Тренировки в домашни условия - 90

• 71 590
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Козлодуй
Духче, какво е ФБ? Аз съм още боса в тази тема и много неща не разбирам Simple Smile

# 631
Фитнес блендър предполагам.

# 632
  • Козлодуй
Добре а какво е Фитнес блендър? Simple Smile

# 633
# 634
Госпожице, HIIT не е добър избор за (относително) начинаещи! 80 дни Обсешън също не е за начинаещи. Ако ти харесва треньорката чудесен избор би бил 21 Days Fix, следващата и 21 Days Fix Extreme си иска вече по-солидна основа... не се хвърляй през глава на програми з анапреднали, не защото няма да се псравиш, а защото има голяма опстност да се контузиш при "домашни" тренировки, където никой не следи за формата ти.
http://www.yulisgym.com/puls-kardio-fitnes/
и тази:
http://www.yulisgym.com/telesen-tip-ektomorf-mezomorf-endomorf/
(плс, прочети внимателно статиите... Юли е в цапнат в устата и има неоправдано ниско мнение и за БГ Мама и за американците, но знае какво прави)
Бохото навремето случайно ме зарибиха, защото бяха заснели тренировка на плаж, на който съм била и който съм снимала Simple Smile Много са готини и двамата!

Alina, и Yin Yoga-та на Бохо ще ти хареса и препоръчвам, и други, но хвърли един поглед и тук:
Скрит текст:
https://www.bb-team.org/articles/2738_trenirovki-za-streching-i-gavkavost
и тук:
https://vk.com/id133112007
(може да се наложи да се регистрираш, става и с ФБ креденшълс)
Ти, предполагам, си на съвсем друо ниво, от стандартната средностатистическа спортуваща!
Ти с тези 1200-1300 калории на ден нямаш ли дни, в които изяждаш света?
Ама разбира се! Аз съм нормален човек, пардон, жена все пак Wink А и не съм на "диета" всеки ден/седмица/месец... Но при мен много по-големият проблем е, не че съм гладна (свиква се след 10 дни с намалени калории, пък и се наливам с чай), а факта, че ям емоционално, а също и за кеф, просто аз съм Телец и обичам да ям, да ям много и вкусно без изобщо да съм гладна!
Скрит текст:
Мин. седмица се бях нервирала страшно на ММ и се озовах в тапас бар с една приятелка. И менюто го бях прегледала и план бях направила и всичко беше ОК до момента в който установих, че манджите хич не са толкова вкусни, колкото очаквах и това ме вбеси допълнително, та в крайна сметка пих кава на корем, ядох пърлени чушлета и не простих на великолепната кора на топлия хляб, който гадовете сервираха. Няма какво да се лъжем, че съм бетонна, но поне малко превъзмогнах майндсета "всичко или нищо", че е много вреден и за диета и за здраве.
Иначе си имам дори въглехидратна ротация, закачена на хладилника от 2-3 год (Неделята е за чийт Simple Smile)) за случаите в които не се радвам на живота и не пия катo казак Grinning

17/99 80 DO AAA

Последна редакция: ср, 17 яну 2018, 21:19 от Agent Provocateur

# 635
Агент, адекватно мнение както винаги.
Тези Хийт не са като на Инсанити например, по "леки са" и са част от програмата им за намаляване на мазнини на заети хора за 80 дни с по трийсет минути. Обаче ми идват тегави и не зная с какво да ги сменя, за да не се изгуби цялото на програмата. Много ми е по 40-60 секунди 4 кръга да правя бърпи например. Благодаря ти и за статията, ще я прочета още сега.

# 636
ох, и аз точно така правя. старателно чета предварително менютата, набелязвам някоя салатка или супа със зеленчуци, а като дойде време да поръчвам в ресторанта, си избирам някоя сочна мръвка.
не човек,  а ламя.

# 637
Хаха Духче и аз съм така само като видя ХИИТ и съм  Crazy  Shocked Rolling Eyes Но според мен до края на програмата ще свикнеш и аеробния ти капацитет (надявам се, че го казвам правилно, сега не ми се проверява) ще се развие.

Агент  Hug шапка ти свалям, но ти го знаеш отдавна. Благодаря за линковете със стреча.

Аз за сега за следваща програма съм се спряла на 21 days fix / fix extreme, нали и те са в този порядък 30-40 мин? Час на ден ми е много. Сега комбинирам с йога и общо става час- час и малко, но защото съм в отпуска.
По - напред сте говорили за PiYo Workout моя много любима програма, има само 1 видео, което не харесвам. Много ми харесва енергията на мацката и когато я правех беше сутрин рано, чудесно ме събуждаше.

# 638
  • UK
Ако ти харесва треньорката чудесен избор би бил 21 Days Fix
Това дали става за по-тежки жени, начинаещи и обездвижени? Защото преди ме заболя под коляното от ''30 дни'' на Джилиан Майкълс, от тези серии по 2 мин скачане. Към седмица ме болеше. А тя казва, че над 100 килограмови е виждала да скачат и да не се притесняваме..

# 639
Teriyaki модифицирай упражненията (в 21 ДФ има една дама, която ги показва) и си следи за правилна форма. По - добре да направих 1 упражнение 5 пъти с добра форма и бавно, отколкото 10 бързо и с лоша форма.

# 640
Днес не ми е ден. Водя го силно емоционален и в рамките на час погълнах може би над 1000калории, даже да не кажа и 1500. Иначе си направих тренировките по план. 😁
Маги, в момента правя 21 Day fix. Много е приятна и лека. Тренировките са около 30 минути. Само последната седмица се препоръчва да се правят по две тренировки, но може да си ги комбинираш според свободното време. Аз бях загубила форма и с тази програма влязох пак в ритъм. От неделя започвам 21Day fix extreme и се надявам да се справя и с нея. Simple Smile
Точно щях да пиша, че Агент е споделяла за тази мацка и плажът, на който беше снимала една от тренировките. Веднага я познах като пуснах клипчето.
На мен ми трябваше половин година, за да се уверя, че дадено упражнение го изпълнявам правилно. Което пак не е гаранция, че го правя както трябва, но винаги следвам точно инструкциите на треньора. След време човек придобива усещане и става по уверен в това, което прави. Тогава идва моментът, в който се чувстваш готов за по-сериозни тежести Говоря за себе си де...😁.

Терияки, Маги ти е дала чудесен съвет. Просто следвай модифицираните упражнения и също така е много важно да ги изпълняваш с твое темпо. Не се насилвай да догонваш темпото на хората в тренировките. Дай си малко време тялото ти да свикне на натоварването.

# 641
По повод на последните коментатари-мислите ли ,че  АЛО е с по високо ниво на трудност от фикса ,защото на мен ми се струва обратното,фикса ме озорваше ,а алото  ми е лежерно,даже-дали се заблуждавам нещо? Rolling Eyes

# 642
И на мен ми се видя по-леко, но аз съм правила само крака. Направи ми обаче приятно впечатление, че се използваха стабилни тежести, а не 1-2 кг. Въпреки това пулсът ми не се качи много, може би защото повторенията са по-малко и темпото е по-умерено.

# 643
Момичета, досега по една или друга причина, никога не съм разглеждала програмите на ФБ. Как и откъде ги сваляте, или единствената опция е да се плащат?

# 644
Тили, те са безплатни. Можеш да си подбираш по степен на трудност, вид тренировка, използвани уреди и т.н. Платени са само плановете за тренировка, но някъде из темата спринкълс беше пуснала линк към тях.
https://www.fitnessblender.com
а ти какви тренировки с пудовка правиш?

Общи условия

Активация на акаунт