi4ka14

# 269
Ееееее, Агент, много грубо от твоя страна. Къде видя директни епитети? Момичето си казва мнението просто. Ти явно не приемаш такова, което противоречи на твоето.
Проблем с мнения различни от моето нямам и никога не съм имала и винаги ми е било интересно да науча нещо ново, различен начин да се постигне цел или да поспоря по даден въпрос. Стига мнението да е базирано на адекватна информация и добре аргументирано. Аргументи от рода на "майка ми не смъква с ограничения в храненето, но смъква с каране на колело" са абсолютно несериозни за тази тема. Епитети като "глупост" и подобни - също!

ПС Мерси, че си направи труда да ме порицаеш! Веднъж и аз да си кажа мнението просто така, директно, без заобикалки и без да се мъча тактично да не нараня нечии чуства. Според теб и твоя пост това е ОК, нали Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 20:32 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт