Тренировки в домашни условия - 90

• 71 965
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Непо, да ти е жива и здрава рожденичката и само да те радва.
На мен днес ми е ден за почивка, така че се отчитам с една кратка йога.
https://www.youtube.com/watch?v=dGCJIE-45Vg

# 526
Непо и Агент, честити рожденици и честит празник и на вас самите, че сте родили такива хубави деца! Heart Eyes
Непо, като я гледах твоята мадама, се сетих за моя 18ти рожден ден и какви безгрижни времена бяха. Как ми се иска да върна времето. Не съм от тези хора аз, дето си харесват старините и помъдряването.

Днес съм със стабилен задноверижен отчет, защото няма да тренирам уикенда и реших, че ако ще се размазвам, сега е моментът - АЛО 2 Booty + тренировка на Линда за външно бедро.
Доста ми харесва АЛО засега.

# 527
Честит празник на Непокорна ! Видях снимки във фейса, прекрасни сте  Heart Eyes

Би току-що се връщам в къщи днес  Confused утре сутринта излизам в 7. Както нямам какво да правя и после бам препълнен график с простотии  Crazy Но не се оплаквам. Мръннн
Всъщност с предния си пост мрънках, че пак имам ХИИТ, но го минах. Оживях  Grinning Не беше кой знае колко зле, но вече усещам МТ на прасците  Grinning

# 528
Срам. Загубила съм форма. От 5минутен хийт ми стана лошо вчера. А преди 2 години щеше да е загрявка за мен. А каква мускулна треска имам, ужас. 
П.п.  За да не е съвсем резил. Не е само от този хийт мускулната треска. 😉 2ри ден съм на месечните тренировки на Руми. Най- после ми помина кръста.

# 529
Честито на патерици, Непо. Да е жива и здрава и много успехи в живота Simple Smile

Аз не успях да тренирам вчера, дойде ми вечерта, бях на фаст, цял ден ми беше зле. Днес пак ме боли много, но ще пия нещо и ще си направя вчерашната тренировка.

# 530
  • 1st floor
Момичета, благодаря от сърце за пожеланията! Hug Малката черна рокля не е взета за конкретен случай - за където дойде ...и за когато ми стане! hahaha За бала само девойката е готова - рокля, чанта и обувки. В търсене на фризьор и гримьор сме, както и на бижута. Избързахме с роклята още през ноември, за да може да се съсредоточи след НГ над уроците, че тежки изпити я чакат (химия  Sick и биология). Дано има късмет момичето ми.  Heart Eyes

Жив и здрав да е и малкият чаровник на Агентката! Hug Аз съм голяма фенка на бисерите, които ръси! Laughing

За днес отчитам пирамидалната от Гама, като трета тренировка за тази седмица. Сега не знам с какво да заменя кардиото утре... newsm78 Няма да му смогна с тази кашлица. Tired Може би ще направя пак кардио, но нещо по-леко и не толкова задъхващо...

Вчера съм резил с храната - голямо парче торта (домашна и лека, но торта все пак!), един малък сандвич, парче баница и една гоооляяяма бисквита с троен шоколад.  Mr. Green Като ще е гарга, да е рошава. От днес пак без боклуци. Naughty

# 531
Да ти е жива и здрава, Непо!

Ние днес имахме страхотна тренировка. Разделиха ни по двойки и всяка двойка прави по 30сек едно упражнение и после минава на следващото. Уредите бяха 9 - лост, въже, конуси, степ платформа, постелка, ТРХ, скоростна стълба, плио кутии и гирички. Като извъртим всички правим кратка почивка и после нов кръг с различни упражнения на тях. Общо 5 кръга! Много пот се изля, но изобщо не усетих кога мина времето.

# 532
Преди тренировката, минавам само да ви кажа, че Ви благодаря за подкрепата и мотивацията. С това, че се записах тук и благодарение на програмите и информацията в темата, у мен се породиха пак самоуважение и кеф от собственото ми тяло. Днес за първи път от много време се погледнах с удобрение и задоволство, а кантара, който виждах, че се покачва изобщо не ме дисбалансира - просто вече не ми е важен.

# 533
Агент, Непо, живи и здрави да са ви рождениците! Прекрасни деца имате!
Джери, поздравления и от мен!

Вървяя си по план с 21 day fix.  Тази седмица реших да направя двете тренировки от Ultimate package  и определено ще ги повторя другата седмица. Мисля след това да продължа с екстрийм. Дано да ми допадне. Не съм чела отзиви, но предполагам също е толкова приятна, колкото 21DF 😁.   В неделя ще взема мерки да видя дали има промяна в см след втората седмица.

# 534
Непо, я не се мъчи, а си пусни кардио 1 от БР. Ще вземеш да си изкашляш дробовете с гамата.
Агент, и от мен честит рожденик с малко закъснение, тъй като не следя ФБ.
п.п. и ето един забавен отзив за alo от един от любимите фитнес блогъри
http://dysfunctionalparrot.com/health-and-fitness/review-little-obsessed/

Последна редакция: пт, 12 яну 2018, 11:41 от zvezdi4ka14

# 535
Zvezdi, забавен отзив. Наистина и аз малко се смутих от спортния сутиен в АЛО1, но не знаех точно какво не е на място.  Crazy

Виждам че коментирате понякога и бонус тренировки от 21 ДФ, които аз никога не съм правила, а явно си струват.

Дух, браво и за положителната нагласа!

# 536
  • Бургас
Здравейте,
Изкарах първата седмица на Дупемания , приятна програма, мисля, че точно това търсех в момента Simple Smile
Нещо обаче и апетитът ми се повиши, откакто възстанових тренировките и ям като бебе по пет пъти на ден.
Имам едни сурови лешници в чекмеджето на бюрото, които е крайно време да разкарам, че да не продължа окръгляването и след Коледно Smiling Imp
Гледам, доста от вас правят АЛО, мисля, след Румяна да я пробвам, че и без това Autumn ми е любимка, а след това нещо изпотяващо на Шон - преди началото на лятото.
D_ana, на мен допълнителните тренировки от фикса и екстрийм са ми любими, дори тази есен си спретнах програма по 21dfx само от допълнителните тренировки, които, мисля са точно 5.
Поздрави на всички !

# 537
Дана, аз доста харесвам Barre Legs и Dirty Dozen, които са, ако не бъркам, бонус към стандартния фикс. Едната е за крака, а другата - за цяло тяло с тежести. Вършат работа, без да са прекомерно натоварващи, подобно на другите тренировки от програмата.
п.п. аз съм правила legs, където е със същия екип, но много не ме впечатли. аз и рядко обръщам внимание на екипите/и много се изненадвам на коментари в ютюб, в които питат с какъв клин напр. е водещата/. освен ако не се явят голи, едва ли ще забележа, че нещо не е наред. впечатлявали са ме само някои екипи, но вече не си спомням точно от коя програма на джилиън, с които участниците бяха като жената котка/изглеждаха като кожени/, и една тренировка от dbk сериите на daily burn, където един от участниците се разхвърля по кожа по време на почивката/но пък човекът беше с близкоизточен вид, а аз там съм с лека обремененост/.

Последна редакция: пт, 12 яну 2018, 16:11 от zvezdi4ka14

# 538
Благодаря много за милите пожелания за моя маймуняк! Трябва да му отдам дължимото - когато го поставих пред избора да иде да кара сноуборд с приятели или да прави купон за РД си избра сноуборда Grinning Прекрасницата на Непо и тук да и е все така умна и неустоима!

Дисфънкшънъл Парот и аз много го харесвам за прекрасното и свежо чуство за хумор и дар-слово!

И от мен вдигнат палец за бонусните към 21DF + 21 DFX! Даже се изкушавам да направя Barre Legs вместо Легс днес (Cathe има също много хубава Turbo Barre, но и доста дълга, аkо не се лъжа около 70 мин). От ALO най-много ми допадат Booty + AAA, но знайно е, че аз либя § тача силно и ластични ленти и дискове и др. подобни. Много добре ми се вписват в "Thus is is more of a fat loss program than a muscle gain one", което ме подсеща за една готин пост на Отъмн за състезания и период: "...competition prep is about 12 weeks long. You spend 3 mo … emptations."

Цици нито имам, нито ме притесняват в други жени, ползвам ги само да тормозя ММ с калкулации колко ще му струва да се радва на подобна гледка Wink

10/99 ALO 3 AAA + 69 min elliptical
11/99 ALO 4 Cardio Core + 90+ min elliptical (бях ядосана)
12/99 ALO 5 Legs + 66 min elliptical

И "алоха" от диването, вече официално на 7 год!

Последна редакция: пт, 12 яну 2018, 22:11 от Agent Provocateur

# 539
Още веднъж да е честит малчуганът на Агент.  Девойката на Непо да има много късмет!  Ах, каква емоционална година е 12 клас (за децата и за родителите) Sparkling Heart

Приключих със седмица 8 от БР - най-после!  Тази програма нещо много я проточих, което ме навява на мисълта, че 80 Day Obsession няма да я направя в рамките на предвидените 13 седмици ... Някой реши ли се да я започне в понеделник?

Звезди, и на мен ми е любим този блог.

Весели почивни дни - ние забягваме на ски за 3 дни - май пак ще ни провърви със снега Ski Ski Ski

Общи условия

Активация на акаунт