Тренировки в домашни условия - 90

• 71 597
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Непо, то самият факт, че се променя драстично, е показателен. тялото е под стрес и реже функциите, които не са му жизненоважни. някъде около 50 процента от активно занимаващите се със спорт/основно професионални спортисти, но и балерини, циркови артисти и пр./, т.е. с над 7-8 часа седмично, имат някакви проблеми в това отношение. важното е, че се нормализира, но ако определени тренировките ти влияят така, по-добре ги избягвай.

# 91
Ние днес правихме една фантасмагория - 50 подскока на въже, 50 джъмпинг джакс, 50 дед лифт, втори кръг с по 40, трети с по 30, после 50 кляка с гири, 50 лицеви със събрани крака и раздалечени ръце, 50 сит ъпс, пак втори и трети кръг с по минус 10. Лицевите повечето ги правих от колене. Третото бяха 20 подскока върху кутиите, 20 бърпита и 20 прибиране на колена докато висим на лоста и още едно с по 10. Много, много добре ме натовари! Останах и за половин час степ аеробика.

# 92
За вчера скромно Armforge от Live to fail.

НФБ, в търсене на линка за фейсбук групата (който не бачка), намерих отзива ти за Калиста и си го записах.

# 93
Дана, ти продължаваш с Live to fail. Има ли ефект откъм мускулна маса?
Аз днес правих една тренировка на Ева, но вместо Killer избрах Total Fitness Super Cardio, която съм заделила преди един месец и до която все не успявах да стигна.Самата тренировка не е с Ева, а с Томек.

# 94
Звездичка, да, гледам да съм постоянна, че иначе ме е яд на себе си, ако не дам шанс на програмата. Благодаря, че ми я подсказа!
А тя пък си ми харесва, само малко трудно ме мотивира вечер да започна, но след това дълго помня тренировките. Мисля, че има ефект откъм леко оформяне. Рядко минавам в кардио зона на пулса, но ми докарва страхотна мускулна треска и след две (нередовни) седмици не мога да кажа, че съм усъвършенствала всяко движение все още.

Непрекъснато ми минават еретични мисли да се поддам на Джилиан, но то е защото тя би ме мотивирала да започвам по-лесно. Но си карам с Бен.

# 95
аз я правих около две седмици и си спомням, че много ми липсваше кардиото. действително пулсът не се качваше много/освен при най-дългите меткони, които правех още от началото/, отчасти и защото тежестите, които имам, ми бяха малко леки, особено за гръб, гърди и някои упражнения за краката.

# 96
Привет:smile:
И аз ви чета, но не ми остава време за отчет. Напоследък правя някакъв микс между Джилиан, Шон и  тренировки от Фитнес Блендер. Не тичам, защото вечер е много тъмно като разхождам кучето и малко ме е страх на полето. Не се преуморявам, невинаги съм и особено изпотена след тренировка. Свалила съм обаче доста и даже вече взех да се притеснявам, защото всички ми казват , че много съм отслабнала, пък аз ям като за световно по надяждане. Една приятелка дори ми рече да спра, защото не ми отивало, изглеждала съм леко злобна така.....Тя обаче не ме беше виждала от година, та сигурно е обяснимо за нея да съм отслабнала. Проблем е,  че и колеги ми го казват, дето всеки ден съм с тях. Може би , защото взех да си купувам нови размери дрехи, преди в по-широките да не се е виждало. Както и да е, не че се оплаквам, но ме хваща страх нещо да не съм болна.....
Непо, аз също имам подобни проблеми напоследък. Винаги съм била супер точна - на 28-ия ден, а сега взе доста често на 23-24, понякога и на 22. Остаряваме ли:smile: що ли е... Естествено , не съм ходила на лекар.
За днес това https://www.youtube.com/watch?v=zPxYpKFu3GY по идея от ФБ групата. Много ми хареса, добре се натоварих от варианта с гирите.

Последна редакция: чт, 23 ное 2017, 07:04 от Аmanda

# 97
аз я правих около две седмици и си спомням, че много ми липсваше кардиото. действително пулсът не се качваше много/освен при най-дългите меткони, които правех още от началото/, отчасти и защото тежестите, които имам, ми бяха малко леки, особено за гръб, гърди и някои упражнения за краката.
Оф, краката ми ги размаза от раз. Досега не си спомням някоя тренировка така да ми ги окашкавявала, освен може би от Фикс екстрийм.
Кардиото принципно не ми липсва, защото не ми е лЮбимо. Може би по-скоро чувството по време на тренировка, че не се задъхвам, ме гложди. Но на другия ден като усещам мускулите, вече не ме гложди. Mr. Green

За вчера правих Shoulders & Shield, която миналия уикенд ме беше парализирала. Затова сега я направих по-рано, че да ме отпусне до уикенда. Grinning

# 98
  • 1st floor

Непо, аз също имам подобни проблеми напоследък. Винаги съм била супер точна - на 28-ия ден, а сега взе доста често на 23-24, понякога и на 22. Остаряваме ли:smile: що ли е...
Аааа, да, бе!!! Stop Без такива!!!  Mr. Green
Колко кг си свалила, та почваш да се притесняваш?

За днес отчитам Cardio от Beta. Гадно беше  Crazy, наложи се да модифицирам малко накрая. А от вчерашната тренировка с три кг имам лека МТ.  Embarassed hahaha

# 99
Hot body на Ева за днес. Прилично натоварваща. Действа ми леко хипнатизиращо мацката, защото не ѝ разбирам всичко. Ефектът след вечерята днес ще е пагубен (пуйка не обичам, но десертите и виното ...)

# 100
И аз не й разбирам всичко, но все пак основното послание достига до мен/някои думички ги търсих в интернет, основно частите на тялото/. много ми харесва, че прави кръгови тренировки без особено сложни движения и практически без инвентар/като изключим perfect body/, така че я пускам без звук и гледам нещо друго, докато правя упражненията. единствено метаморфоза и сукцес не ми допадат от всичко, което съм правила досега.

# 101
За днес БР 9 + един кръг от кардио 3 (  нямах време да направя трите кръга ).Оказа се обаче, че не мога да правя crab jumps Anguished и вместо това правя само crab kicks! Flushed

# 102
  • 1st floor
За днес отчитам Ript Circuit с пет кг. Отначало ги усещах тежки в самата ръка, но за упражненията ми бяха ОК. Някои даже мога с повече.  Laughing

# 103
Рамене и корем. Корема го почнах, че имаше много интересен уред и не знаех как се ползва. Бил за страничните сланини.
А и 20 минути пътечка из една австралийска планина Yum

# 104
... имаше много интересен уред и не знаех как се ползва. Бил за страничните сланини.
За страничните сланини има само един уред - казава се "катинар за хладилник" Simple Smile))))))))
За мускулите се намират повечко, някои наистина са интересни!
Уф, размечта ме сега, Джери!

Кажи за пътеката и Австралийските планини, плс? Blue Mountains?

Общи условия

Активация на акаунт