За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 57

• 50 015
  • 800
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, при запушен нос на бебе на три месеца какво са ви изписвали ? Видимо не е болен, няма Т, киха максимум 3 пъти дневно. Но пустият му нос е пълен и диша трудно. Пръскам в нослето Стеримар бебе и дърпам сополките с помпичка Маример, но пак има постоянно.
Утре ще го водя до педиатъра, но ми е интересно ако ви се е случвало какво сте давали вие.
Нашия нос постоянно е запушен и ги издърпвам с уреда на Чико и веднага се успокоява.

# 691
Жана , като беше толкова малък пръсках Тетрисал.

# 692
Май и нашето подсичане поотминава, чукам на дърво,че не си е работа

# 693
Жана иначе педиатърката на 3 месеца като бяхме ни изписа едни капки ГрипСтоп се казват, по 2 капки по 3 пъти на ден.

# 694
„Грип стоп” капки са изписвали и на моят син като беше малко бебе, но изобщо не му помагаха. Най-добре физиологичен разтвор на капки, Стеримар спрей е ужасно неудобен.

Последна редакция: ср, 27 дек 2017, 21:22 от Анонимен

# 695
  • София
От днес сме със сополи. Направо не знам откъде дойде сега това чудо? Навън е лято, а ние сме с настинка.

Май и нашето подсичане поотминава, чукам на дърво,че не си е работа
С кое от двете мазила се справи?

Някой има ли отзиви за АМ "Semper" и "Blemil"?

# 696
Благодаря ви.
Стеримара ми е удобен на мен, ползвам бейби, с малкия накрайник.
Имам и дозички ФР, днес капах от тях, никаква разлика със Стеримар, все тая, сополи отвсякъде. Sad

# 697
  • София
Жαнα, ФР и/или Стеримар помагат да се "облива" носа и да изтичат по-лесно сополите. Не се отказвай! Знам, че е супер гадно, но това е положението.

# 698
Точно в топлото време или по-скоро в променливото както е сега, беше много студено, сега стана доста топло е най-благоприятното за всякакви гадости.
И моят хубавец от вчера се мъчи да се осополиви - физ. разтвор (най-удобен ми е в малките дози, които могат да се капят в нослето, без значение марката), аспиратор, ако се налага. При запушен нос капя и кърма директно "от извора", докато има все още.

# 699
  • София
Аз продължавам да изпитвам трудности с чистенето на носа, така беше и предишните пъти със сополите. Тези помпички, аспиратори и т.н. не важат. Той се върти, затиска си носа и реве.

# 700
Уреда на Чико който ги издърпва е много удобен

# 701
Ние насила чистим носа, просто няма друг начин, но пък аз съм много бърза и става за секунди.

# 702
  • София
Ние насила чистим носа, просто няма друг начин, но пък аз съм много бърза и става за секунди.
И аз вече съм специалист, но той започва да реве на секундата.

# 703
Уреда на Чико който ги издърпва е много удобен
При него с уста ли се процедира? Пусни снимка, моля.

# 704
И на мен ми стана интересно какъв е този уред на Чико. Моят дивак също започва да реве, да се гъне, рита, маха с ръце и т.н., на секундата като усети, че ще му чистя носа.

Общи условия

Активация на акаунт