Тренировки в домашни условия - 90

• 71 956
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Агент, отговорът ти е сладурски и много обичам да споря по принцип, но в случая не се трогнах достатъчно, чак за спор Blush
Ако беше прочела добре, щеше да видиш частта с "предвид състоянието ми". И пак при добър прочит се разбира, че майка ми само с режим не сваля, а когато включи и движението.
Ти си се заяждай, колкото ти идва отвътре, ама поне на място да е Simple Smile
Иначе аз на теб ти се радвам много и не бих тръгнала да си го меря (егото), та чак сега ми стана забавна реакцията ти.

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 08:47 от Анонимен

# 271
Джери, изненадана съм от описаното. 2 приятелки работят там и не описват така нещата.  Едната от тях е в лабораторията.
Стига съм спамила де. 😉
Аз ще наблегна на храненето за известно време- да сваля и последните кг, които ме дразнят. Чак после ще включа пак тренировки. Когато тренирам не мога да контролирам храненето.

# 272
I rest my case Wink
Извинявам се на всички за липсата на позитивен тон в последните ми постове!
Весело посрещане на празниците!

# 273
Аз благодаря на всеки един от вас за мнението и се извинявам, ако въпросът ми не е бил на мястото си в темата. Ще скрия следващите си думи, за да не спамя темата, а ако някой иска да ми отговори - ще се радвам, тук или на лични Simple Smile

Скрит текст:
Действително, понякога след тренировка съм доста гладна, но не съм проследила дали като цяло в деня на тренировки съм по-гладна от дните без.
Под хубаво изваяно тяло разбирам - стегнатост, мускулатура леко очертана и здравословни телесни мазнини.
Калорийния дефицит на мен ми изглежда като мисия не възможна - опитах много време да следя калории - когато фитнеспал ми показва, че съм в дефицит и ми вика "браво, след 3 седмици така ще си 61 кг", все не станах - т.е. очевидно аз не умея да преценявам количеството храна и си мисля, че съм в дефицит, а не съм. Често се храня извън дома си - не само по заведения, но не у дома (на вечеря в приятеля ми, на заведение) - там нямам как да изчисля точния брой калории, а и съм склонна да се съсредоточавам прекалено много в храната. За това нещо за известно време искам да спра следенето на калории (явно и без това не го правя като хората) и да си почина психически от целия контрол, който си наложих и който не даде ефект.

# 274
  • 1st floor
Леле, момичета, какво става тук?!  Mr. Green

Моето мнение е, че храната взема превес над тренировките в борбата с килограмите. Ако ям както само аз си знам, ще сваля на кукуво лято. Способна съм да се храня по шест пъти на ден с порции за двама мъже. Винаги съм казвала, че аз съм най-ящната у нас, ММ яде наполовина. Blush Така че ми е писано да внимавам, ако искам да мога да си закопчавам дънките. Mr. Green

За днес отчитам Speed 3. Извади ми въздуха буквално... Crazy

# 275
Ditto Wink
Духче, на място ти е коментара, не се притеснявай.
Скрит текст:
Аз ти казах моето мнение и други също, вече ти виждаш сама, че само с едното не става Simple Smile Имам приятели професионални бодибилдъри и те ядат под такъв стой и двойно по-крайно тренират...но дори те прегрешават и си чийтват.
Мисълта ми е, че психическото състония често влия на отслабването - дали го спира или подпомага е друг въпрос. Вярно е, че без калориен дефицит няма да стане това с показването на мускулите и т.н., но това далеч не значи да си слагаш залгите на кантарче и да броиш всяко милиграмче. Както казах не см брила никога калории, но гледай да ядеш чиста, хубава храна повече, без боклуци. Като има и повечко спорт ще си дойдат нещата на мястото, защото ще видиш какво работи за теб по-добре и какво не. Темпото на сваляне и изчистване няма да е може би като на вманиачение по темата, но ако не ти е фикс идеята на живота да си релефна или не си вадиш прехраната така - не виждам защо да се подлагаш на крайни лишения, защото без тях няма да има крайни резултати...но пак може да има прекрасни такива Wink

# 276
Дух,  някои от моите трикове за справяне с глада: много зеленчукови пюрета/  целина, броколи, спанак/, салати /напр. зелена салата,печени гъби, лук и филе -засища, а не е калорична/.освен това тренирам вечер и гледам да не ям след тренировка. Така отслабвам по- лесно.може би не е универсално правило, но поне при мен работи.

# 277
Предните дни една тренировка от  календара на Каси -долна част и  една -корем и горна част с ластици, днес-зала  Two Hearts -тренировка на мишел люин,атачвам скриинсшот

# 278
Ох, да се смея ли или да плача...
http://old.bg-mamma.com/?topic=1010693

Иначе, по въпроса за манджата и калориите, подкрепям Агентката. Да, може би беше крайна в изказването и, може би Орхидея просто се беше изразила не съвсем точно, но така или иначе броенето на калории, което беше окачествено като глупост, за сметка на много сериозното трениране и щастливия живот, няма как да сработи. Поне при 99% от хората, които познавам (без да претендират за супер тела), нищо не се случва без умерени, но постоянни тренировки и умерено, но много балансирано и броено ядене. В моно диетите, където количествата и калориите в началото нямат значение, после ти се връщат като бумеранг. Или, пак казвам, от това, което АЗ съм видяла около мен.

# 279
Съвсем на място е въпроса, отговорът обаче не е еднозначен за всички.
Културистите чийтват, но целенасочено и знаят какво правят. И чийтват публично, гадовете, и си пляскат пиците във фейса! #Cussing out Laughing

От мой личен опит мога да споделя, че загубих време във Фитнеспала, защото ключ се оказаха макротата. Ядях въглехидрати като за професионален спортист, без да тренирам като такъв. И всичко отиваше по дяволите. Аз станах човек откакто спрях изцяло млечните, захарта и пшеницата. Алкохол не близвам. Спрях да прегрешавам изцяло и краката ми заприличаха пак на крака.

Тренирах си редовно, умерено, двуразово в домашни условия и в спортен клуб (3х10км в парка, 3х бокс групова), и си седях пуфкава с целулит от 2013та насам. Всички ме помните откога се размотавам тук, и все рИвах, че не става, и не става! Вярно, на 58кг 2012 и 2013 сякаш виждаш друг човек. Ще се опитам да изровя снимките. Имам се със същите дрехи, разликата изглежда поне 10кг! Но пак си бях кИфте.
Без релеф, без плочки, без изваяни рамене. Щото храната ми не стру-ва-ше. Много ме е яд на мен си!

Кое е по-важно? И двете еднакво. Според мен.  Peace
Аз бих сложила на първо място съотношението въглехидрати/мазнини/протеини. Колко ти трябват? Не знам. И за себе си не знам. Тук се обърни към компетентно лице или дерзай на принципа проба-грешка.
Калориите са важни, но не се усвояват по един и същи начин от организма. Алкохолът съсипва всичките усилия.
Също е важно как се разпределят през деня-препоръчва се въглехидратна закуска/обяд, протеинова вечеря. Според правилата на Боб Харпър е (и не само), неговите правила са в първия пост заковани и са супер.
Мисля, че палео протокол, но наистина стриктно Whole 30 комбинирано с Шон Т25 биха направили чудеса когато има килограми за сваляне.
Това е мнение на майка на 3 деца, работеща, на 42. На 20 приоритетите са различни, както и на 30. Моята камбанария това вижда.

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 13:32 от Deziderata

# 280
БР6 за днес.  Харесват ми асиметричните упражнения в нея.  Нямам търпение да премина на 7/8 другата седмица.

Дух, мисля, че трябва да си дадеш малко почивка, да се насладиш на празниците, да обмислиш какво целиш, да помислиш какво трябва да направиш, за да постигнеш тези цели, и да прецениш дали си склонна да направиш нужните промени.  Говоря от свой опит - преди време исках да постигна невероятни резултати (както ги гледаме треньорите по снимките) и се дразнех, че не се поличава. Наивно исках да постигна зашеметяващи резултати с по 30-минутни тренировки и без големи лишения.  Ами, няма как да стане - поне при мен. Затова се замислих какво аджеба е постижимо за усилията, които съм склонна да положа откъм упражнения и храна. Сега си карам спокойно, наслаждавам се на сладостите на живота, качвам малко, свалям малко ... От време на време се замислям пак да пробвам нещо екстремно.  Сега заглеждам 80 Days Obsession - тренировките и хранителния режим. Сигурна съм, че ако следвам и двете, резултатите ще са прекрасни.  Ако следвам само тренировките - резултатите ще са ОК.

Дези, във Фитнеспал можеш да си закажеш съотношението на макротата, но си е играчка, спор няма.  Аз го ползвам от време на време и на мен ми казва как след 5 седмици ще съм фиданка Simple Smile Радвам се, че си намерила работещ за теб резултат.

# 281
  • София
Оказа се, че beachbody on demand го има само за САЩ, Канада и UK. Даже и да иска човек да си даде парите заради 80 days ibsession - няма как да стане. Та - от къде мога да си сваля хранителния режим и програмата a little obsessed ( дали са само петте тренировки в vbox?)?

# 282
Само 5 са тренировките. за храненето не знам,но ако е на принципа на 21дф с контейнерите, може би няма смисъл да го търсиш, ако нямаш контейнери.
Не можеш ли да пробваш с друг айпи адрес? Всъщност, дори да стане, сигурно ще има проблем и с плащането с кредитна карта от европейска банка.

# 283
  • София
Само 5 са тренировките. за храненето не знам,но ако е на принципа на 21дф с контейнерите, може би няма смисъл да го търсиш, ако нямаш контейнери.
Не можеш ли да пробваш с друг айпи адрес? Всъщност, дори да стане, сигурно ще има проблем и с плащането с кредитна карта от европейска банка.
Да, разрешава само определени адреси за CC , a и ще трябва прокси за стрийм-ване и въобще - не са го измислили как да ми вземат парите!
От неделя започвам a little obsessed и ще е забавано ако някой планира 80 days obsession от средата на януари да го правим заедно.

# 284
Не са само те, дори Амазон Прайм не работи, когато излезеш от САЩ, защото знаят точно колко бързо програмите им ще се озоват по руските сървери... не че това много им помага на завалиите Wink

Контейнерите на Отъмн са абсолютно съпоставими със стандартни мерки и теглилки и изобщо не са ви нужни за да следвате плана и. Добър линк по въпроса тук: https://www.daystofitness.com/21-day-fix-eating-plan/
Това, което ви е нужно е стандартните кухненски мерилки (kitchen measuring cups)...

1c = 1 cup

... Или да мерите на кантара Simple Smile)))) съжалявам, не успях да се сдържа, но някои хора милионери станаха покрай нежеланието на други да ползват кантар + таблица на калориите (или апликация като Май Фитнес Пал) и предпочитанието на хората да пълнят "прости пластмасови контейнери" за поршън контрол....1200-1500 кал дневно за жени излизат менютата и, макротата трябва да ги проверя, но по мои спомени лимитирани въглехидрати и мазнини и макрота около 40:40:20 (но последното си го гъгулвайте, говоря по спомени!)
PS От това, което аз лично съм ползвала пак МФП остава най-лесното решение за следене на макрота,  въпреки, че не помня как бяха реализирани макротата в безплатната версия.

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 00:38 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт