Тренировки в домашни условия - 90

• 71 603
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Отчитам Корем от Кръговата на Джаки. Храната ми е по-добре.
Рапорт даден! Blush

# 586
дива, ти можеш ли да правиш корем още?

# 587
О, Звездичке, аз не съм бременна мила, за съжаление. Все още се надявам обаче лекарите да помогнат.

# 588
о, извинявай. помислих, че с кристи сте били в някои от групите за бременни.

# 589
о, извинявай. помислих, че с кристи сте били в някои от групите за бременни.
Няма проблеми! Hug

# 590
Аз съм от бременните, може от там да си се объркала.

# 591
  • UK
Как се мотивирате да тренирате у дома? По едно и също време ли тренирате?

# 592
  • София
Аманда, я, стига! Като чувстваш, че имаш нужда от почивка, дай си я! Няма да свърши света, ако пропуснеш тренировка! Hug

Кристи, съжалявам! Дано занапред да се случат нещата! Hug

За днес отчитам Ript Up. Гледам календара и се чудя какво да правя последната седмица от януари, защото искам да почна от другия месец Х и Ч. Laughing Гамата вече взе да ми омръзва. Мислех да метна 1 седмица от Алфа, добре ще ми дойде на коремната област. Проблемът е неотминаващата кашлица.  Thinking  Предложения за нещо едноседмично с немного задъхващо кардио? newsm78
Направи ALO , много хубави 30 мин тренировки.Стават за кашлящи .Аз продължавам 2 седмици да си кашлям от гадния грип.

# 593
Вчера АЛО крака с по 8кг ,30мин вело интервално,парна баня с мента ,книжка,филм,уиски ,шоколад Two Hearts и днес зверска мускулна треска ,нооооо не бях тренирала от седмица,понеее Rolling Eyes

# 594
Непо, аз мога да предложа и Clean Week като по-лека. Седмиците на Шон и Саги са по-хард, а и тренировките като цяло са по-дълги.
На мен ми е тръгнало на Кети Смит тези дни. След малко почвам това
https://www.youtube.com/watch?v=j0a5C3Cp05g
Прегледах тренировките от първата седмица на обсешъна. Хареса ми ААА. Интересна ми се видя и тази за цяло тяло, но не съм много сигурна, че ще я правя. Упражненията са хубави, но много време се губи в обяснения и тренировката става ненужо дълга - цял час/с интерес забелязах, че оутъм се мъчи с лицевите опори/. Другите май ще ги пропусна.

# 595
Как се мотивирате да тренирате у дома? По едно и също време ли тренирате?

Teriyaki, резултатите мотивират най-много!

Кристи, прегръдки и от мен! Пожелавам ти от сърце всичко да се нареди! Hug

Отчитам Кристин  +T25 Beta Core Cardio.

Ометох 2000ккал днес, а съм изразходила 1900. Rolling Eyes Да видим дали ще го докарам на седмичен дефицит.

No frame, и аз искам да се размажа така. Да сортирам хлапетията и мятам чай и книжка.
А трябва да поработя беееее. Мръннн.....

# 596
Кристи, прегръдки и от мен!

Отчитам 3 дни каране на ски, т.е. тренировки за крака и въглехидратно зареждане.  Вчера за първи път през живота си карах сама - беше вълшебно! На любимите ми бабуни си мислех след колко време ще ми трябва да си правя операция на колената .. .Днес дребните ми разказаха играта! С моите нямам проблеми (засега), но детето на приятелите ни (8 годишно) е смес между котка и маймуна (това го казвам с най-добри чувства) -  страхотен скиор е и не ми даде миг да си почина. Покрай него и моите деца караха на макс.  От утре седмица 9 на БР.

Непо, и аз бих препоръчала "Седмицата на Шон."  Х§Ч изисква доста екипировка иначе ще трябва доста да модифицираш ...

Звезди, и аз отивам да ги прегледам тренировките от 80 Day Obsession и ще досаждам на ММ да ми ги свали, че току-виж ги няма след месец, когато стигна до програмата.

Териаки, аз нямам време за фитнес зала. Тренирам сутрин - не е оптимално време, но ако не тренирам сутринта, след това я стане, я не.

# 597
  • София
Къде ги гледате 80 Day Obsession? Не ги намирам.Моля , дайте линк.

# 598
Вчера по план трябваше да правя горна част, но размених дните от програмата, тъй като нямах време за две 30минутни тренировки. Отчет за вчера - Barre legs & 10min abs от 21ДФ.

ХиЧ мисля, че може да се прави и с по-малко уреди. Аз имах само два комплекта тежести и един ластик. Не съм модифицирала упражнения, освен ако не ми е било трудно изпълнението им. Имах страхотни резултати.

# 599
Къде ги гледате 80 Day Obsession? Не ги намирам.Моля , дайте линк.

ВКонтакте GoodLooker - не знам дали са видими ако не си член на групата.

Общи условия

Активация на акаунт