Тренировки в домашни условия - 90

• 71 966
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
За днес Кардио от ALO. По трудност е като Кардио 2 от БР.  Липсата на музика ми е странна.

Агент, мисля, че с безплатен 14-day trial ще имаш достъп по 80 Day Obsession. Като загледах този уикенд, пишеше, че получаваш "аll access" с пробния период.

Джери, и аз искам повече детайли!  Браво!

Много ми беше интересно да чета за децата. Личният пример е важен, но си е до дете, иначе как две деца в едно семейство са напълно различни. Дребното ми "рогато" (т.е. козирог) е определено с характер.  Сам иска и ни кара да го запишем на нещо. Ходеше на кънки на лед, сам поиска да се запише на хокей. Батко му прояви желание за хокей само и само да не изпусне. Като ходим на ски, баткото е в еуфория ако сме с приятели, докато дребното си кара с кеф без значение с кого сме. Постоянно се занимават с някакъв спорт, но проблемът при липсата на хъс е, че в един момент спортовете стават "полупрофесионални" и е трудно да намерим отбор да тренира само за удоволствие.  Ето, с хокея например (не че държа да стават хокеисти), до 9 годишна възраст всеки може да тренира, но след 9, трябва да са в клуб. Е, аз няма да го насилвам да тренира, нито пък ще плащам луди пари ако той самият не иска. И пак да кажа, не държа да стават "спортисти," просто искам да са активни и да имат нещо, което ги влече, с идеята след време да не се поддадат лесно на отрицателни влияния.  В момента имат задача всеки ден трябва да имат по 1 час някакво занимание - вчера например караха ролери, днес са на плуване, утре кънки/хокей, след това сме 3 дни на ски.

ММ преди играеше тенис на маса почти всеки ден, но след като си смени работата преди години загуби партьорите по тенис. Намери си компания за бягане и от 6 години бяга редовно, ходи във фитнеса 2 пъти на седмица, но храната му е пълна мъка и големи постижения няма да постигне.  Аз се запалих покрай него за тичането (извинение да пътуваме в различни дестинации за състезания), но след маратона миналата година и на мен ми мина меракът за бягане.

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 19:31 от Анонимен

# 511
Днес се отчитам, защото вчера не успях да се разпиша (и да тренирам Rolling Eyes)
Low impact HIIT workout from home. No equipment needed. (h20 day 4) + Sarah's Barre Body Part 1: Cardio Barre
Пускам линк към втората, защото много ми допадна и споделям - https://www.youtube.com/watch?v=DdYxUU7FQqs
Относно мъжете и тренировките силно се надявам като съм толкова примерна отново и моят козирог да "прихване" и да се вземе в ръце. В момента отново се е пуснал по течението. Бяга само в събота, което е крайно недостатъчно при липсата му на движение и височината му, както и към факта че много лесно трупа килограми.
Маги, аз тъкмо му давах за пример С Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 19:45 от ~Би~

# 512
Привет, момичета!
Най-накрая да се разпиша с отчет. Понеже се влека от модните течения и не съм постоянна - АЛО 1. Трябваше да продължа с Live to fail, че даже и да надградя нивото, но се опасявам че 1) нямам кондиция и 2) нямам мотивация да почна пак от средата.

То не беше коледна ваканция, после пък болнични се завлачих. Тамън се освестих и гръмна рутерът, останах без интернет и чаках 5 дни да ми доставят нов (става въпрос за Западна Европа! Flushed). Днес пак щях да се изнижа с някакви си неразположения, но се организирах и се запъхтях над тази ми ти тренировчица. Даже постелката ми вече беше запазила навитата си форма и не искаше да се развие. Наистина е странно малко без музика, но Autumn е сладурка и запълва празнините с приказки, които даже вече наподобяват Джилиан.

# 513
Джери, браво! Много успехи ти желая, и много доволни клиенти!:hug: bouquet

Момичета, много ми е интересно да чета за вас и децата/племенниците ви.
Моите две малки вече са на 8 и 10, от 4 години ходят на бокс- да де, подгответа са, но тренировките са страхотни. От утре започват индивидуален трениниг с личен треньор два пъти седмично (докато аз съм на бокс за големи хора Laughing).
Не можах да намеря гледачка, и се сетих, че това ще е в пъти по-добре.
Няма да ги пусна да се състезават до поне 16 години. hahaha

Големият ходеше като малък на ръгби (таг ръгби). Много ми беше трудно да влача бебетата с мен. Търкаляха се из игрището и ставах разногледа.  После порасна и ходи сам на фехтовка 3 години, но гимназията му е така зверски натоварена, че спря. Сега завършва и няма време.

Тук с хокея, футбола и плуването е страшно. Зверски наплив е, и е само за неработещи майки, или хора с баби, или бавачки, градинари и прочее екстри. На леда си в 6 сутринта. Абсурд работа за моето ежедневие. Подборът е супер стриктен, а ние си имаме специфики. Футболът и плуването са супер състезателни, само надарени взимат, а ние бяхме с проблеми.
Бокса започнахме случайно, треньорът ми ме натисна да ги доведа, а се оказа идеалната терапия. Малкият проговори след първата тренировка....За първи път чух "мама". А аз се разревах в залата.

Иначе аз съм ходила като ученичка на боен спорт в 8 и 9клас. После вече нямаше време. Аз съм музикант по професия и от 3ти клас свирех по 5 часа на ден. Спасявах си живота тогава, и не исках да изпускам време, докато съперниците ми свиреха. Исках да вляза в най-добрия клас в Академията и успях.
Спорта бе пожертван. Сега си наваксвам с бокса, защото свиря само за удоволствие и по сватби на приятелки (което също е удоволствие, разбира се). Laughing

Сега средното свири на цигулка трета година. Големия и той свири 3 години, но спря, не му се упражняваше. Така че сега след Шон Гама, метнах и една цигулка с Опус 2. Абе пълна програма имам.
По нощите ше гладя....все си обещавам, и в крайна сметка си чета. Ще гладя маняна! Joy

# 514
Аз също съм 'цели' 163см,  тренирах футбол в отбора на Гранда във Варна. Чудни години бяха! Преди това минах през народни танци, плуване, а после 5г волейбол. Вярно, че тогава дори финанси не трябваха, само желание и вашите да се навият. Последва дълъг период на работа и стрес, без нищо дори подобно на тренировка.

Преди месец бягах по 10км, днес на тениса си глътнах граматиката, направо се изумявам колко бързо губя форма. ММ може по половин година нищо да не прави и пак си седи на нивото, до което е стигнал преди паузата. Ми не е честно пък Angry

# 515
Ох, къде ги тези хора с бърз метаболизъм? Около мен слабите са слаби, защото практически не ядат. Примерно обедно меню/не по Оутъм/: 100-120 грама говежди бургер с вкус, вид и консистенция на подметка + гарнитура от около 200 грама задушени броколи или зелен фасул. Ако са решили да си угаждат, може да добавят и две лъжици ориз. Общо е макс. 300-400 калории. Подозирам, че на вечеря хрупат салата и пийват по една чаша червено. Само на закуска си позволяват кроасан или някаква друга мазнотийка.
А за децата май плуване, колело и ролери е най-добре. Особено ако и родителите ги влече, може да си спортуват заедно. Евентуално някакви танци, ако проявяват интерес. За съжаление много спортове, особено ако се практикуват по-интензивно, водят до травми в детска възраст/най-вече при по-силовите дисциплини, но  и при атлетиката познавам много хора с прецакани стави от натоварванията, да не говорим за гребците с разбити гърбове/, а всъщност важното е да са достатъчно координирани и да свикнат да се движат.
Да си призная, въобще не съм забелязала, че ALO е без музика, тъй като отнемам думата на треньорите още преди да са се показали на екрана и гледам нещо друго, докато върви тренировката. Само с танцувалните степ тренировки не ми се получава.
Иначе за днес - Кети с бонусната тренировка от Low impact Series и Джош Екс с Back and Chest Sculptor от BurstFit/тази приключи много изненадващо с няколко серии бърпита, когато очаквах да почнем разтягането/.
П.П. Джери, честито. Мого и готини клиенти да имаш.

Последна редакция: чт, 11 яну 2018, 01:09 от zvezdi4ka14

# 516
Ще мине и този период с караниците, нооооо някъде след около десетина година. Тогава вече им омръзва да се дразнят ... Mr. Green При моите от година-две дойде този момент и вече почти има мир у нас. Сега обаче наблюдавам, че се съюзяват дружно да ми лазят по нерви. Mr. Green А и да не се хваля много, че каката вече мина пубертетските изпълнения, но малкият най-вероятно ще го удари догодина... Crazy
Относно спорта - ММ е мързел, но с бърз метаболизъм и хич не му се лепи нищо. Та даже гледам по снимките, че има по-големи гърди от мен. Twisted Evil Останали са му мускулите от ерата на динозаврите, когато е вдигал щанги. Дъщеря ми тренираше плуване и овършаваше медалите по състезанията, но прекрати в осми клас, защото не смогваше в подгответо на езиковата гимназия, а и според думите й - станало й скучно. В момента има грешна стратегия с нулево движение и ограничаване на храната. Приказвам, но полза няма. Дребният е обратното - не се спира за секунда, стига всички електронни джади да са изключени. Кожа и кости е милият, лятото на морето му се личаха плочките по корема. Laughing
Непо кога минава този период ? Моите са на 15 и на 7 ,но още се дразнят и карат ,понякога ме хваща и страх да не се осъкатят нещо ,че малката в такива моменти започва да хвърля по кака си каквото ѝ попадне пред очите . Scream
Иначе и моята тийнеиджърка е със същата стратегия -без движение и ограничаване на яденето . Надявах се че ще съм ѝ за пример ,но ефекта е по-скоро обратен .Веднъж направих грешката да направя една от трениривките от Insanity в нейно присъствие ,опасявам се че завинаги я изгубих за  каузата  Rolling Eyes. Пита ме " това е някакъв вид military training ли е ?" Joy

# 517
kate-aqua, Фит 30 Румфит ли  е или е платена програма на Руми?
Фит 30 е от платените програми на Руми ,както Дупемания

# 518
Периода с караниците не минава никога. Аз и сестра ми сме на по 30 и 40 години и пак се дърляме. Една за друга в огъня влизаме, обаче майка още пошурява от нас. Племенниците на 5 (момиче) и на 10(момче) са същите. Онзи ден дръпнах една лекция как е нормално и няма брат и сестра да не се карат, но че отвъд караницата трябва да има нещо... Опора, доверие. Взех да разигравам сцени за бъдещето, големия схвана.
Като дете тренирах плуване, но ме спряха (сестра ми) и мисля че е било голяма грешка.
После започнах кикбокс на 23 много ми хареса, обаче след 2-3 години се скарах с инструктора и не влязох в залата повече. А ми беше като втори дом, изхвърлях там много болка и нерви и тъга. Липсва ми.
Сега съм на фитнес бледнер, но се чудя не е ли малко натоварването. Обмислям дали да не включва още нещо, но не зная какво?!

# 519
  • 1st floor
Моята девойка вече е на 18 (от днес  Heart Eyes), а младежът е на 13. Някъде преди година или две стихнаха сраженията между тях.  Laughing

kate-aqua, аз преди 4-5 години бях подбрала девойката и е правила част от БР и част от Т25. И двете мега модифицирани  Mr. Green . По едно време пък към 12-13 годишни взеха тя и две от племениците ми взеха, че се окръглиха от хормоните (и яденето на глупости) и искаха да тичат с мен на игрищата. Успяваха точно по пет минутки и си издишваха дробовете. Пробваха няколко пъти и се отказаха, вместо да се амбицира и да успеят да ме догонят. hahaha

Вчера правих горна част от Гама и очаквах зверска МТ днес. Имам тук-там, но не нещо особено. Май само най-зверското кардио ми се опира, заради кашлицата. Вчера се наложи да модифицирам едно от упражненията. Добре е, че в Гама няма толкова кардио. За сега ще го избягвам, че не виждам много смисъл от модификации. Ще правя силовите тренировки.

Вчера пробвах разни дрешки по магазините. Бая паласки и корем съм отпрала.  Mr. Green Купих си една черна малка рокля (поредната), която зверски очертава, с амбиция да я нося след 2-3 месеца. Mr. Green

# 520
Днес отново HIIT  Rolling Eyes

# 521
Непо, да ти е живо и здраво порасналото момиче! Нека е щастлива и много успехи да жъне, с каквото и да се захване! A твоята нова рокля да не е за абитуриентски бал?

БР7 днес, определени 7 и 8 ми харесват, но нямам търпение да пробвам 9-10 другата седмица!

# 522
Здравейте, след 10 - те километра имах мускулна треска на корема, което ме изненада защото очаквах да е на краката. Последва почивка един ден, днес направих 2 пъти CORE CARDIO, утре сутрин живот и здраве ще съм на стадиона да бягам пак, а вечерта ще си направя тренировката по календар.
На прав път съм явно, понеже се замерих тази сутрин, миналата година по това време съм била 2 кг. по тежка, въпреки големите напъни да стоя гладна за да отслабна. И един панталон, който ми се опъваше тогава, сега ми е добре.

# 523
Непо, да ти е жива и здрава хубавата пораснала дъщеря! Purple Heart
Маги, съвсем телеграфно се разписа днес Simple Smile
То и аз нямам никакво време. Зарязала съм цялата къща, опънала съм платна и рисувам поне докато има дневна светлина, като в паузите взимам децата от училище за храна в къщи. Чудно!
Мисля скоро да започна да ги оставям там за обяд, за да имам повече време и за моята работа!
Отчет за днес, кратък - High intensity, low impact workout. No equipment (H20 day 5)

# 524
Непо, жива и здрава да ти е пълнолетничката ! Попътен вятър в морето на живота ѝ желая, много успехи и сбъднати мечти! Flowers Hibiscus
А за теб съм сигурна (въпреки че не съм те виждала ),че би могла да минеш за абитуриентка с малката черна рокличка Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 яну 2018, 20:18 от kate-aqua

Общи условия

Активация на акаунт