За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 57

• 50 097
  • 800
  •   1
Отговори
# 555
Жирафа Софи може би имаш предвид Simple Smile?

Grinning Стефи...Софи...оплела съм ги. 

И аз пазя дрехи и играчки от каката в пликове, кутии с капак и кашони . Дрехите сега, докато бях бремнна, сортирах по възраст във вакуумиращи се пликове и после ги наредихме в кутия. Чудя се обаче сега, като омаляват на бебето, ако пак подреждам на тавана, съвсем ще се задръстим.

Последна редакция: нд, 17 дек 2017, 16:06 от wild poppy

# 556
Моят син е мъничък и аз като crossfade ще му подаря коледна фотосесия. Поръчала съм му и ръчно направено коледно албумче с името му, за да сложим в него снимките от фотосесията. Взех и коледно костюмче съответно за снимките и туй то. Simple Smile
момичета ако сте от София препоръчайте фотограф, и аз се запалих да се снимаме цялото семейство.

# 557
Ние също направихме сесия вече. Тя е между бебешка и коледна нашата Wink нищо конкретно не сме му купували. Баща му току се върне с някоя и друга играчка вечер. Аз като ходя да му купя мляко му вземам нещо. Подготвила съм му възглавничка за лежане по коремче с играчки. Майка ми ме зареди с няколко кутии адаптирано мляко и памперси, което хич не е малко перо. Казах им да не се охарчват. , Че сега малко неща са му интересни. Но догодина вече изборът ще е по- голям Wink

# 558
  • Стара Загора
На старозагорки мога да препоръчам фотограф, аз съм изумена от това колко хубаво мина сесията 2 часа стояхме там, малкия не гъкна, жената имаше страхотен подход с бебето. Simple Smile Направо си изкарах много добре честно казано.

# 559
Аз не съм от София, не мога да съм полезна в случая, bodybeautiful.

# 560
Подарък под елхата за 10-месечното... ще му сложа две книжки от изд. Рибка, прекрасни, купих ги не по повод Коледа, а така, защото са много хубави, стават за бебета. Играчки аз лично почти не купувам.
Само наскоро превъртях и му купих един голям камион, защото си играе само с "подръчни" материали (лъжици, купи, ключове, шишета напълнени с ориз, леща, за да дрънкат и такива), а у децата, където ходим на гости се радва на някои неща с колела - колички, камиончета, мърдащи кучета и други.

Днес в кофти времето ходихме до НДК да хвана последния ден от панаира на книгата, беше приятно, направихме една разходка по етажите. За идната кофти седмица нямам идеи, може би ще се заврем в някой мол поне един ден, за да разнообразим, че вкъщи се побъркваме по цял ден.

# 561
момичета, много ви благодаря за всички отговори. при нас с кожата се оправи вече, въпреки това сме на педиатър утре за да ни видят.

много искам професионална фотосесия, въпреки, че аз много го снимам, защото се променя ежедневно. роди се само 3 кила, а сега е огромен, вчера беше 4.77, с тройни брадички и целулит на дупето (като майка си). изобщо голямо момче е вече.

тази седмица имаме две коледни партита, и аз ще ходя с бебето и слинг, да сефтосаме слинга.  малко се притеснявам, но не мога повече да не ходим никъде с него, ще стоим кратичко.

# 562
За дребосъчка /11 мес./  под елхата ще има кучето на Фишърпрайс и един дървен пъзел-жабче, от нашите съм й взела занимателна книжка, а свекърите дадоха пари и за двете и с тях ще им купим общ подарък-шейна с кормило. И ние сме затрупани с играчки, не ми е проблем.

# 563
За дребосъчка /11 мес./  под елхата ще има кучето на Фишърпрайс и един дървен пъзел-жабче, от нашите съм й взела занимателна книжка, а свекърите дадоха пари и за двете и с тях ще им купим общ подарък-шейна с кормило. И ние сме затрупани с играчки, не ми е проблем.
Рали,
И на мойта дребка и подариха кучето за рождения ден и това е единствената играчка, с която си играе. По цял ден си говорят на бебешки.
Дано и при вас се хареса!

# 564
Аз му купих няколко играчки от лудия петък на Хиполенд и една оставих за под елхата, защото едва ли ще разбере и сега какво да я прави - формички за напасване на 10 месечно Crazy Ще ги изяде и толкова hahaha
Моят калпазанин също много си дърпа атрибута и понеже аз не забелвам, разчитам той да я свърши тази работа.

# 565
  • София
Здравейте, някои да е ползвал такава люлка-шезлонг-кошара? Изглежда ми практична, но да си кажат мнението мамите Simple Smile

# 566
  • София
Аз я ползвам. Доволна съм.

# 567
Моят малък син е на 1г. и 6 м.От нас за Коледа ще получи едно ходещо пате,което пее.От едната баба дървен пъзел,другата взе интерактивния занимателен куб от емаг,а от вуйчо и вуйна ще получи говореща книжка,назоваваща 100 неща/цветове,числа,плодове,зеленчуци,предмети/.Даже са му много тези играчки,той с нищо не се занимава.Освен с разхвърляне.искам да питам онези от Вас,които имат дечица на тази възраст така ли е и при тях?5 минути не се заиграва сам с нищо.

# 568
Индивидуално е. Моето дете се заиграва много, но има голям брат и според мен това оказва влияние. Баткото обаче не се заиграваше с нищо на тази възраст, само ме дърпаше да го забавлявам и за 5 мин. не можех да поседна или да свърша нещо.

# 569
Геричка,
Моята е на 1.2 и също не се заиграва с никакви играчки. Играе като си вади дрехите от шкафа или разхвърля нещо друго. В началото се ядосвах, ама сега вече отдъхвам за 5 минути като е подхванала нещо и после оправям щетите.

Общи условия

Активация на акаунт