Тренировки в домашни условия - 90

• 71 908
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Може ли линк към фрии абонамента,моля! Отдавна съм и хвърлила око! Peace

# 166
Еднообразието ме блокира, даже почвам да дебелея. Нещо не можахме с предишния фитнесинструктор да се синхронизираме и 9 месеца карах на една програма и накрая едно голямо нищо. Само зяпане на хубави мъже у фитнеса.

Като се преместих тук, мислих за нова програма, даже е само 10 лв. Но нямам време да кисна по 3 часа да разучавам нови упражнемия (много съм тъпа и не мога да ги схвана и запомня).
Та, исках да кажа, че съм на старата програма, на едни и същи уреди, не едни и същи, така изглеждат, но са по-различни. До месец ми пролича. ММ ми казва вчера, сланините ти поизчезнали, едни големи мускули личът.
Участвах в едно шоу във фитнеса по групово правене на лицеви опори, имам награда тениска. За участие. Аз май бях най-зле Money

Отчитам петък и събота срам. ММ дойде никакви тренировки (официални), голямо готвене, голямо ядене. Айде да си го гоня и да ходя на гръб и пътечка следобед на фитнес Simple Smile

Последна редакция: нд, 03 дек 2017, 11:32 от Jerry F

# 167
На Джилиън съм ѝ свикнала и не ме дразни. Приемам поведението ѝ като един вид театър -да става по- интересно и забавно, а не насериозно. След нейните тренировки като си пусна Румяна тя ми се струва доста вяла и не забавна , може би защото е сама, няма музика и тренировките са ѝ като от затворническа килия Stuck Out Tongue Winking Eye
Ето за тази стая говоря https://youtu.be/vuWErwgxOg4

Последна редакция: пн, 04 дек 2017, 00:06 от katebg

# 168
Иначе в петък приключих с БР и се чудя сега с какво да продължа Thinking

# 169
  • София
Днес приключих с БШ. За разлика от БР, което правих преди това, сега нямам особени резултати. И при двете не спазвах хранителен режим ( ям много сладкиши), и при двете не мръднах на килограми ( аз съм 50-51кг на 165см), но след БР имах видима промяна във формата, прибиране и изглаждане. А сега след БШ съм запазила резултати, но няма прогрес Sad Явно се пренаситих/ свикнах на Джилиан или и аз не знам!
От тази сутрон започвам 21dfx да пробвам промяна. Първата тренировка по календара ми дойде малко и направих и йогата след нея. Ще видим как ще бъде, но ми се иска да видя прогресия.

# 170
Аз отчитам БР ден 2 и 20 минути упражнения за между краката на Санела.
Джери, звучи много приятно, това,което ТМ наблюдава.

# 171
Аз отчитам БР ден 2 и 20 минути упражнения за между краката на Санела.
Джери, звучи много приятно, това,което ТМ наблюдава.
Дух ,има нова трема  :peace:http://old.bg-mamma.com/?topic=1004778.msg35924775#new

# 172
A?
Нещо се обърках, линка, който ми даваш отваря тази тема.
Гледам отговорите са от 3.12.2017
 newsm78

# 173
Хаха не се стърпях, Джилиан в реклама на тампони. https://www.facebook.com/jillianmichaels/videos/10155896696028851/
Ако действително бъркам темите, моля някой да ме насочи... Simple Smile

# 174
Това си е темата Grinning

Днес табата с топка, слабичка ми дойде, по всяка вероятност следобяд ще допълвам с нещо.

# 175
ггхххх:fearful:! дух, не трябваше да го пускаш това.

# 176
Ох, със сълзи се смея Joy Joy Joy

# 177
  • 1st floor
И аз! Mr. Green

За днес - тренировката за корем от Бета.

# 178
Aуууу сори Дух,много съм злеее ooooh! обърках сеее   Crazy
Вчера направих един попилатес -долна част-25мин и днес имах мускулна треска Shocked ,но реших да и направя планирата тренировка във фитнеса и ми се получи доста добре:
сумо тяга,лег кърл,абдуктор и аддуктор,планк,повдигане на крака от вис,лежанка,планински катерач. Peace

# 179
Може ли линк към фрии абонамента,моля! Отдавна съм и хвърлила око! Peace
Като й влезнеш в сайта- веднага се появява прозорец за 7 фрии дни. Поне при мен е така.

Със смесени чувства съм към Кайла, но повече клонят към "фен". Пък и като тренирах здраво по ББГ имах най- добри резултати, дори откъм корем /който при мен е силно проблемна област/.  Днес таман си поръчах и новата й книга, която излиза след 10 дена.

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 13:46 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт