Тренировки в домашни условия - 90

• 71 979
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Йогата не я броя за тренировка  Wink Коремната наистина беше дпста уффф  Laughing Повече ме поизпоти от самото кардио. Но доста се забавлявах докато я правех  Grinning Отивам да видя какво имам за утре, че да съм психичрски подготвена  Grinning Дух ти с какви тежести тренираш?

# 451
Маги, с различни. Мъртва тяга правя с по 3.500 на ръка, някои от другите с по 1.5 _2. Нямам много тежести, трябват ми още, че ми стават леки.
Онзи ден, серията с пудовката я правих пак с 3.500 ама имам най-силната мускулна треска от както съм почнала.
Ти с колко тренираш?

# 452
Имам 2х3 и 2х5 и пудовка 10кг. За сега са ми идеални, дори 5-те кг. ми идват тежки понякога. Тренировката с пудовката наистина беше разбиваща, да  Grinning Малко ме хвана яд на себе си, че съм изгубила форма, но ще наваксам някога си.

Взех да се чудя дали да не заместя вечерната чаша вино с чаша ароматен, хубав чай за сън  Thinking Ей така, да направя експеримент със себе си.

# 453
А чуди се Grinning аз вечерята си давам, винцето-не.
Изобщо не бях така, пиех алкохол два-три пъти в годината, а сега... Винце та винце.
Аз имам още едно тежести към гиричките, по 2.5 което ще дойде общество 6 и нещо на ръка (и лостът тежи) и ще ми дойде в повече. Честно казано не зная как да подбера нужните тежести.
Пудовка нямам, но във фитнеса, тренирах с 6-8кг, ако имам възможност скоро, ще си купя 8 кг.
забелязваш ли.ефект?

# 454
Ако някой реши да прави ALO да знае, че Бийчбоди са направили плейлисти на Спотифай  за всяка тренировка... много елегантен начин да не плащат за музика бих казала аз Simple Smile
https://www.google.com/search?q=a+little+obsessed+spotify+playli … rome&ie=UTF-8

Звезди, ММ гледам да го раздвижвам по всякакви начини, че е тотално обездвижен, сигурно му се събират по 500 м на ден между дивана, гаража, паркинга и офиса.

4/99 A Little Obsessed Core Cardio + 55 min elliptical

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 00:21 от Agent Provocateur

# 455
Агент, не знаеш. може пък в офиса да снове от стая в стая. аз навъртам към километър-два по етажа, тъй като и кухничката, и кафе машината, и тоалетната, и асансьорите са ми далече. а имам едни силно мотивирани колежки, които дори правят нещо като гимнастика в обедната почивка.
За днес - две кратки тренировки на Group HIIT. Идеални са при малко време. Само нямат загрявка и разтягане.
https://www.youtube.com/watch?v=R_yoUVhSCgY&list=PLiQyPKgbtK … sRSjh&index=4
https://www.youtube.com/watch?v=Vt15fvqSMf0&list=PLiQyPKgbtK … gVjBr&index=4
А самия обсешън кога го пускат, знае ли някой?

# 456
15 Януари Simple Smile
А някой знае ли дали потребител с фрий траял за стриминга на Бийчбоди ще има достъп до Обсешъна?

# 457
Продължавам с БР по план, но се изкушавам да направя 80 Day Obsession от 15-ти... Знам, че ще е там, когато приключа БР, но друго си е човек да го прави, когато е ново.

Ах, снежните спортове - много са ми любими, но факт е, че когато цялото семейство е заинтригувано от тях, е по-лесно да се ходи често на такива места. Моите деца за пролетната ваканция (през март) категорично казаха, че искат на ски ... иначе и аз исках да ги водя до каньона, Wave & Zion.

15 Януари Simple Smile
А някой знае ли дали потребител с фрий траял за стриминга на Бийчбоди ще има достъп до Обсешъна?

И аз се опитах да рабера, но май не успях.  Мисля, че ще е само за all access members. Аз се замислям да си взема за година ако реша да го започна на 15. На ВК вероятно ще се появи на следващия ден (поне за A Little Obsessed бяха доста експедитивни). 

A Little Obsessed може да се гледа на BOD безплатно - https://www.beachbodyondemand.com/programs/a-little-obsessed

# 458
За много години прекрасни Heart
Ех, как ми липсвахте! Ще чета назад да видя кои са се завърнали в редиците, но на бърз преглед съм доволна че виждам любими лица Simple Smile
Смятам отново да досаждам редовно тук и да си върна добрата форма, че не се понасям повече така. С ръка на сърцето заявявам, че след второто си раждане изглеждах по-добре от сега.
Ноември се форсирах за да пратя портфолио за едно важно за мен събитие и почти не смогвах да отделя време за мен.
В началото на декември успях да се изтърся от проклетите стълби в къщи и така се треснах в кръста, че 3 седмици имах болки и тотално преустанових спорта.
Сега вече нямам и следа от болка и днес стартирах леко и плавно с една 5 дневна програмка за загрявка, която комбинирам с йога.
И така ден 1 - https://www.youtube.com/watch?v=Rizij3icAOU&list=PL_TAowS7gB … nbBZQ&index=2
+ йога 20 мин.

# 459
Би, как лекува кръста? От 31ви ми се появи тъпа болка и още продължава. Аз си чакам да ми мине от самосебе си, но това принудително ограничаване на движение взе да ме изнервя вече. А и с бебето е трудно.

# 460
Добро утро

Би  Hug и аз съм от скоро в темата отново  Laughing

Пудовка нямам, но във фитнеса, тренирах с 6-8кг, ако имам възможност скоро, ще си купя 8 кг.
забелязваш ли.ефект?
Както споменах по - рано, от доста време не бях тренирала сериозно, но преди това в продължение на година и нещо ходих на фитнес, тренирах с машините и свободни тежести. Доста бях увеличила килограмите и се бях намалила в обиколките. Мисля, че само благодарение на това в момента не изглеждам абсурдно зле, т.е мускулите, които бях направила преди това ме предпазиха да се омазня и да заприличам на лоено топче. Извинете, ако говоря глупости, и реално нещата не се случват така, но наистина така ги виждах - преди изобщо да почна да тренирам бях двойно по - широка от сега, с ужасно много мазно и целулит на всякъде.
Както и да е, та във фитнеса кляках с 30-40кг. (смит машина), гърба тренирах също с доста, над 50, не помня вече колко, лег преса също 50-60... тогава да, видях ефект и то чудесен, макар, че не следвах програма и си правех собствени неща.
За сега няма как да видя резултат все пак тренирам от седмица- седмица и нещо, а и храната ми не е съвсем в ред.

Моята пудовка е от Лидл, бях си я купила преди може би 2 години, около 25лв. май беше. Не бих си купила по - лека такава.
Имам и един ТРХ който благоверения любезно предостави в чест на един Св. Валентин  Laughing седи и събира прах  ooooh! живот и здраве и до него ще стигна.

Приятен ден прекрасни  Hug

# 461
Момичета, откакто съм бременна попадам на доста тренировки с топка за баланс (тези големите) и после забелязах, че ги има и в стандартните тренировки (не за бременни). Въпросът ми е - колко често се използват и има ли смисъл да си взема една? Т.е. има ли много упражнения с тях според вас. Ако да каква да търсп - гладна, грапава, с ластици? Thinking

Гледам, че в Sport Depot има чудни намаления и ще си взема един спортен сак, като мислех да добавя и една топка...

Благодаря предварително!

# 462
Има цели програми само с топки - swiss ball adam ford. Агент беше дола линк към някои тренировки. Излизат в ютюб. Аз не ползвам много често, обикновено в рамките на определена тренировка. Кети напр. използва в силовите, в ХиЧ също се ползва в някои тренировки, в supreme 90 days също. Има много добри упражнения за дупе и корем. Мисля, че след раждането ще ти е много полезна.
П.п. според мен гладка без ластици е най-добре. Важно е да подбереш удобен за теб размер.

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 14:36 от zvezdi4ka14

# 463
  • 1st floor
Видях, че обсъждате пудовките - другата седмица ще има в Кауфланд  Wink :

http://katalozi-bg.info/catalogs/promo-katalog-Kaufland/8913

Не знам по колко вървят по принцип, но не ми се виждат скъпи.

# 464
Те са от пласмасовите, затова са евтинки. Но и 8кг си е чудесно като за начало, по-леки няма смисъл. С топката правим програми понякога в залата, супер си е. Моята вкъщи я ползвам за стол за бюрото! Също бих препоръчала да е без всякакви екстри.
Снощи се прибрахме от екскурзията, днес чистих и подреждах, утре сутрин съм в залата. Искаше ми се днес да побягам на пътечката, но не остана време, децата си изпросиха да ходим на риболов Laughing Не мога да им откажа, че от другата седмица като тръгнат на училище почти няма да има възможност.

Но пък се връщам към ВМ хранене Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт