Коледа 2017

• 139 239
  • 956
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Марчева, тирамисуто ти изглежда умопомрачително!  Crazy

Ето снимка и на моите сладки:

Има какво да се желае още, но следващия път. Иначе, на вкус са жестоки!

# 541
  • София
Марчева, тирамисуто ти изглежда умопомрачително!  Crazy
............................

Я, пък ти, къде го видя бре, аз още не съм го видяла, отивам веднага , благодаря ти Ванче.  Hug  Стана наистина фантастично, работих го без всякаква вяра, че нещо ще излезе, бърках там нещо, то пък виж как  стана. Ще пусна рецепта, защото за празниците може съвсем спокойно да се приготви, а е и много лесно. Грешки  при него няма.
Бисквитките са чудесни, какво повече се желае - нищо.
Днес ще забъркам още нещо, но не зная точно какво ще е. Ще си избера едно , хващам го за ушите и го почвам.  Wink Simple Smile

# 542
  • Бургас
I walk alone , върховни са!

# 543
  • София
Марчева, всичко е чудесно.
Тирамисуто обаче много ме заинтригува. Чакам рецепта Flowers Hibiscus
Надявам се да е чудесно, де да знам... Тирамису-то  , чакай малко да кача рецептата и веднага го пускам. Много е хубаво, заслужава си, то кое ли Тирамису не си заслужава, ама пък това е още по-интересно. В интерес на истината когато го приготвях, преди време по рецепта на Йоли  с огледалната глазура.. ми.. не ми хареса глазурата, стои като нещо жилаво, мота ми се из устата,  не е мой вариант, въпреки се стои красиво,  но това... трябва да се пробва. 
Пускам
http://recepti.gotvach.bg/r-85175-Тирамису_с_печен_шоколадов_блат

# 544
Тези меки тиквени бисквити с джинджифилово- меласен пълнеж са ни много вкусни. Не могат да стоят,( а и кой ще ги остави) твърде дълго.

# 545
  • сред люляците
Марчева, много благодаря!
Такъв вариант бих предложила у дома,  класическото не го ядат Sunglasses

Прекрасна подготовка правите всички! Аз май само ще пляскам отстрани. Поне засега 😁

# 546
  • София
........................Прекрасна подготовка правите всички! Аз май само ще пляскам отстрани. Поне засега 😁
Ми.... то не остава време, аз те чакам да показваш и да грабвам идеи.. мда.  Simple Smile

# 547
I walk alone - Браво, на ТОВА му казвам сладкоправене! 14 вида и 18 дози !!!!  Flushed  Flowers Bouquet Мога ли да ти пратя адреса ми за една кутийка?! Чудесни са на вид, а сигурно и на вкус.

Аз.....още се мотая. Имам строго нареждане да направя само "салам торта" и "торта с шоколадов мус" - но те искат правене предишния ден.

# 548
  • София
Нямам време за декорации и показвам в чинийка това що успях да спретна до момента.

Оригинални шотландски бисквити, друг вид шотландски бисквити с шоколад, мини- щолените на Лабреск, лешникова бисквита с шоколад и меденки по рецепта на Ossigeno - разкошни са, но са с масло, което мен ме грабна и затова ги приготвих , а най-вече имат и печати, по-късно ще ги слепя с Дулсе де Лече.

Продължавам.  Wink

# 549
  • У дома
Марчева, дай линк за меденките и печатите откъде да купя Heart Eyes

# 550
  • София
Марчева, дай линк за меденките и печатите откъде да купя Heart Eyes
https://nashiterecepti.com/recipes/koledni-biskviti-s-pechat
Печатите ги поръчах още през октомври, доставка. Намерих ги из нета, по случайност съм запазила едно етикетче eshop.genesis.bgq , другите с коледните мотиви от къде бяха, нямам спомен, нямам и етикетче, но ако се разровиш ще си поръчаш , има ги.

# 551
# 552
  • У дома
Пейч, много благодаря за бързото отзоваване😉
Марчева, какво какао да използвам??? Натурално или от подсладеното?? Още днес ще ги спретна с шилото😉

# 553
  • София
Марчева, какво какао да използвам??? Натурално или от подсладеното?? Още днес ще ги спретна с шилото😉
Винаги натурално и то хубаво, богато на вкус и висок процент. Такова съм купила от метро - италианско е и е отлично! Във всички добри сладкиши се ползва натурално какао.

# 554
Джени - в KIWI  има натурално какао с висок процент. В момента е 39.80 крони пакета.

Общи условия

Активация на акаунт