Коледа 2017

• 139 075
  • 956
  •   1
Отговори
# 120
И в Метро отново ще има масло на промоция -от 16.11 до 29.11 - Президент, 4бр. по 125 гр, 14.36лв (3,59лв за брой) и с краварката - 4бр. по 250 гр. за 19,96 лв (4,99лв за брой). Peace

# 121
  • в полите на Балкана
Аз вчера спретнат пастичките на 2в1. Много са лесни, но са много сладки за нашия вкус. За които обича много, много сладко са перфектни. Правят се изключително бързо и няма къде да се сгреши.

# 122
  • Плевен
Привет и от мен! Вече и аз съм на коледна вълна. Направих за проба половин доза от сладките с локум и бисквити, които (извинявам се не помня кой) сподели от блога "Ossigeno".Оцветих сместа с прахообразна хранителна боя, която разтворих в добавената вода и използвах бял шоколад. Не ги направих перфектни, но мисля , че се получиха.
Може би още маалко шоколад отгоре не ми достигна и малко по-прецизно оформяне.

# 123
  • Варна
Момичета записвам се да ви следя.
 bouquet

# 124
  • гр.София
Аз да помоля Джемма за рецептата на меденките и. Линкът на първа страница не работи, спомням си че и преди беше така. Благодарско 🤗

# 125
  • София
Аз да помоля Джемма за рецептата на меденките и. Линкът на първа страница не работи, спомням си че и преди беше така. Благодарско 🤗
Това ли търсиш
http://djemmasvetlana.blogspot.bg/2016/12/blog-post_15.html

# 126
Не съм Джема, но ето линк към меденките http://djemmasvetlana.blogspot.bg/2016/12/blog-post_15.html

Тази година вече правих 2 дози от тях, понеже малката все иска да правим сладки. Още не съм решила колко точно вида сладки ще правя, със сигурност ще са тези меденките на Джема, рохличките и линцерите на Наталина в двойни или тройни дози, капучиновите звезди и двойно шоколадовите напукани снежни сладки. Тези съм ги правила и миналите години, със сигурност ще пробвам мини щолените и някоя рецепта на Марчева. За АКК и щолен още се чудя, понеже не знам колко ще се харесат и дали изобщо ще имам време за всичко, което искам.

# 127
  • гр.София
Хейй благодаря ви! И у дома тези меденки са супер хит, правя ги целогодишно поне 2 пъти месечно. Уж правя доза която да стигне до следващото правене, но за 3-4 дни заминават Joy Бях си  записала рецептата в тел, и като го смених с нов замина и тя.

# 128
Хейй благодаря ви! И у дома тези меденки са супер хит, правя ги целогодишно поне 2 пъти месечно. Уж правя доза която да стигне до следващото правене, но за 3-4 дни заминават Joy Бях си  записала рецептата в тел, и като го смених с нов замина и тя.
Аз пренасям всичко, което се харесва и иска още Н-пъти  и на хартиен носител (не ми се смейте!!). Така, за по-сигурно.

# 129
  • гр.София
Абе аз да взема да я запомня, че е срамота. Хем е с малко продукти. И съм в правила достатъчно много пъти. Като отворя рецептата и виждам, че я помня, ама все гледам да не объркам нещо.

# 130
Аз пренасям всичко, което се харесва и иска още Н-пъти  и на хартиен носител (не ми се смейте!!). Така, за по-сигурно.
И аз така.  Laughing  Peace Принтирам каквото ме интересува, после в джобове, надписани.  Laughing Освен това е удобно да си пиша бележки по рецептата.

# 131
  • Бургас
Аз обичам да си преписвам рецептите в тефтери!
Най-сигурният начин!

# 132
За да не ви изпусна.

# 133
  • София
Аз обичам да си преписвам рецептите в тефтери!
Най-сигурният начин!
Точно! Най-сигурно ми е. Освен това си правя и отгоре и  съдържание

# 134
  • Euskal Herria
Аз си имам папка на лаптопа, прехвърлена е и на външен хард. И естествено, записано в тефтерите Wink. Взела съм тетрадките с рецепти и на свекърва ми, и на нейната свекърва (лека им пръст). И двете бяха много добри кулинарки.

Общи условия

Активация на акаунт